Mujjo szövet érintőkesztyű

Fekete pamut alapanyagú szövetkesztyű egyrétegű vékonyabb és kétrétegű vastagabb kivitelben a mobil készülékeink hidegben való kényelmes használatához.

Ár: bruttó 7990 Ft


A téli mínuszok egyik fő kellemetlensége az érintőképernyős eszközök használatával kapcsolatosan merül fel: nevezetesen ha bármilyen műveletet szeretnénk végezni a telefonunkkal, lapoznánk böngészés közben a Safari oldalon az iPhone vagy iPod touch kijelzőjén, esetleg edzés indítanánk el az Apple Watch készüléken, akkor le kell vennünk hagyományos kesztyűnket, és elfagyó ujjpercekkel végrehajtani a kívánt műveletet. Legyen szó szöveges üzenet, levél írásáról, vonatra várakozva késési információk kereséséről egy hűvős téli vidéken, esetleg egy remek fotótéma megörökítéséről az iPhone segítségével, vagy éppen fagyos fényképek áttöltéséről a fényképezőről az iPadre, az ujjainkra mindenképpen szükség van, és azok érintését a kesztyűk nem adják tovább az érintőfelületnek.

Ezt az élethelyzetet teszi kellemesebbé a Mujjo cég érintőképernyős készülékekhez alkotott, fekete színű kesztyűje, amely megoldja ezt a problémát: a fekete szövetből varrott kesztyűk ezüstfonalakat is tartalmaznak, amelyek továbbítják az ujjaink finom elektromos impulzusait, így nem vész el a melegen tartott kezünk egyetlen érintése sem, és nem kell levenni a kesztyűt, ha bármilyen műveletet szeretnénk végezni az iPhone, iPod touch vagy iPad kijelzőjén a hidegben. 

A Mujjo pamutkesztyűi részben akrilból állnak, amely révén kellemesen nyúlnak. (Akrillal a ruhaipar termékei mellett például az iPod zokni termékben találkozhattunk, amely ruganyosságát szintén ennek az anyagnak köszönheti.) Ennek jelentősége abban mutatkozik meg, hogy egy műszaki kiegészítő természetesen nem elérhető tucatnyi méretben, csupán két változatban: egy hölgyeknek szánt S méretű, és egy uraknak szánt M méretű példánya fedi le a piacot, ám rugalmassága miatt ezek a populáció nagy részének lefedik a kéz méretét. 

A Mujjo érintőképernyőre alkotott kesztyű a mindenki által kedvelt fekete színben elérhető, amelybe finom halovány árnyalatot sző az ezüstfonal, így a terméknek egyfajta sötétszürkés összképe alakul ki. A termék finom és sűrű szövése jól tartja a hőt, így amellett, hogy az ujjunk impulzusait továbbítja az eszközeink felé, melegen is tartja a kezünket, és elfedi a csuklónkat is. Előnyös vonása, hogy nem csúszkál a kézen, stabilan illeszkedik az ujjainkra. 

A Mujjo kétféle vastagságban kínálja a kesztyűt: a vékonyabb kivitel egyrétegű, és alapvetően az 5-12 fok közötti hidegben ideális, amikor már tartósabb ideig kinn fázni kezd a kezünk, míg a dupla rétegű variáció a 4 fok és az alatti hőmérsékletre ideális, amikor már rövid idő után fázni kezd a kezünk. 

A kesztyű belső oldala csúszást gátló bevonattal, kis gumis tapintású pöttyökkel is el van látva, hogy ne ejtsük el könnyen a telefon készüléket.

Jó hír a telefonra gondosan vigyázó felhasználók számára, hogy a Mujjo érintőkesztyűi kivétel nélkül tökéletesen működnek a kijelzőt védő üvegfóliával borított készülékeken is, szemben számos rivális márkával. A görgetés, érintés, nyomás is tökéletesen és természetes dinamikával használható.

A méretek azonosításához a Mujjo letölthető és nyomtatható ábrát biztosít, amelyet személyesen a boltunkban is megtekinthet a megfelelő méret kiválasztásához.

https://www.mujjo.com/static/mujjo-gloves-size-guide-a4.pdf