Apple 5 Wattos brit falitöltő

Az iPhone modellekhez Nagy-Britanniában használható Apple gyártmányú, 5 Watt teljesítményű USB-s töltő szerviz kiszerelésben.

Ár: bruttó 5 000 Ft

Az Apple egyszerű és célirányos megoldást kínál az iPod, Apple Watch és iPhone termékek konnektorból való töltésére egy fehér színű, a brit földelt konnektorok szabványának megfelelő falitöltő formájában. 

Az Apple 5 Watt falitöltő az utóbbi évtized szinte minden, gyárilag USB kábeles iPod modelljével használható, így az iPod touch, iPod nano és iPod shuffle modellel is, illetve bármely iPhone készülékkel is hadrendbe állítható, valamint ha Nagy-Britanniába utazunk, az iPhone készülékünket is tölthetjük a segítségével.

Az Apple 5 Wattos brit szabványú falitöltő segítségével a termékhez gyárilag biztosított USB-dokk konnektor vagy USB-Lightning kábel használatával van lehetőségünk arra, hogy a jellegzetes brit konnektorból feltöltsük az eszközünket.

Apple 5 Watt brit falitöltő

Szerviz kiszerelésű, doboz nélküli, új, brit szabványú USB töltő iPhone modellekhez és Apple Watch készülékekhez az Apple-től.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 937,01 Ft + áfa

Bruttó 5 000 Ft