Elago fali tartó az Apple TV távvezérlőhöz

Hasznos szilikon tartó az Apple TV bármely távvezérlő változatához, amely segítségével a falra ragasztva tudjuk tárolni az egységet.

Ár: bruttó 6000 Ft


Az Apple TV készülék kiváló és méltán népszerű távvezérlője olykor kalandosan képes elveszni a kanapé réseiben, az asztalon lévő újságok között vagy éppen egy harmadik, teljesen ismeretlen helyen. Bármennyire kézenfekvő lenne, az Apple nem építette bele az Apple TV Remote eszközébe a Find My / Lokátor kereshetőséget, így akkor járunk a legjobban, ha vigyázunk rá, standard, jól megválasztott helye van a televízió környékén. Az Elago erre a célra egy praktikus, szilikon alapanyagú, ragasztható fali tartót alkotott, amely ideális pihenőhelye a távvezérlőnek, amikor éppen nincsen használatban, és üressége motiváció lehet arra, hogy használat után visszahelyezzük bele a távirányítót. 

Az Elago Apple TV Remote Holder Mount nevű termék nagyszerűsége, hogy az összes távvezérlő generáció befogadására alkalmas, így akár a 2005-ös iMac modellhez biztosított fehér színű távirányítót is képes befogadni, majd az őt követő ultravékony fém távirányítót, és a sorban következő modern, immáron Bluetooth kapcsolattal is rendelkező érintő felületű Apple TV Remote egységet, valamint a legújabb, ismét nyomógombos, sokfunkciós darabot is. Ráadásul az Elago ügyelt azon vásárlóira is, akik a távvezérlőt úgy kímélik, hogy egy Elago szilikontokba helyezik - a fali tartó a szilikontokban lévő távvezérlő befogadására is alkalmas. 

Mivel egy nyomtalannak ígért ragasztógél biztosítja a távirányító megtartását, az Elago Apple TV Remote Holder Mount szinte bármilyen felületre ráilleszthető, legyen az akár a televízió szekrénye, egy fal a nappaliban vagy egy üvegfelület. Ráadásul a tartó akár le is vehető, némi mosást követően pedig újra felragasztható egy másik helyre, ha az első választásunk netán kényelmetlen volna, vagy nem illeszkedne rugalmasan a mindennapjainkba. 

A fali tartó nem csak ragasztóval, hanem kettő csavarral is rögzíthető. E célra a hátán két kivágás található. Így nem nem szeretnénk ragasztani, mód van arra, hogy véglegesen rögzítsük a tartót csavarok segítségével. 

A szilikon rögzítő alja ki van vágva egy helyen, hogy az utóbbi évek modern távvezérlőit tölteni tudjuk a pihentetés közben: a nyíláson kényelmesen befér egy Lightning kábel, így garantáltan feltöltött állapotban lesz a távvezérlő, amikor használni kívánjuk azt.

Az Elago Apple TV Remote Holder Mount szilikon fali tartó fekete és fehér színben érhető el lakberendezési ízlésünkhöz igazodva.

Részletes technikai paraméterek

Magasság: 100 milliméter
Mélység: 42 milliméter
Szélesség: 120 milliméter

Mellékelve tipli és facsavar (20 milliméter).

Kompatibilis bármelyik Apple távvezérlővel 2005-től napjainkig.