Apple 30-tűs VGA Adapter

Az iPad kapcsolata analóg monitorokra, kivetítőkre egy VGA csatlakozó segítségével, amely egy további apa-apa VGA kábellel köthető rá a megjelenítőre

Ár: bruttó 4 990 Ft

Az Apple 30-tűs VGA átalakító terméke nyújt megoldást arra a feladatra, hogy az iOS eszközeink bizonyos alkalmazásainak képét kiküldjük egy klasszikus analóg megjelenítőre, például kivetítőre vagy régebbi technológiás televízióra, kis felbontású monitorra. Az újabb, de még 30-tűs dokk konnektoros eszközök esetén tükrözésre is lehetőséget kínál a termék, azaz teljes egészében ugyanazt a tartalmat jeleníti meg a külső kijelzőn, megjelenítőn, mint ami az iOS eszközön is látható. 

• Az Apple 30-tűs VGA adapter használata az iPad 1. generációval, az iPhone 4. és iPod touch 4. generációs készülékkel
Az eredetileg iPad VGA Adapter néven megjelent termék alapvető funkciója a 2010-ben kapható termékvonalon az, hogy képes bizonyos alkalmazások képét kiküldeni egy külső megjelenítőre, amelyen VGA kapcsolat van. Ezt a tartalmat az eszközök maximum 720p felbontásban küldik ki, azaz például az iPad Videos alkalmazásból lehetőségünk van az eszközre átmásolt filmeket televízión lejátszani, vagy a Photos alkalmazásban lévő képekből diabemutatót készíteni. 

Fontos informcáió, hogy a felsorolt eszközök, az iPad 1. generáció, az iPhone 4 és az iPod touch 4. generáció nem alkalmas arra, hogy a kijelzőt tükrözze, ezen eszközök esetén csak bizonyos programok képét tudjuk kiküldeni a televízióra, kivetítőre, más VGA alapú megjelenítőre. 

• Tükrözés az újabb, 30-tűs dokk konnektoros eszközökről

Az Apple újabb, de még 30-tűs dokk konnektorral szerelt eszközei - iPad 2, iPad 3. generáció, iPhone 4S - immáron alkalmassá váltak arra, hogy ne csak bizonyos alkalmazásokból küldjenek ki képet VGA megjelenítőre, hanem akár a teljes kijelzőt tükrözzük. Ez ideális demonstrációs eszközzé teszi a felsorolt készülékeket például egy tanteremben, ahol a tanár televízió képernyőjén szeretné bemutatni az iPaden lévő tartalmakat. Ezen eszközöknél akár 1080p felbontásban is tudjuk kiküldeni jelet, vagyis kielégítő minőségben tudjuk bemutatni a tartalmakat. A videó lejátszása ezeknél a készülékeknél is 720p felbontásban lehetséges. 

• Az Apple 30-tűs VGA adapter használata dokkokkal
Az Apple a régebbi készülékeihez többféle dokk megoldást is kínált, így például az Univerzális dokk nevű egységet, valamint az iPad dokk nevű megoldást. Ezek hátoldalán 30-tűs dokk konnektor kimenet található, amelyre szintén rácsatlakoztatható a 30-tűs VGA adapter. Ennek előnye, hogy például az univerzális dokkon bizonyos távvezérlési funkciókat is elérhetünk, illetve különálló hang kimenetet érhetünk el a vonali kimenet segítségével. 

• Használható-e a termék az Apple 30-tűs Lightning adapterével?
Az Apple 30-tűs VGA adapter nem használható a Lightning adapterrel. Az újabb, Lightning csatlakozós eszközökhöz külön kell vásárolni egy Lightning VGA Adapter nevű terméket.
A Lightning VGA Adapter terméklapja…

Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

Ft + áfa

Bruttó Ft