Uno Synth

Uno Synth

Az UNO Synth a tökéletes hordozható, egyszólamú, virtuális analóg szintetizátor, és az IK Multimedia belépője a hardveres szintetizátorok világába.

Az IK Multimedia két évtizedes szoftver- és hardverfejlesztési tapasztalatait, illetve a cég szintiguruja, Erik Norlander szakértelmét ötvözte az olasz butik szintetizátor-gyártó Soundmachines tudásával. Az eredmény egy kompromisszumok nélküli hangszer masszív analóg érzetű hangzással, amely praktikus programozhatósággal és fejlett funkciókkal is könnyedén használható barátságos áron.

Önállóan működni képes eszköz, amelyet iPad, iPhone vagy Mac eszközzel összekapcsolva lehetőségünk van bővebben konfigurálni, programot váltani, felvételt rögzíteni.

Az eszköz felületét érintőgombok alkotják.
Termék részletei
Mennyiség:

47 236 Ft + áfa

Bruttó 59 990 Ft


Ajánlott termékek:

Uno Synth hordtáska

Méretben illeszkedő hordozó táska az Uno Synth virtuális analóg szintetizátorhoz az IK Multimedia kínálatából
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

7866 Ft + áfa

Bruttó 9990 Ft

AIINO USB mikró-USB adat- és töltőkábel

2,1 Amper átvitelére alkalmas, USB-A végű, 1,2 méter hosszúságú, mikró-USB szabványú adat- és töltőkábel fekete színben.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

3141 Ft + áfa

Bruttó 3990 Ft

LMP USB-C mikró-USB kábel

A mikró USB számos kiegészítő alapvető csatlakozója volt a 2010-es években. Máig vannak olyan IK Multimedia zenei kiegészítők, amelyek építenek erre a kapcsolatra. E termékekhez általában USB-A kábelt biztosított a gyártó, azonban adapterek használata helyett ésszerű megoldás egy USB-C végű kábel használata. Erre kínál költséghatékony megoldást az LMP kábele, amely hófehér színű, így illeszkedik az Apple kábelek világába, képes akár 3 Amper áramerősséget továbbítani, vagyis ellátja a működéshez szükséges árammal az eszközöket, 1 méter hosszúsága pedig univerzálisan használhatóvá teszi sokféle területen.

Szabvány: USB 2.0 (a mikró USB szabvány korlátja)
Hossz: 1 méter
Tömeg: 28 gramm
Szín: fehér
Áramerősség átvitel: maximum 3 Amper
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

787 Ft + áfa

Bruttó 1000 Ft

Mophie Snap+ Juice Pack 5K mini külső akkumulátor

5000 milliamperóra kapacitású, MagSafe rögzítésű, USB-C töltésű külső akkumulátor az iPhone 14 szériához optimalizált kialakítással fekete színben. Az USB-C kapu révén az akkut is tölthetjük, illetve képes töltést leadni eszközök számára.

A csomag tartalmazza az akkumulátor mellett az USB-C töltőkábelt, egy darab, régebbi készülékekre applikálható ragasztható MagSafe adaptert és a felhelyezést segítő eszköztárat.

Kompatibilitási információk
A termék nem kompatibilis az iPhone 13 Pro modellel.
Az iPhone 12 mini modellek esetén lefelé 4,8 milliméterrel túllóg az akku a készülék aljától, illetve fényképezéshez el kell távolítani, mert belelóg a kamera képébe.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

12 590 Ft + áfa

Bruttó 15 990 Ft

Mophie Snap+ PowerStation Stand 10K külső akkumulátor

Nagy kapacitású, 10.000 milliamperórás külső akkumulátor USB-C töltéssel, Qi vezeték nélküli technológiával, MagSafe precíz rögzítéssel, USB-C kimeneti opcióval, támasztékkal, visszafogott LED-fényekkel, és 1/4”-es fotós csavar nyílással az állványokon való rögzítéshez.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

15 740 Ft + áfa

Bruttó 19 990 Ft