Elago AirPods Pro EarHooks fülakasztó

Rögzítő megoldás az AirPods Pro hallójárati fülhallgatók számára a fülben való tartós és biztonságos viselés érdekében.

Ár: bruttó 5000 Ft


Az AirPods fülhallgató elképesztő népszerűsége előidézte azt a sajátos helyzetet, hogy a világ számos nagyvárosában egészen jelentős számban találni elhagyott példányokat belőle. New York metró hálózatán figyelmeztetést tettek ki, hogy az emberek ne akarjanak bemászni a kiesett fülhallgatóért, míg a fanyar humorú kreatív szakemberek csináltak olyan iPod reklám paródiát, amelyben AirPods-zal a fülében táncol a sziluett, ám egy váratlan pördülés közben a fülhallgató kihullik a füléből.

Ugyan ennyire nem drámai a helyzet, de kivel ne fordult volna elő, hogy hirtelen mozgáskor vagy éppen nevetéskor arca változására az AirPods Pro hallójárati fülhallgató úgy reagál, hogy kipottyan a fülből. E problémakörre alkotta meg az Elago az AirPods Pro EarHooks nevű, elsősorban a sportolás során hasznos, de a mindennapokból is jó szolgálatot nyújtó termékét: egy termoplasztik poliuretán (TPU) pántot, amely a fülünkbe kapaszkodva tartja meg az AirPods Pro fülhallgató párt. Ezzel elkerülhetőek a költséges katasztrófák, és a fülhallgató termék használatának eleganciája kapcsán sem szorulunk kompromisszumra.

Az Elago AirPods Pro EarHooks termék alapvetően akkor praktikus, ha hosszabb távon használjuk a fülhallgatót, és nem olyankor, ha csak egy húsz másodperces beszélgetésre vesszük igénybe. Amikor kedvesünkkel egy munka utazás során hosszasan beszélgetünk, ha kocogni vagy kerékpározni indulunk, tornateremben tevékenykedünk aktívan, igazán praktikus, hogy nem kell arra figyelni, hogy az AirPods Pro éppen mikor táncol ki a fülünkből, és esik olyan helyre, ahonnan sosem tudjuk visszaszerezni.

Maga a termék úgy használható, hogy a fülhallgatókat felülről beletoljuk, majd a fülünk mögé akasztjuk. Mivel a kicsiny TPU pántok végén nyílás található, így a szállításukat, használaton kívüli elhelyezésüket saját kreativitásunk szerint megoldhatjuk - akár az AirPods Pro termékhez külön vásárolt karabineres tokon is rögzíthetjük.

Az Elago AirPods Pro EarHooks termék az AirPods Pro modellel kompatibilis, a normál AirPods vastagsága eltér, így ahhoz nem használható!