Twelve South AirSnap Pro AirPods Pro tokok

Elegáns, karabineres bőrtok család az AirPods Pro tokjának szállítására több vonzó színben.

Ár: bruttó 6990 Ft


Az ultramodern Apple fülhallgató, az AirPods Pro tárolása és szállítása céljából alkotta meg a hangulatos bőr tokját a Twelve South cég: az AirSnap Pro nevű aprócska bőrtok hagyományos ízlésvilágával jó kontrasztot képez az AirPods Pro termékkel, ám közben kiváló védelmet is biztosít. Három kedvelt színben érhető el, és ruhára vagy táskára is rögzíthető.

A Twelve South AirSnap teljes barkás bőrből készül, amely a legmagasabb minősége a bőriparnak. Az amerikai gyártó a Relaxed Leather termékeknél is alkalmazott bőrt használta az AirSnap termékhez is, amely tartós, strapabíró és patinás megjelenésűvé válik az idővel, egyáltalán nem kopik olyan ütemben és mértékben, mint néhány drágább bőrtok. Ennek köszönhetően az AirSnap Pro jól védi az AirPods Pro karcokra maximálisan fogékony, fényes fehér felületű tokját a karcolásoktól, kopásoktól, ütődésektől.

A három szép színben elérhető AirSnap Pro fülhallgató tok standard fekete, gyönyörű sötétbarna, illetve újszerű halványkék színekben érhető el.

A patenttel záródó fedél könnyedén nyitható és zárható egyszerű felpattintással - csakúgy, mint az AirPods Pro töltő bölcső teteje. A bőrtokban elhelyezett fülhallgatóhoz így könnyedén hozzáférünk anélkül, hogy a töltő tokot ki kellene vennünk a bőrtokból. Ezen megfontolásból a Twelve South azt is lehetővé tette, hogy az AirSnap Pro tokban elhelyezett AirPods Pro Charging Case tölthető legyen Lightning kábellel, vagyis a tok alja nyitott. A patent révén nem fordul elő, hogy az AirSnap Pro véletlenül kinyílik és kipottyan a tartalma. 

Alapvető követelmény, hogy az AirSnap Pro átengedi a Qi töltők energiáját, vagyis lehetőségünk van a vezeték nélküli töltésre a tok használata mellett is.

Qi töltők a kínálatunkban…

A karabineres akasztó révén a Twelve South AirSnap Pro könnyedén feltűzhető a ruházatunkra, például a farmer övtartóira, illetve a táskánk e célra szolgáló akasztóira vagy éppen a cipzárjának kocsijára. A mellékelt csuklópánt révén alternatív hordozási és rögzítési mód is elérhető.

Méretek

Magasság: 65 mm
Szélesség: 85 mm
Mélység: 30 mm
Tömeg: 22 gramm

Twelve South AirSnap Pro bőrtokok