Satechi Dual-Sided Eco-Leather Deskmate

Három termék, hat szín az iMac 24" modellek árnyalataihoz igazítva a megszokott minőségben, kellemes tapintású poliuretán alapanyagból, tartós kivitelben.

Ár: bruttó 9 990 Ft
Satechi Dual-Sided Eco-Leather Deskmate

A Satechi egyik okos megoldása a műbőrből, egész pontosan poliuretánból készült asztali tenyértámaszték, amelynek többféle előnye is van: nagy mérete okán a Mac vagy iPad Pro és kiegészítői alatti területet kényelmesen kitölti úgy, hogy akár az egerünk is elfér rajta; amennyiben vigyázni szeretnénk az asztalunk épségére, a bőr érzetű illeszték révén nem karcoljuk meg az asztallapot; továbbá az egerünk alsó műanyag rétege is megkímélésre kerül. A műbőr megoldás továbbá a kezünk számára is kellemes tapintású, felületén akár papírra is írhatunk, és a kávés csészénk sem az asztalon hagy nyomot a használatával. A megoldás kétoldalú új verziója az iMac 24" M1 sorozatú modellek színárnyalatait idézi: ha megfordítjuk, másik árnyalatot kapunk, így a gép színéhez illeszkedő asztali borítót kapunk.


Satechi Dual-Sided Eco-Leather Deskmate


A Satechi Dual-Sided Eco-Leather Deskmate viszonylag nagy méretű műbőr felület az asztalunkra: 58 centiméter a szélessége és 31 centiméter a mélysége. Három színkombinációban kapható: a kék párja a zöld, a sárga másik oldala narancssárga, a lila párja pedig a rózsaszín - így garantáltan találunk olyan asztali tenyéralátétet, amely az iMac 24" színéhez illeszkedik. Az Eco-Leather elnevezés nem a sokfelé kedvelt vegán bőrre utal, hanem arra, hogy nem állati eredetű a bőr, hanem poliuretán alapanyagú, vagyis nevén nevezve műbőr termékről van szó.

A kivitel alapvető célja egyrészt az elegancia volt a gyártó részéről, de reagál arra az igényre is, hogy fényes felületű asztalainkat nem biztos, hogy szeretnénk összekarcolni, felkoptatni például egy egér használatával. Az asztal megkímélésén túl azonban további előnye, hogy a Magic Mouse alsó műanyag rétegét is kíméli, hiszen a fa asztalok remekül koptatják a műanyag réteget, ám a műbőr felületnél ez a hatás nem érzékelhető. 


Satechi Dual-Sided Eco-Leather Deskmate

A Satechi Dual-Sided Eco-Leather Deskmate anyagának előnye, hogy van tömege, amely révén stabilan megáll az asztalon, ugyanakkor hajlékony és ruganyos is. Viszonylagos keménysége révén akár tollal is írhatunk egy ráhelyezett papírlapra, de persze a legjobban az Apple termékek alatt mutat: azok nem érintkeznek az asztal koptató felületeivel, a telefonok nem ülnek a kamerájukkal a kemény asztallapra, hanem egy puha műbőr felületen foglalnak helyet. 

A pasztell színek remekül illeszkednek az iMac modellekhez, de önmagukban is jó választásnak számítanak bármilyen asztalon. A hatféle árnyalat révén bizonyosan találunk az ízlésünknek megfelelő árnyalatot.