Elago AirPods Pro 2 szilikontok akasztóval

Egyszerű és célirányos, vékony, ugyanakkor ütés- és karcálló szilikontok az AirPods Pro termékvonalhoz az Elago cégtől többféle színben.

Ár: bruttó 5 990 Ft


Elago AirPods Pro Silicone Case

Az AirPods sorozat minden tagja páratlan fülhallgató élményt biztosít, ám a ragyogó, fényes felületű töltőtok megérdemel némi figyelmet és gondoskodást annak érdekében, hogy hosszabb távon is tökéletes szolgálatot nyújtson. Az Elago erre a célra alkotta meg szilikontok családját, amely nem csak véd, de praktikus és jól is néz ki! 

Az Elago AirPods Pro Silicone Case termékvonal változatos színekben érhető el a fehértől a rózsakvarcon és indigókéken át a feketéig. A tok kialakítása a vékonyságot és védelmet tartja szem előtt. Hozzáférhetővé teszi a Lightning csatlakozót. A felső része rászorul a tok tetejére, és egy vékony hártya révén egy egységet képez a tok alsó részével, így könnyítve a felnyitást, és biztosítva azt, hogy a tok teteje ne járjon le az AirPods Pro tok kinyitható részéről. 

Elago AirPods Pro 2 szilikontok akasztóval

A szilikontok vékony kialakítású, így nem növeli jelentősen az AirPods Pro töltőtok vastagságát, ugyanakkor tapintása révén kevésbé csúszós, sokkal jobban fogható és biztonságosabban lehelyezhető, ráadásul megnyugtató a tudat, hogy nem lesz karcos néhány nap alatt az értékes fülhallgatónk alapvető tartozéka. A szilikontok vékonysága révén az AirPods Pro tokjának fényjelzései átvilágítanak, láthatóak. Továbbá a vezeték nélküli töltésnek sincs akadálya, az is szinte azonos hatékonysággal működik.