Elago AirPods EarHooks fülakasztó

Rögzítő megoldás az AirPods fülhallgatók számára a fülben való tartós és biztonságos viselés érdekében.

Ár: bruttó 4990 Ft


Az AirPods fülhallgató elképesztő népszerűsége előidézte azt a sajátos helyzetet, hogy a világ számos nagyvárosában egészen jelentős számban találni elhagyott példányokat belőle. New York metró hálózatán figyelmeztetést tettek ki, hogy az emberek ne akarjanak bemászni a kiesett fülhallgatóért, míg a fanyar humorú kreatív szakemberek csináltak olyan iPod reklám paródiát, amelyben AirPods-zal a fülében táncol a sziluett, ám egy váratlan pördülés közben a fülhallgató kihullik a füléből.

Ugyan ennyire nem drámai a helyzet, de kivel ne fordult volna elő, hogy hirtelen mozgáskor vagy éppen nevetéskor arca változására az AirPods úgy reagál, hogy kipottyan a fülből. E problémakörre alkotta meg az Elago az AirPods EarHooks nevű, elsősorban a sportolás során hasznos, de a mindennapokból is jó szolgálatot nyújtó termékét: egy poliuretán pántot, amely a fülünkbe kapaszkodva tartja meg az AirPods fülhallgató párt. Ezzel elkerülhetőek a költséges katasztrófák, és a fülhallgató termék használatának eleganciája kapcsán sem szorulunk kompromisszumra.

Az Elago AirPods EarHooks termék alapvetően akkor praktikus, ha hosszabb távon használjuk a fülhallgatót, és nem olyankor, ha csak egy húsz másodperces beszélgetésre vesszük igénybe. Amikor kedvesünkkel egy munka utazás során hosszasan beszélgetünk, ha kocogni vagy kerékpározni indulunk, tornateremben tevékenykedünk aktívan, igazán praktikus, hogy nem kell arra figyelni, hogy az AirPods éppen mikor táncol ki a fülünkből, és esik olyan helyre, ahonnan sosem tudjuk visszaszerezni.

Maga a termék úgy használható, hogy a fülhallgatókat felülről beletoljuk, majd a fülünk mögé akasztjuk. Mivel a kicsiny TPU pántok végén nyílás található, így a szállításukat, használaton kívüli elhelyezésüket saját kreativitásunk szerint megoldhatjuk - akár az AirPods termékhez külön vásárolt karabineres tokon is rögzíthetjük.

Az Elago AirPods EarHooks termék az AirPods minden generációjával és típusával kompatibilis.