Twelve South AirSnap bőrtok

Elegáns, karabineres bőrtok az AirPods tokjának szállítására három vonzó színben.

Ár: bruttó 9 990 Ft

Az ultramodern Apple fülhallgató, az AirPods tárolása és szállítása céljából alkotta meg a hangulatos bőr tokját a Twelve South cég: az AirSnap nevű aprócska bőrtok hagyományos ízlésvilágával jó kontrasztot képez az AirPods termékkel, ám közben kiváló védelmet is biztosít. Három kedvelt színben érhető el, és ruhára vagy táskára is rögzíthető.

A Twelve South AirSnap teljes barkás bőrből készül, amely a legmagasabb minősége a bőriparnak. Az amerikai gyártó a Relaxed Leather termékeknél is alkalmazott bőrt használta az AirSnap termékhez is, amely tartós, strapabíró és patinás megjelenésűvé válik az idővel, egyáltalán nem kopik olyan ütemben és mértékben, mint néhány drágább bőrtok. Ennek köszönhetően az AirSnap jól védi az AirPods tokját a karcolásoktól, kopásoktól, ütődésektől.

A három szép színben elérhető AirSnap fülhallgató tokot akár az iPhone Relaxed tokjával is harmóniába hozhatjuk, amennyiben fekete, barna vagy indigó színű tok van a készülékünkön.

A patenttel záródó fedél könnyedén nyitható és zárható egyszerű felpattintással - csakúgy, mint az AirPods töltő bölcső teteje. A bőrtokban elhelyezett fülhallgatóhoz így könnyedén hozzáférünk anélkül, hogy a töltő tokot ki kellene vennünk a bőrtokból. Ezen megfontolásból a Twelve South azt is lehetővé tette, hogy az AirSnap tokban elhelyezett AirPods Charging Case tölthető legyen Lightning kábellel, vagyis a tok alja nyitott. A patent révén nem fordul elő, hogy az AirSnap véletlenül kinyílik és kipottyan a tartalma. 

A karabineres akasztó révén a Twelve South AirSnap könnyedén feltűzhető a ruházatunkra, például a farmer övtartóira, illetve a táskánk e célra szolgáló akasztóira vagy éppen a cipzárjának kocsijára.

Méretek

Magasság: 75 mm
Szélesség: 53 mm
Mélység: 25 mm
Tömeg: 22 gramm

Twelve South AirSnap - fekete

Karabinerrel csíptethető bőrtok az AirPods fülhallgató tokjának tárolására és szállítására fekete színben.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

7 866,14 Ft + áfa

Bruttó 9 990 Ft

Twelve South AirSnap - konyak

Karabinerrel csíptethető bőrtok az AirPods fülhallgató tokjának tárolására és szállítására konyakbarna színben.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

7 866,14 Ft + áfa

Bruttó 9 990 Ft

Twelve South AirSnap - lagúnakék

Karabinerrel csíptethető bőrtok az AirPods fülhallgató tokjának tárolására és szállítására lagúnakék színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

7 866,14 Ft + áfa

Bruttó 9 990 Ft