Helix Juice Qi vezeték nélküli dupla töltő narancs mintázattal

Helix Juice Qi vezeték nélküli dupla töltő narancs mintázattal Akció

Vidám megjelenésű, praktikus kialakítású, összecsukható Qi vezeték nélküli töltő, amelyre akár két eszközt is helyezhetünk, legyen az kettő iPhone vagy iPhone és AirPods Pro. Egy megfelelő teljesítményű USB-C töltő segítségével az egység 2 x 10 Watt töltést biztosít, az iPhone 7,5 Watt teljesítménnyel képes töltést fogadni. Kitűnő megoldás irodai iPhone pihenő kialakításához, amikor az éppen nem használt készülék akkumulátorába némi plusz töltést szeretnénk juttatni.
Feltűnő megjelenése jó hangulatú, figyelemfelkeltő, így nem felejtjük ott sehol sem, összecsukható kivitele révén pedig könnyedén és kényelmesen szállítható. USB-C csatlakozóval rendelkezik, így a piacon lévő számos USB-C töltővel használhatjuk.

Megjegyzés: Az USB-C töltőt az ár és a csomag nem tartalmazza, azt külön kell megvásárolni, de elláthatjuk táppal Mac gépről vagy mobil Mac töltőjéről is.
Termék részletei
Mennyiség:

7 078,74 Ft + áfa

Bruttó 9 990 Ft

Bruttó 8 990 Ft

Ajánlott tartozékok a fenti készülékhez:

Apple 20 Wattos USB-C falitöltő

Az újabb iPad Pro és iPhone modellek töltésére szolgáló, nagy teljesítményű USB-C csatlakozós falitöltő európai csatlakozóval nem földelt kivitelben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

7 866,14 Ft + áfa

Bruttó 9 990 Ft

Satechi 30 Watt Dual-Port Wall Charger

USB-C és USB-A kapuval szerelt, 30 Watt összteljesítményű falitöltő az iPad Pro modellekhez alkotva.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

8 653,54 Ft + áfa

Bruttó 10 990 Ft

Apple 30 Watt USB-C falitöltő

A MacBook 12" Retina és a MacBook Air 13" Retina modellek töltésére szolgáló kiegészítő, amely az iPad Pro és iPhone modellek gyorstöltésre is alkalmas.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

15 740,16 Ft + áfa

Bruttó 19 990 Ft

Apple 96 Watt USB-C falitöltő

A MacBook Pro 16" (Thunderbolt 3) modellekhez gyárilag biztosított nagy teljesítményű, 96 Wattos falitöltő USB-C kapuval, cserélhető fejjel a nemzetközi használat érdekében.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

27 551,18 Ft + áfa

Bruttó 34 990 Ft