Apple AirTag pántok

Ízléses kivitelű és praktikusan átfűzhető, az AirTag egységet patenttel záró bőr és poliuretán alapanyagú pánt megoldások az Apple-től.

Indulóár: bruttó 12 990 Ft-tól


Az AirTag zseniális kiegészítő, ám igazi hasznát úgy vesszük, ha rögzíteni is tudjuk a táskánkhoz, kerékpárunkhoz, fotós kofferunkhoz. Az Apple erre a célra nem mulasztotta el kiaknázni a kínálkozó lehetőségeket, és a megszokott minőségben és színekben mutatott be ízléses bőr kiegészítőket, illetve poliuretán pántokat. 

Apple AirTag pántok

Az AirTag pánt termékcsalád vonzó árnyalatokban érhető el, praktikusan körbefűzhető és patent segítségével rögzíthető a tartó zsebe, így erőteljesen képes körülölelni az AirTag egységet, hogy az ne pottyanhasson ki belőle. A poliuretán pánt rendkívül könnyű kivitelű, gyakorlatilag észrevétlen plusz hordozni valót jelent azon a terméken, amire ráfűzzük. Ízléses színeivel elrejtőzhet a követni kívánt tárgyon, vagy éppen feltűnően kiemelkedhet.

Az Apple a poliuretán mellett a klasszikus tapintás élményre vágyók számára bőrpántokat is bemutatott, amelyek szintén átfűzéssel működnek, és patent segítségével zárják el az AirTag egységet. A bőrpánt révén a hagyományos ízlés találkozik a csúcstechnikával. Az Apple a tőle már megszokott különleges cserzésű bőrt alkalmazta az AirTag bőrpántok esetében is.

Az AirTag pántokat teljesen át tudjuk fűzni bármilyen pánton, fogantyún, vázon, csövön. A pánt kialakítása révén a rajta lévő nyíláson átfér az AirTag tartó rész, és a kívánt helyre egyszerűen csak felfűzzük. Ezt követően a pánt formavilága révén nem tud szétcsúszni.

Poliuretán pántok

Bőrpántok