Elago Multi Mount for Apple TV fali rögzítő megoldás

Sokoldalú, precíz rögzítő megoldás az Apple TV modellekhez 2010-től napjainkig, amely csavarozható, mágnesesen vagy akasztva is rögzíthető.

Ár: bruttó 8 990 Ft


Elago Multi Mount for Apple TV

Az Apple TV otthonunk mellett akár irodák, tantermek, tárgyalók alapvető kiegészítője is lehet, ahol kiemelten fontos annak praktikus, jó vételt biztosító és elegáns elhelyezése. Az Elago Multi Mount for Apple TV csomag erre a célra nyújt megoldást egy precízen kialakított keret és háromféle rögzítési opció segítségével.

Elago Multi Mount for Apple TV

Az Elago mérnökei profi három dimenziós modellezési technika alkalmazásával készítették el a termék terveit annak érdekében, hogy az tökéletesen illeszkedjen az Apple TV külsejére. Szerencsére az Apple TV fekete verziójának 2010-es megjelenése óta a formaterv kerülete nem változott, így a tartó gyakorlatilag több mint egy évtizedet átfed.

Az Elago Multi Mount for Apple TV magas minőségű szilikonból készül, amely tartós és nem nyúlik, ellenben nyílásai révén kiváló szellőzést biztosít a készülék számára. 

Elago Multi Mount for Apple TV

A használathoz egyszerűen ki kell választanunk a rögzítés módját: az egyik lehetőség, hogy fúrunk kettő vagy négy lyukat, és felcsavarozzuk a tartót, majd behelyezzük az Apple TV készüléket. A másik opció, hogy az egész tartót a mellékelt pánt segítségével akasztjuk valahová - ez lehet egy hőt nem vezető cső, egy berendezési tárgy rúdja vagy egy nagyobb fali akasztó, ami stabilan megtartja a pántot, s vele a készüléket. A harmadik variáció a mágneses rögzítés, amely révén fém felületekhez illeszthetjük az Apple TV eszközt. Négy erős mágnes található a termék csomagjában, amelyet a megfelelő nyílásokba helyezve azok képeket megtartani az eszköz tömegét. Ehhez természetesen az szükséges, hogy legyen mágnesezhető fém a háttérben, amely lehet egy fém szerkezeti elem, berendezési tárgy vagy a falra ragasztott fémkorongok, amelyekhez a mágnes hozzá tudja vonzani a tartót. 

A háromféle rögzítési megoldásból bizonyára megtaláljuk a számunkra legideálisabbat, ezen lehetőségeket mind-mind tartalmazza a csomag.

Némi arculati kötöttséget jelent a felhelyezésnél, hogy az Apple TV logója fölött találhatók a csatlakozók, tehát ha a tápkábelt és a HDMI kapcsolatot lefelé szeretnénk kivezetni, akkor az Apple TV logó fejjel lefelé lesz. Ezzel a kihívással némileg foglalkoznunk kell az elhelyezés megtervezésekor.

Elago Multi Mount for Apple TV

Elago Apple TV Multi Mount fali rögzítő megoldás

Csavarral, akasztóval és mágnessel is használható rögzítő keret az Apple TV 2010-től megjelent összes, fekete színű verziójához.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

7 078,74 Ft + áfa

Bruttó 8 990 Ft