AIINO Eco Pod AirPods (3.) tok

Újrahasznosított műanyagból készült védőtok karabinerrel az AirPods 3. generációs modellekhez vonzó színekben.

Ár: bruttó 4990 Ft


Az AIINO egyre erőteljesebben törekszik a felelős tervezésre az olyan kis méretű használati tárgyak esetében is, mint a tokok. Az iPhone készülékekhez korábban mutattak be növényi alapanyagú megoldásokat, nemrégiben pedig az AirPods (3. generáció) mellé alkottak olyan tokot, amely teljes mértékben újrahasznosított műanyagból készül - anélkül, hogy akár a stílust, akár a designt fel kellene áldozni. 

Az AIINO Eco Pod a felelős tervezés és a jól átgondolt használati cél találkozása. Alapanyaga nem csupán hangzatosan újrahasznosított műanyag, hanem a Global Recycle Standard előírásainak és ellenőrzésének megfelelően valóban használt műanyagból készül, amely így nem az óceánokban úszik vagy szeméttelepeken áll évezredekig, hanem energiahatékony tisztítás és feldolgozás révén új termékként kerül vissza a körforgásba. Ezáltal nem kell új műanyagot gyártani, és a használt anyagból sem szemét keletkezik. 

Az AirPods töltőtokjával kapcsolatosan egyik leggyakoribb kritika a fényes felület csúszóssága: kesztyűben szinte biztosan elejtjük, de kesztyű nélküli kézből is könnyen kicsúszik, ráadásul gyűjti a karcokat, így dinamikusan elhasználódik. Ezen paraméterek mentén alkotta meg az AIINO az Eco Pod nevű tokját, amely sima és puha, ugyanakkor messze nem olyan csúszós felületű, mint az AirPods saját töltőtokja, ezáltal nem csak megvédi azt a karcoktól, de könnyebben megfoghatóvá és felnyithatóvá is teszi. 

Az AIINO Eco Pad úgy védi az AirPods (3. generációs) modell tokját, hogy nem korlátozza semmilyen használati paraméterét: az alján lévő Lightning kapu éppúgy hozzáférhető az alján, mint a vezeték nélküli töltés képessége. A piacon lévő számtalan Qi töltőt használhatjuk az AirPods töltésére, sőt, az AirPods (3. generáció) akár MagSafe töltőre is helyezhető, hogy még hatékonyabban történjen a feltöltése a mágneses rögzítés révén. Az AIINO Eco Pod ezen paramétert sem befolyásolja, nem akadályozza.

A műanyag tok némileg vastagítja az AirPods (3. generáció) megjelenését, de ez bármelyik tok esetén meglévő paraméter. Jobb oldalán egy kör alakú rögzítő hurok található, amelyre a mellékelt alumínium karabinert tudjuk felhelyezni. A karabiner segítségével ruházaton, táskán, bármilyen pánton könnyen rögzíthetjük az AirPods (3. generáció) terméket, így biztonságban tudjuk szállítani, illetve táskán belül rögzítve keresgélnünk sem kell, mert kéznél van, ha szükségünk van rá. 

Az AIINO Eco Pod három vonzó színben érhető el: a standard fekete mellett a páva kék és a vörös szilva árnyalatokban vásárolható meg a termék.