XtremeMac AUX kábel

Mindkét végén sztereó minijack véggel szerelt 1,8 méter hosszúságú analóg hang kábel Mac, iOS eszköz és bármilyen hangszóró összekapcsolására.

Ár: bruttó 2 000 Ft

A hangtechnikai eszközök által leggyakrabban használt csatlakozó felület a minijack, amely alap kiszerelésben sztereó jelet továbbít a forrásból a hangszóró irányába. Az XtremeMac cég minden hangszóróján található ilyen bemenet, még ha egyes eszközök AirPlay vagy USB jelen is képesek hangot fogadni. E célra az XtremeMac egy sztereó minijack kábelt kínál a felhasználóinak, hogy ilyen igény esetén se kelljen más gyártóhoz fordulni. 

Az XtremeMac minijack kábel viszonylag egyszerű kivitelű: gumiborítású kábelének anyaga kellően rugalmas a pozicionáláshoz és a feltekeréshez. A gyártó 1,8 méteres hosszban kínálja a termékét, amely a legelterjedtebb hosszúság a hang kábelek esetén: ez ideális az íróasztal alapú irodai és otthoni használatra anélkül, hogy a csatlakozókat bárhol meg kellene feszítenünk, de praktikus lehet egy AirPlay hangszóró és egy korábbi iPod modell kültéri viszonya esetén is, hiszen mindkét egységet biztonsággal el tudjuk helyezni. 

Az XtremeMac AUX kábelének mindkét vége standard sztereó minijack, azaz kéteres kábelvég, amely jól illeszkedik az Apple termékek foglalataiba, jól érezhetően pattan be, és nem mozdul ki könnyedén. A kábel a legszélesebb körben használható: bármely Mac, iPodiPhoneiPad mini és iPad készülék rendelkezik minijack foglalattal, így arról hangot tudunk kiküldeni ezzel a kábellel. 

Az XtremeMac kábele kicsiny fogantyúval van ellátva a végén, így az iPhone első generációjába is csatlakoztatható, illetve használata nem ütközik akadályba akkor sem, ha például az eszközünket tokban tároljuk. A kábel burkolata szürke, míg a fogantyú rész sötétszürke, rajta az XtremeMac logójával. 

A termék további előnye, hogy igényes kialakítása ellenére költséghatékony megoldást kínál a minijack-minijack összeköttetésre. 

Az XtremeMac minijack kábel megvásárolható az iJoe.hu-tól. 

XtremeMac AUX kábel

Mindkét végén sztereó minijack véggel szerelt 1,8 méter hosszúságú analóg hang kábel Mac, iOS eszköz és bármilyen hangszóró összekapcsolására.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

1 574,80 Ft + áfa

Bruttó 2 000 Ft