Twelve South AirSnap AirPods tokok

Elegáns, karabineres bőrtok, illetve vászontok az AirPods tokjának szállítására több vonzó színben.

Ár: bruttó 6990 Ft


Az ultramodern Apple fülhallgató, az AirPods tárolása és szállítása céljából alkotta meg a hangulatos bőr tokját a Twelve South cég: az AirSnap nevű aprócska bőrtok hagyományos ízlésvilágával jó kontrasztot képez az AirPods termékkel, ám közben kiváló védelmet is biztosít. Három kedvelt színben érhető el, és ruhára vagy táskára is rögzíthető.

A Twelve South AirSnap teljes barkás bőrből készül, amely a legmagasabb minősége a bőriparnak. Az amerikai gyártó a Relaxed Leather termékeknél is alkalmazott bőrt használta az AirSnap termékhez is, amely tartós, strapabíró és patinás megjelenésűvé válik az idővel, egyáltalán nem kopik olyan ütemben és mértékben, mint néhány drágább bőrtok. Ennek köszönhetően az AirSnap jól védi az AirPods karcokra maximálisan fogékony, fényes fehér felületű tokját a karcolásoktól, kopásoktól, ütődésektől.

A három szép színben elérhető AirSnap fülhallgató tokot akár az iPhone Relaxed tokjával is harmóniába hozhatjuk, amennyiben fekete, barna vagy indigó színű tok van a készülékünkön.

A gyártó a népszerű bőr megoldások után nem sokkal cipőbélésvászon alapanyagú változatokkal is meglepte a márka rajongóit: a ködszürke és füstszürke, azaz világos és sötétszürke árnyalatú tokok funkciója azonos, merevített kivitelűek, ám a bőr helyett kevésbé régies, inkább modern megjelenésű viseletet kínálnak azok számára, akik kevésbé kedvelik a bőr alapanyagot, de vonzónak találják a vászon jellegzetes szőtt mintázatát.

A patenttel záródó fedél könnyedén nyitható és zárható egyszerű felpattintással - csakúgy, mint az AirPods töltő bölcső teteje. A bőrtokban elhelyezett fülhallgatóhoz így könnyedén hozzáférünk anélkül, hogy a töltő tokot ki kellene vennünk a bőrtokból. Ezen megfontolásból a Twelve South azt is lehetővé tette, hogy az AirSnap tokban elhelyezett AirPods Charging Case tölthető legyen Lightning kábellel, vagyis a tok alja nyitott. A patent révén nem fordul elő, hogy az AirSnap véletlenül kinyílik és kipottyan a tartalma. 

A modern AirPods tokok világában természetesen alapvető követelmény, hogy az AirSnap átengedi a Qi töltők energiáját, vagyis lehetőségünk van a vezeték nélküli töltésre a tok használata mellett is.

Qi töltők a kínálatunkban…

A karabineres akasztó révén a Twelve South AirSnap könnyedén feltűzhető a ruházatunkra, például a farmer övtartóira, illetve a táskánk e célra szolgáló akasztóira vagy éppen a cipzárjának kocsijára.

Méretek

Magasság: 75 mm
Szélesség: 53 mm
Mélység: 25 mm
Tömeg: 22 gramm

Twelve South AirSnap bőrtokok

Twelve South AirSnap cipőbélésvászon tokok