On ArtLED Vintage LED izzók

Régies stílusú, egyedi formatervezésű, energiatakarékos izzó család.

Indulóár: bruttó 4 990 Ft-tól


Csúcstechnikával teli életünkben jól mutathat egy kis régimódi világítás: a már-már művészi kidolgozású klasszikus izzók antikos fényének hangulatát nyújtja a találóan on névre hallgató gyártó ArtLED szériája, amely gyönyörű formákban, kimondottan meleg fehér fénnyel tölti fel a szobánkat, irodánkat vagy éppen egy nyári találkozó alkalmára a kertünket. A kínálatunkban megtalálható többféle HomeKit kiegészítő és kapcsoló révén pedig ezeket a gazdaságosan árazott izzókat egyedi módon használhatjuk, akár programozottan is kapcsolhatjuk őket. 

Az on hangulatos stílusú izzócsaládja alapvetően E27 foglalatba illeszthető, illetve néhány példány E14 csavarozású. A termékek páratlan megjelenése jól mutat egy ultramodern környezetben is, akár egy iMac mögé elhelyezett fali fényforrásba illesztve is. Az izzók kimondottan hangulatvilágítási célt látnak el, ennek megfelelően fényerejük nem tolakodóan erős, árnyalatuk pedig a meleg tartományba hajlóan sárgás. 

Az alábbiakban az elérhető típusokat soroljuk fel egyedi paramétereikkel. A vásárlást megelőzően szívesen állunk az érdeklődők rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos információkkal, kipróbálási lehetőséggel. 

on Vintage LED Bulb 75 

Ez a 4 Wattos fogyasztású izzó 17 Wattos hagyományos izzó fényerejének felel meg, 160 lumen fényerőt biztosít, és alakját tekintve a klasszikus izzókra emlékeztet. Azzal a fő különbséggel, hogy A energiaosztályú, rendkívül kis fogyasztású termékről van szó: a 4 kilowattórás fogyasztás 1000 órára vonatkozik. 
A LED cső támogatja a fényerő szabályozását egy arra alkalmas lámpában. Az egység színhőmérséklete 2100 Kelvin. 

Várható élettartama 15000 óra. 
Méretek: 75 x 138 milliméter 

on Vintage LED Pear 55 

A kisebb befogadóképességű búrákba illeszthető bele az on 4 Wattos, körte alakzatú izzója, amely 17 Wattos hagyományos izzó fényerejének felel meg, 160 lumen fényerőt biztosít. Azzal a fő különbséggel, hogy A energiaosztályú, rendkívül kis fogyasztású termékről van szó: a 4 kilowattórás fogyasztás 1000 órára vonatkozik. A LED cső támogatja a fényerő szabályozását egy arra alkalmas lámpában. Jól illeszthető szűk kialakítású kültéri búrába. Az egység színhőmérséklete 2100 Kelvin. Várható élettartama 15000 óra. 

Méretek: 55 x 130 milliméter 

on Vintage LED Globe 125 

Nagyon látványos lehet egy borospincében a plafonról lógatva, de akár egy kerti buli dekorációjaként is a nagy méretű üveggömb, amely egyenes vonalú LED csíkokkal adja meleg fehér fényét. Az izzó 6 Wattos fogyasztású, a hagyományos értékek szerint 35 Wattnak felel meg, vagyis 4-5 darab már egészen jelentős fényt tud biztosítani. 
Egy izzó fényereje 400 lumen. A termék A energiaosztályú, 6 kilowattórás fogyasztási adata 1000 óra világításra vonatkozik. 
Az egység színhőmérséklete 2100 Kelvin. 
Várható élettartama 15000 óra. 
Méretek: 125 x 172 milliméter 

on Vintage LED Stylus 22 

Gyönyörű design ötleteket valósíthatunk meg a cső alakzatú, ám szintén E27 foglalatba helyezhető izzóval, amelynek spirális LED szalagjai meleg fehér fénnyel árasztják el a környezetüket. Az egység 4 Watt teljesítményű, amely a hagyományos izzók világában 17 Wattnak felel meg - sorban egymás mellett tudnak komolyabb fényt adni ezek az izzók, de bárhol jól mutatnak, ahol dekorációs céllal szeretnénk nem túlzottan tolakodó, de jól érzékelhető fényt létrehozni. Az izzó 160 lumen fényerejű, A energiaosztályú termék, amely 1000 óra alatt 4 kilowattórát fogyaszt. 
Az egység színhőmérséklete 2100 Kelvin. 
Várható élettartama 15000 óra. 
Méretek: 28 x 225 milliméter 

on Vintage LED Globe 95 

A klasszikus villanykörtéknél tömzsibb kivitelű megoldás olyan helyekre illeszthető, ahol nincsen nagyon sok hely az izzó alkalmazásához, és szeretnénk a sajátosan, bizonyos nézőpontból szívecskéknek látszó belső LED-szalagok pompáját élvezni. Az egység 4 Watt teljesítményű, amely a hagyományos izzók világában 17 Wattnak felel meg. 
Az izzó 160 lumen fényerejű, A energiaosztályú termék, amely 1000 óra alatt 4 kilowattórát fogyaszt. 
Az egység színhőmérséklete 2100 Kelvin. 
Várható élettartama 15000 óra. 
Méretek: 95 x 138 milliméter 

on ArtLED Lantern 

Sajátos formavilágú régi típusú izzóra emlékeztető LED fényforrás, amely oldalról és szemből is látványosan mutat - remekül illeszkedik például padlóba süllyesztett lámpákba, mivel az eleje nagy felületű, ugyanakkor nem kimondottan hosszú a kialakítása. 
Az egység 4 Watt teljesítményű, amely a hagyományos izzók világában 17 Wattnak felel meg. 
Az izzó 160 lumen fényerejű, A energiaosztályú termék, amely 1000 óra alatt 4 kilowattórát fogyaszt. 
Az egység színhőmérséklete 2100 Kelvin. 
Várható élettartama 15000 óra. 
Méretek: 95 x 120 milliméter 

on ArtLED Super Pear 120 

A design világába tett komolyabb lépést jelent ez a típusú izzó: ennél a terméknél már nem szempont a búra és az elhelyezés, mivel maga az izzó az arculati elem: egy étkező plafonjáról lelógatott 5-6 darab ilyen izzó szükségtelenné teszi a lámpatestek alkalmazását, hiszen önmagában is hangulatos és szép. A finoman rögzített LED fények elhelyezése látványos rajzolatot világít, a termék megjelenése kicsit egy átlátszó hőlégballonra emlékeztet. 

A termék 8 Wattos teljesítményű, amely 54 Wattos hagyományos izzónak felel meg. Fényereje 700 lumen, vagyis néhány darab egymás mellé helyezve már jelentős világítást képes biztosítani. Fogyasztása 8 kilowattóra 1000 óránként. A nagyobb mérete miatt célszerű előzetesen mérni az alkalmazása előtt, hogy megfelelően tud-e érvényesülni a használati helyen és nem lóg-e nagyon be használati térbe. 
Az egység színhőmérséklete 2100 Kelvin. 
Várható élettartama 15000 óra. 
Méretek: 160 x 328 milliméter 

on ArtLED Super Globe 200 

Ez a formavilág a kerek búrák megjelenését mintázza, ezáltal különösen alkalmas olyan elhelyezésre, ahol az izzó felfelé néz: akár egy körbeüvegezett kerti világító oszlopsorban, akár egy beltéri kandalló hűvős szélein. A glóbusz formában látványosan mutatnak a LED csíkok, amelyek függőleges irányban feszítve, egyenesen világítanak. 
A termék 8 Wattos teljesítményű, amely 54 Wattos hagyományos izzónak felel meg. 
Fényereje 700 lumen, vagyis néhány darab egymás mellé helyezve már jelentős világítást képes biztosítani. Fogyasztása 8 kilowattóra 1000 óránként. A nagyobb átmérője miatt célszerű előzetesen mérni az alkalmazása előtt. Az egység színhőmérséklete 2100 Kelvin. 
Várható élettartama 15000 óra. 
Méretek: 200 x 298 milliméter 

on ArtLED Super Pear 180 

A mélyebb kialakítású foglalatokba illeszkedő design termék gömbölyded formája nyúltabb, hosszúkásabb, míg az E27 csavarjánál vékonyabb a könnyebb betekerés érdekében. A szép megjelenésű termék valóban körte alakú, így a villanykörte megjelölés tökéletesen leírja. 
A termék 8 Wattos teljesítményű, amely 54 Wattos hagyományos izzónak felel meg. Fényereje 700 lumen, vagyis néhány darab egymás mellé helyezve már jelentős világítást képes biztosítani. Fogyasztása 8 kilowattóra 1000 óránként. A nagyobb átmérője miatt célszerű előzetesen mérni az alkalmazása előtt. Az egység 
színhőmérséklete 2100 Kelvin. 
Várható élettartama 15000 óra. 
Méretek: 180 x 373 milliméter 

on ArtLED Super Beam 

Ez a modell arra a helyzetre tökéletes, amikor az izzó már önmaga is meghatározó része a dekorációnak. A hosszúkás alakzat révén a látható felület 40 centiméteres, vagyis fontos látványelemet képez a megjelenési terében. 
A termék 8 Wattos teljesítményű, amely 54 Wattos hagyományos izzónak felel meg. 
Fényereje 700 lumen, vagyis néhány darab egymás mellé helyezve már jelentős világítást képes biztosítani. Fogyasztása 8 kilowattóra 1000 óránként. A nagyobb átmérője miatt célszerű előzetesen mérni az alkalmazása előtt. Az egység színhőmérséklete 2100 Kelvin. 
Várható élettartama 15000 óra. 
Méretek: 120 x 440 milliméter 

on ArtLED Beer 

Az egyik közkedvelt V. kerületi falatozóban láthattuk először, hogy milyen jól mutatnak a tejes üvegekbe applikált E27-es foglalatú izzók a plafonról lelógatva. Az on megoldása a sörösüvegből meríti az inspirációt, és nem csak a palack hangulatát adja át, de a benne tekergő LED fény révén a világítás forrása is látványos. A hangulatos italozás szerelmeseinek törzshelyét remekül tudja dekorálni néhány ilyen izzó, fentről lelógatva pedig nem csak remek fényt ad, de megjelenése révén is derűs pillanatokat okoz. 
A termék 6 Wattos teljesítménye 25 Wattos hagyományos izzónak felel meg, fényereje 260 lumen. Fogyasztása 6 kilowattóra ezer óránként. 
Az egység színhőmérséklete 2100 Kelvin. 
Várható élettartama 15000 óra. 
Méretek: 78 x 120 milliméter 

on ArtLED Frosted Pear

Ha a Super Pear modellt hőlégballonhoz hasonlítottuk, akkor ez a példány az ejtőernyővel áll rokonságban: nyújtott körte alakját függőleges csíkozás töri meg, belül pedig spirális LED szalag teszi látványossá. Az egység 6 Watt teljesítményű, amely 25 Wattos régi izzónak felel meg. Ezzel 260 lumen fényerőt biztosít, és a kialakítása révén ezt látványosan szét is szórja, sajátos rajzolatot hozva létre a helyiségben. Több izzó alkalmazása esetén különleges élményt nyújt a halovány vonalak találkozása a falon, amely kellően romantikus gondolatokkal egészíthet ki egy mesés estét. Az izzó 2100 Kelvines meleg fehér fénnyel világít. 
Méretek: 123 x 305 milliméter 
Várható élettartama 15000 óra. 

on ArtLED Globe 125 

Rendkívül kis méretű, ezáltal sokfelé alkalmazható LED fényforrás, amelyben a világító szalagokszerteszét kalandoznak. A mindössze 1,5 Watt teljesítményű izzó 10 Wattosnak felel meg a hagyományos izzók között, ezáltal helyezhető női ruhásszekrény belsejébe, alkalmazható íróasztali háttérfénynek, vagy esti ágyvilágításnak is. Kimondottan kis mérete révén nem a nagy terek bevilágítását szolgálja, hanem kis területre törekszik minél több fényt szórni. Mivel az ágyunkban akár olvasáshoz is használhatjuk, a fényforrás 4000 Kelvines természetes fehér árnyalatú, azaz se nem meleg, se nem hideg a fénye. Fogyasztása 2 kilowattóra 1000 óra alatt. Fényereje 80 lumen. 
Várható élettartama 15000 óra. 
Mérete: 125 x 168 milliméter

A termékek az árra kattintva megrendelhetőek az iJoe.hu AAR szaküzlettől. A termékekre egy év garancia érvényes, amely a LED meghibásodására vonatkozik, törésre, sérülésre nem. Postai rendelés esetén gondoskodunk a törékeny izzók kellő gondossággal való szállításáról. 

Az on megoldásainak ára töredéke egyes „okos” izzókénak, ám gazdaságosságukkal azt a kényelmet biztosítják, hogy elegendő beszereznünk egyetlen HomeKit kiegészítőt az intelligens, szabályozott használatukhoz. 

Az iJoe.hu AAR két kedvence e területre az Eve Energy, amely egy kapcsolható konnektor HomeKit képességgel, illetve a Fibaro Single Switch, amely a konnektorba beépíthető egység, ezáltal bármely átlagos konnektort okossá teszi. Ezek beiktatásával az on izzóinak foglalatát tudjuk szabályozni, és nem kell elköltenünk vagyonokat néhány okos izzóra ahhoz, hogy a használati élmény okos és HomeKit alapú legyen. 

Bővebben az Eve Energy termékről…

Bővebben a Fibaro Single Switch termékről…

Az eszközök működésével kapcsolatos kérdések kapcsán állunk rendelkezésére, hogy a vásárlás révén a megvalósítani kívánt hardver lehetőségekhez jusson hozzá. 


On Vintage LED izzó - Bulb 75

On ArtLED Vintage LED régies stílusú izzó E27-es foglalatba. 2100 Kelvin színhőmérséklet a retró megjelenés érdekében. 15000 óra várható élettartam.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

3 929 Ft + áfa

Bruttó 4 990 Ft

On Vintage LED izzó - Lantern

On ArtLED Vintage LED régies stílusú izzó E27-es foglalatba. 2100 Kelvin színhőmérséklet a retró megjelenés érdekében. 15000 óra várható élettartam.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

4 322 Ft + áfa

Bruttó 5 490 Ft

On Vintage LED izzó - Beer

On ArtLED Vintage LED régies stílusú izzó E27-es foglalatba. 2100 Kelvin színhőmérséklet a retró megjelenés érdekében. 15000 óra várható élettartam.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

5 110 Ft + áfa

Bruttó 6 490 Ft

On Vintage LED izzó - Stylus 22

On ArtLED Vintage LED régies stílusú izzó E27-es foglalatba. 2100 Kelvin színhőmérséklet a retró megjelenés érdekében. 15000 óra várható élettartam.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

4 322 Ft + áfa

Bruttó 5 490 Ft

On Vintage LED izzó - Super Beam

On ArtLED Vintage LED régies stílusú izzó E27-es foglalatba. 2100 Kelvin színhőmérséklet a retró megjelenés érdekében. 15000 óra várható élettartam.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

11 803 Ft + áfa

Bruttó 14 990 Ft