Twelve South CaddySack

Rendszerező bőrtok a kütyümániás felhasználók számára kis méretű kiegészítők szervezett és biztonságos szállítására.

Ár: bruttó 15 000 Ft

FejhallgatóadapterekUSB-C töltőkábelfalitöltőtartalék akkumulátor, kábelek sokasága, elemszett… Ön milyen kiegészítőket hurcol magával a táskájában nap mint nap? A Twelve South cég felfigyelt erre a kérdéskörre, és kidolgozták a megoldást a CaddySack nevű kis méretű „könyv” formájában, amely a cég népszerű BookBook termékvonalába illeszkedik, és páratlanul hasznos a sokat utazók számára, akik a táskájukat uraló rendszertelenségen szeretnének úrrá lenni.

A Twelve South BookBook CaddySack kívülről úgy néz ki, mint egy közepes méretű könyv, de nem annyira a Képes Világtörténelem karcsú köteteire emlékeztet, hanem inkább a Természettudományi Kislexikon vaskos és tömzsi megjelenésére. Ennek oka pedig, hogy páratlan a befogadóképessége, de nem egyes divatgyártók két jól megtömhető zsebes belsejét kínálja, hanem jól átgondolt, Apple felhasználók igényeihez optimalizált belsőt rejt a kézműves valódi bőr külső. 

Az Apple felhasználói életérzésnek része, hogy sok feladatot tudunk megoldani egyszerű kábelekkel. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy nem tudunk egy prezentációt megtartani a vendéglátók sajátosan elaggott kivetítőjének csatlakozója miatt, hiszen két-három adapterrel felvértezve magunkat biztos, hogy a Mac kijelzőjéről képet tudunk csiholni az előadóterem vásznára. Egy kávézóban úgy szeretnénk prezentálni kedves barátunknak legújabb mozgóképes produkciónkat, hogy ne zavarjuk mások nyugalmát? Természetesen a Twelve South BookBook CaddySack otthont ad az IK Multimedia iLine csomagbólmagunkkal hozott minijack elosztónak, amely révén a szintén a táskában lévő FiiO F5 hallójárati fülhallgatónkkal prezentálhatjuk a produkciót, míg saját célra például az Apple EarPods segítségével hallgathatjuk azt párhuzamosan. Hosszabb utazásokra esetén a töltőnk is otthont kaphat a „könyvben”. 

A Twelve South BookBook CaddySack bal oldala apróbb rekeszekkel van ellátva, ahová többnyire becsúsztatunk dolgokat, míg a jobb oldal két gumis és két tépőzáras pántos felülettel rendelkezik, ahová sokféle, eltérő vastagságú terméket helyezhetünk. Nem haszontalan a könyv gerince sem: itt a Twelve South Compass iPad állvány is kényelmesen megfér, de egy-két golyóstoll vagy éppen az Apple Pencil is praktikusan utazhat itt. 

A táskát a Twelve South termékekre jellemző kettős kocsival ellátott cipzár tudja elzárni. Nyitott állapotában teljesen kihajtható, hogy zavartalanul hozzáférjünk. Külső burkolata finoman viseltes, karcos, mint a BookBook termékvonal bármely tagjáé, amely révén nem kell azon aggódnunk, hogy a táskánkban megkarcolódik, sérül, hiszen felülete már gyárilag kellően patinás. A Twelve South BookBook CaddySack rendkívül masszív táska, amely jól véd a nyomások és esések ellen is. A benne tárolt termékek jó eséllyel megúsznak egy-egy nagyobb behatást is. 

Ha pedig a hátitáskánk éppen mosásban van, akár a könyvespolcunkon is elhelyezhetjük a terméket a benne lévő eszközökkel együtt, megőrizve a dolgozószobánk rendezettségét.