Toslink digitális audió kábelfej

Az S/PDIF digitális optikai hang kábelek végére illeszthető Toslink adapterfej, amely révén a klasszikus minijack alakú aljzathoz csatlakozhatunk optikai technológiával.

Ár: bruttó 900 Ft

Az Apple régebbi mobil számítógépein, illetve a korábbi sorozatú iMac és Mac mini asztali gépeken tipikusan a kombinált analóg és digitális minijack csatlakozó volt megtalálható. Ez a csatlakozó egyszerre rendelkezik az analóg minijack foglalat érintkezéseivel, a végén pedig optikai kimenettel, amelyet az analógnál hosszabb kialakítású Toslink kapcsolat aktivál. 

Ezt a csatlakozót tartalmazó kábel sok hangtechnikai terméknek alapból a részét képezi, míg mások a standard S/PDIF (Sony/Philips Digital Audio Interface) szögletes kialakítású digitális kapcsolatra alkalmas kábellel vannak felszerelve. Az S/PDFI kábel végére könnyedén rápattintható egy kicsiny átalakító, amely az iJoe.hu-tól is elérhető rendkívül egyszerű kiszerelésben. 

A minőségi kicsiny átalakító nem okoz jelveszteséget, hiszen optikai kapcsolaton keresztül zajlik a kommunikáció, azaz nem történik konvertálás, csupán a csatlakozóvég módosul. A kis átalakító bármely szabvány S/PDIF csatlakozófejre rápattintható, és stabilan tart rajta. 

Alapvető kiegészítő a Harman/Kardon SoundBar, a Harman/Kardon BDS széria és a Harman/Kardon AVR erősítők MacBook ProMac mini és iMac számítógépekhez való digitális csatlakoztatásához. Használható továbbá a MacBook Pro 15 és MacBook Pro17" digitális hangbemenetén bejövő jel fogadására is. 

Megjegyzés: Napjaink Apple termékeink nincsen optikai hang kimenet, így a digitális hangtovábbításra egyéb adapterek segítségével, illetve vezeték nélküli technológiák alkalmazása révén van lehetőség.

Toslink adapter fej

Az S/PDIF digitális optikai hang kábelek végére illeszthető Toslink adapterfej, amely révén a klasszikus minijack alakú aljzathoz csatlakozhatunk optikai technológiával.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

708,66 Ft + áfa

Bruttó 900 Ft