Sonnet MacCuff Studio

Praktikus és biztonságos rögzítési megoldás a Mac Studio modellekhez helytakarékos és lopástól védett módon.

Ár: bruttó 45 000 Ft


A Sonnet régebb óta kínál hasznos megoldásokat arra a célra, ha egy asztali gépet nem az asztalon szeretnénk tárolni. A Sonnet MacCuff Studio ezt a lehetőséget teremti meg a nagyobbacska Mac Studio modellek számára is, amelyeket így például egy asztal lapjának alsó oldalához rögzíthetünk, szabadon hagyva az asztal teljes felületét az alkotásra.

A Sonnet MacCuff Studio egyrészt egy nagyon praktikus tartó megoldás, amely elveszi az asztalról a gépet, helyet szabadít fel, és közben könnyen hozzáférhetővé teszi a csatlakozókat, ráadásul a kábeleket szintén az asztal alá rejti, hogy minél kevésbé látszódjanak. Eközben kiváló szellőzési lehetőséget is biztosít a gép számára, amely így nem gyűjti be az asztalon keletkező vékony porréteget, ráadásul az antenna területek szabadon hagyása révén a WiFi és Bluetooth jelátvitel sem gyengül, azonos minőségű marad.Emellett kiemelten fontos paraméter a biztonság: a Sonnet MacCuff Studio az asztalhoz rögzítéssel megnehezíti a tolvajok dolgát, hiszen nem tudják felemelni és elvinni a gépet, annak leszerelése komolyabb erőt és több időt igényel.

A Sonnet MacCuff Studio acél alapanyagú, így rendkívül erős. A gépet hátulról helyezhetjük be a már rögzített keretbe - fontos, hogy a csavarokat a legmélyebb pozícióig csavarjuk be, mert így tudjuk a Mac Studio modellt karcmentesen betolni a keretbe. A hátsó rögzítő pánt úgy van elhelyezve, hogy a portok mindegyike hozzáférhető, ugyanakkor a szellőzést sem gátolja. Ezt a pántot lezárhatjuk külön megvásárolható lakattal vagy valamilyen Kensington biztonsági zárral, ezáltal igencsak megnehezítve a gép kiemelését a keretből. A gépet előre nem, csak hátrafelé lehet kiemelni, így ha a hátsó pántot rögzítjük, akkor az gyakorlatilag kivehetetlenné válik. (Természetesen minden lakatot át lehet vágni, de mindenképpen hosszú percekkel nehezítjük meg a gép elvitelét ezzel a típusú védelemmel.)Köszönhetően a praktikus rögzítésnek, az asztalon hasznosabb dolgokat tárolhatunk, vagy egyszerűen letisztulttá tehetjük a munkafelületet, amelyen így a kábelek mennyisége is jelentősen csökkenthető. 

A csomagban többféle csavar is található: a fali rögzítéshez tiplik és hozzájuk tartozó csavarok, míg a fában rögzítéshez facsavarok. A gyártó e célra bitfejeket is csomagol a termék mellé, vagyis meglévő, cserélhető fejű csavarhúzónk használatával is be tudjuk tekerni ezeket.


A csomag részét képezi kettő ragasztható szilikon kábelkötegelő megoldás, amely révén a Sonnet MacCuff Studio oldalára rögzítve tudjuk elvezetni a kábeleket az asztal alatt.

Részletes technikai paraméterek

Típusszám: CUFF-STD
Garancia: 2 esztendő

Formátum: számítógép keret

Lakat pánt átmérő: 7 milliméter
Méretek: 212 mm x 201 mm x 102 mm

Megfelelőség: RoHS 3 (2015/863 irányelv)

A csomag tartalma: MacCuff Studio keret, tolózár, egy darab Philis csavar, egy darab Philips mágneses csavarhúzó fej, egy darab Torx csavar, négy facsavar, négy gipszkarton tipli és hozzávaló négy darab gipszkarton csavar, kettő darab, ragasztható kábelrendező tartó, dokumentáció fúrási mintával

Sonnet MacCuff Studio

VESA kompatibilis, többféle felületre rögzíthető, acél alapanyagú biztonsági tartó megoldás a Mac Studio modellek tárolásához.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

35 433 Ft + áfa

Bruttó 45 000 Ft