Mujjo bőr és horgolt pamut érintőkesztyű

Páratlan eleganciájú, etióp báránybőrből és horgolt pamut elemekből készült, puha kasmír belsővel ellátott érintőkesztyű.

Ár: bruttó 18 990 Ft


A Mujjo eddigi talán legelegánsabb és legmelegebb érintőkesztyűjét alkotta meg a Leather Crochet Touchscreen Gloves termékcsalád formájában, amely bőr és horgolt pamut ötletes kombinációja, belül puha és meleg kasmír béléssel - mindez úgy alkotva meg, hogy az érintőképernyők vezérlése ne okozzon kihívást.

A kortárs esztétika és a legkorszerűbb nanotechnológia egyedülálló keveréke a Mujjo bőr és horgolt pamut kesztyűje, amely remek kiegészítője a téli hangulatnak, és egyben kiváló módon tartja fenn a kapcsolatot ujjunk és a telefonunk között. 

Az etióp báránybőr és az egyiptomi pamut erőteljes kombinációjából készült horgolt bőrkesztyűk vitathatatlanul nélkülözhetetlenek, és nagyszerű kiegészítői minden dizájntudatos téli ruhatárnak.

A hagyományos bőrkesztyűk nem működnek érintőképernyőkkel, de ezek a horgolt bőrkesztyűk szinte minden érintőképernyővel hibátlanul működnek, a legkorszerűbb nanotechnológia révén. A Mujjo úttörője volt az érintőképernyőkön használható kesztyűknek, és egy évtizede folyamatosan fejlődik és fejlődik a dizájn minden aspektusában.

Gyönyörűen visszafogott, az etióp báránybőr és az egyiptomi pamut átgondolt kombinációjából készült kesztyű egységes sötét tónusokkal ragadja meg a tekintetünket. A szándékosan kontrasztos anyagtextúrák észrevehető és erőteljes feszültséget keltenek, míg az elegáns vonalak és az egységes sötét tónusok felerősítik a harmóniát.

A csukló behelyezését biztosítandó egy bőrpánt bevágást keresztez a kesztyű szájánál, ahol a gondosan elhelyezett kifinomult matt fekete bőrgomb állítható pattintással záródik. A bőr matt felülete hozzájárul a kiegyensúlyozott, csábítóan visszafogott megjelenéshez, és felerősíti a dizájnt, amely magabiztosságot sugároz a prémium termék aurájába.

Nem titkolt, hogy a Mujjo bőr és horgolt pamut érintőkesztyű nagyszerű ajándék lehet valakinek, ezért a gyártó komoly erőfeszítéseket tett a díszdoboz megtervezésében. A bőrkesztyűk kiváló minősége sugárzik már a csomagoláson keresztül is. A díszdoboz a kesztyű visszafogott egyéniségét testesíti meg, finom, mégis feltűnő. 

A versenytársak érintőképernyős kesztyűi gyakran csak egy vagy két ujjbegyre korlátozódnak. Ezzel szemben a Mujjo érintőképernyős kesztyűi a legkorszerűbb nanotechnológiának köszönhetően, amely utánozza az emberi bőr vezető tulajdonságait, korlátlan érintőképernyős élményt kínálnak, és lehetővé teszik, hogy az összes ujjbegyét, sőt a tenyerét is használja.

Ez a nanotechnológia a prémium etióp báránybőrbe van integrálva, amelyről ismert, hogy a legjobb szigetelő tulajdonságokat kínálja minden bőrtípushoz képest. A technológia az emberi bőrtől függetlenül működik, ami lehetővé teszi, hogy a kesztyűt puha és meleg kasmír béléssel teljes belső felületén szigeteljék. 

Az egész kesztyűt Belső-Mongólia füves területeiről származó kasmír béleli. A finom textúrájáról ismert könnyű kasmír puha tapintásúvá teszi a kesztyűt, és kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A kesztyű viselésekor azonnal szembetűnik a felhasznált anyagok minősége a sima, de meleg tapintáson, a lágy tónusokon és az intenzív színeken keresztül.

Jó hír a telefonra gondosan vigyázó felhasználók számára, hogy a Mujjo érintőkesztyűi kivétel nélkül tökéletesen működnek a kijelzőt védő üvegfóliával borított készülékeken is, szemben számos rivális márkával. A görgetés, érintés, nyomás is tökéletesen és természetes dinamikával használható.

A méretek azonosításához a Mujjo letölthető és nyomtatható ábrát biztosít, amelyet személyesen a boltunkban is megtekinthet a megfelelő méret kiválasztásához.

https://www.mujjo.com/static/mujjo-gloves-size-guide-a4.pdf