dbramante1928 Greenland - AirTag Strap rögzítő pánt

Táskára, akasztóra, fülre rögzíthető tartópánt az AirTag tárgykereső számára. 100% újrahasznosított műanyagból készül.

Ár: bruttó 5 990 Ft


dbramante1928 Greenland - AirTag Strap rögzítő pánt

Az Apple AirTag nevű zseniális tárgykereső megoldása olyasmit nyújt, mint még semmilyen rivális termék korábban: anélkül lehet viszonylag jó eséllyel megtalálni, hogy GSM alapú kapcsolata lenne, csupán olyan módon, hogy anonim képes használni más Apple eszközök közelségének lehetőségét arra, hogy helyzetét továbbítsa a tulajdonos felé. A kommunikáció akkor a legjobb, ha az AirTag minél kevésbé van elásva a táska vagy más hordozó eszköz mélyén. E célra szolgál a dbramante1928 Greenland AirTag Strap nevű, szabadon felköthető pántja és tartója. 

A dbramante1928 Greenland termékvonal aktívan tesz a környezetért: a tartó része teljes mértékben újrahasznosított műanyagból készül. Ezáltal csökkenti a környezetben felhalmozódó műanyagok mennyiségét, másrészt pedig maga is újrahasznosítható, ha évek múlva elhasználódna. 

dbramante1928 Greenland - AirTag Strap rögzítő pánt

Használata célirányos: nyitott oldalán be tudjuk helyezni az AirTag eszközt a gyártó elgondolása szerint úgy, hogy kifelé az Apple logóval ellátott fém része áll - ennek oka, hogy a kör kivágás mérete éppen akkora, hogy az elemfedő fém részt ölelje körbe. A rugalmas és hajlékony, 8 centiméter hosszúságú pántot fantáziánknak megfelelően át tudjuk fűzni számos helyen, és csomóval rögzíteni - rakhatjuk ezt táskára, nyakörvre, kerékpárra, stb. A pánt hosszának megfelelően tudjuk kiaknázni a lehetőséget, és lehetünk folyamatosan kapcsolatban védett eszközünkkel, és eltávolodás esetén értesítést is kaphatunk a Find My / Lokátor alkalmazásban. 

A dbramante1928 Greenland AirTag Strap többféle színben is elérhető, így követni kívánt tárgyaink színének megfelelően választhatunk eltérő árnyalatokat, illetve rokonságon belül szintén eltérő módozatokat alkalmazhatunk. 

Az AirTaget egyszer kell csupán behelyezni a tartóba, mivel a kifelé álló fém elemfedő részét le tudjuk venni a későbbi elemcseréhez anélkül, hogy magát a tárgykeresőt ki kellene emelnünk. De természetesen egyszerűen ki tudjuk feszíteni az AirTag eszközt a tartóból, ha szükséges.