Mujjo kettős szigetelésű érintőkesztyű

A Mujjo 2021-es tervezésű, szélálló, 3M™ Thinsulate™ anyaggal laminált külső bevonatú, sztreccskötésű, rugalmas kivitelű érintőkesztyűi belső gyapjúréteggel.

Ár: bruttó 12 000 Ft


A Mujjo tervezői Hollandiában élnek, amely kettő dolgot jelent: életük alapvető eleme a sokszor erőteljes szél, illetve rengeteget bicikliznek. A kettőhöz akár együttesen alkották meg a kétrétegű, szélvédett érintőkesztyűt, amely számos hasznos új tulajdonsággal rendelkezik annak érdekében, hogy akár szeles téli napokon is melegen tartsa kezünket, miközben lehetővé tegye a mobil eszközeink érintőkijelzőjének használatát. 

A sportosan elegáns kivitelű Mujjo kettős szigetelésű érintőkesztyűk külső rétegét a 3M™ Thinsulate™ anyaggal laminálták, amely révén jól szigetel a széllel és hideggel szemben is. Ez a külső felület sztreccskötésű, így minden irányban jól nyúlik, könnyedén tágul a kezünk formájának megfelelően. Belül pedig egy gyapjúréteg található, amely egyfajta kesztyű a kesztyűben - belülről szigetel, és tartja benn a testünk melegét. Ez a sajátos „szendvics” design éri el azt, hogy a Mujjo kettős szigetelésű érintőkesztyű ilyen kiváló a rendkívül hideg környezetekben is, mint egy fagyos tátrai kirándulás vagy éppen egy alpesi síelés. 

A belső polár gyapjú bélés emellett a kényelemhez, a puhasághoz is hozzájárul, hogy ideális legyen a viselés és a használat. A Mujjo a korábbi kesztyűihez képest teljesen újratervezte a hüvelykujj kialakítását, amely révén az az ujj is képes kezelni az érintőkesztyűt, illetve könnyebb benne fogni és műveleteket végezni. Mivel népszerűbbek a nagyobb méretű iPhone készülékek, a Mujjo a kesztyűit úgy alkotta meg, hogy a nagyobb telefonok megfogása se jelentsen nehézséget, és ne ejtsük el könnyebben a telefont kesztyűben, mint csupasz kézben. A nanotechnológiát alkalmazó vezető réteg révén a kesztyűben a görgetés még simább és természetesebb, mint valaha.

A sztreccs kötött gyapjúszövet minden irányban ruganyos a kényelmes előre ívelt illeszkedés érdekében, amely azonnal alkalmazkodik a kéz formájához, és a csuklónyílásnál lévő vágatot zárni hivatott nyújtható pántot lezáró patent szorosan fedi el a csuklót, hogy távol tartsa a hideg levegőt.

A Mujjo kétszeres szigetelésű érintőkesztyű vezető képessége olyan, mintha egyáltalán nem viselnénk kesztyűt, vagyis dinamikus és természetes az érintőkijelző használata. Az ujjakon és a tenyéren elhelyezett szuperkarcsú szilikon markolatvonalak révén pedig a telefon nem csúszik ki a kezünkből, stabilan tudjuk azt megfogni használat közben, legyen az üzenetre válaszolás vagy fényképezés.

Jobb szigetelés, jobb érintőképernyős képességek, és még mindig pokolian jól néznek ki! - hirdeti a Mujjo a termékéről. Tehát akár munkába ingázunk, akár egy esti italra ugrunk le a barátainkkal vagy egy késő őszi biciklizésre… a Mujjo kétszeres szigetelésű érintőkesztyű melegen tartja a kezünket, és folytathatjuk a gépelést.

Jó hír a telefonra gondosan vigyázó felhasználók számára, hogy a Mujjo érintőkesztyűi kivétel nélkül tökéletesen működnek a kijelzőt védő üvegfóliával borított készülékeken is, szemben számos rivális márkával. A görgetés, érintés, nyomás is tökéletesen és természetes dinamikával használható.

A méretek azonosításához a Mujjo letölthető és nyomtatható ábrát biztosít, amelyet személyesen a boltunkban is megtekinthet a megfelelő méret kiválasztásához.

https://www.mujjo.com/static/mujjo-gloves-size-guide-a4.pdf