Apple 18 Wattos USB-C falitöltő

Az új iPad Pro modellekhez alkotott, USB-C Lightning kábellel iPhone töltésre is használható európai szabványú falitöltő egység.

Ár: bruttó 11 990 Ft

A 2018-tól megjelent iPad Pro modellek gyári tartozéka a 18 Wattos USB-C falitöltő, amely kellően nagy teljesítménnyel tölt ahhoz, hogy a szokásos 12 Wattos modellnél dinamikusabban töltődjön fel az iPad Pro modell. A töltő bármilyen USB-C eszközzel együtt használható, így akár az iPhone és régebbi iPad készülékeket is tölthetjük vele egy külön beszerzett USB-C Lightning kábellel, vagy éppen az Apple Watch-ot egy USB-C mágneses töltőkábellel. 

Az iPad Pro mellett a 2017-től piacra került iPhone készülékek is támogatják az emelt teljesítményű töltést, amelyet az USB-C chip biztosít. Ezt annak ellenére teszik, hogy a készülékeken Lightning csatlakozó van, és nem USB-C. 

Az Apple 18 Wattos USB-C falitöltője nem földelt, európai csatlakozású, nem cserélhető fejes termék, így a sokoldalúbb használathoz ideálisabb ötletnek tartjuk az Apple 30 Wattos USB-C falitöltőt, amely a MacBook és MacBook Air modellek töltésére is alkalmas, nem sokkal nagyobb, ám cserélhető a feje, így utazásaink során az adott régiónak megfelelő csatlakozófejet is elhelyezhetünk rajta. 

Apple 18 Wattos USB-C falitöltő

Az újabb iPad modellek töltésére szolgáló, nagy teljesítményű USB-C csatlakozós falitöltő európai csatlakozóval nem földelt kivitelben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

9 440,94 Ft + áfa

Bruttó 11 990 Ft