Vention USB-C 3,5 mm minijack kábel

USB-C alapú hangkábel, amely minijack bemenettel rendelkező hangszóróra, keverőre, erősítőre képes továbbítani az analóg hangot 3,5 milliméteres AUX kábelvége jóvoltából.

Ár: bruttó 3 990 Ft


Napjaink modern Apple eszközein az USB-C kapu elengedhetetlen elemmé válik: a Mac termékvonal minden tagja, az iPad modellek körében pedig a csúcskategória, az iPad Pro rendelkezik ezzel a típusú csatlakozóval. Az USB-C nem csak töltésre és adatátvitelre, de természetesen hang kivitelére is alkalmas, amely az iPad Pro esetén már csak azért is előny, mert a készüléken nincsen analóg minijack kimenet, csak az USB-C kapu. 

A Vention USB-C AUX kábele segítségével egy méter hosszúságba van lehetőségünk például az iPad Pro készülékről hangot továbbítani olyan analóg eszköz felé, mint egy multimédiás hangfalszett vagy 3,5 milliméteres bemenettel rendelkező autós kihangosító rendszer. 

A Vention egy JieLi digitális-analóg átalakítót tartalmaz az USB-C kapu burkolata alatt, amely a kiváló minőségű átalakítást végzi az analóg forrás számára.

Hogy a hosszúság rugalmasan alakítható legyen, a kábel spirális kialakítású, vagyis alapból kis helyet foglal és rövid, ám a spirális rész rugalmasan nyújtható, hogy akár egy méter hosszúságot is áthidalni legyen képes.

A Vention USB-C AUX kábel végei a csatlakozások tökéletessége érdekében 24-karátos arany lapkákkal vannak bevonva. Az nemesfémek a legtökéletesebb és legtartósabb vezetők a hangtechnikai csatlakozók világában, ám az arany előnye például az ezüsttel szemben, hogy nem oxidálódik. Maga a csatlakozó külső része pedig alumínium bevonatú, így ellenáll a behatásoknak és a korróziónak egyaránt.

A kábel felépítése tartós kivitelű: a fekete színű poliuretán burkolaton belül zománcozott rézsodrony található, amely a jelet továbbítja, míg legbelül nejlon szálak futnak, amelyek a rézkábeleket mereven tartják, ugyanakkor rugalmasságot is biztosítanak, ám a nejlon szövet jóvoltából a hajlításkor nem a réz kábelt terheli a feszítés, hanem a strapabíró, elpusztíthatatlan nejlont. 

A Vention USB-C AUX kábel révén az iPad Pro - és a Mac - könnyedén összekapcsolható az otthoni erősítőnkkel, hifi rendszerünkkel, meglévő, analóg bemenettel rendelkező multimédiás hangszóróinkkal, televíziónkkal. A kábel költséghatékony befektetés, ha ilyen igényünk merül fel.