AirBell Bike Mount

A kulacstartót rögzítő vagy azzal egyenlő távolságra elhelyezett csavarok segítségével rögzíthető AirTag tartó.

Ár: bruttó 3990 Ft


Az AirBell termékcsalád kapcsán korábban már megismerhettük azt az ötletes csengőt, amely a kerékpárunk kormányára helyezhető, és bele AirTag illeszthető jól elrejtett módon. Egy hasonlóan hiánypótló megoldást jelent az a kiegészítő, amely révén a kulcstartó alá illeszthető be egy tartó az AirTag számára annak érdekében, hogy ha például csengővel már rendelkezünk, de szeretnénk észrevétlenül elhelyezni az Apple tárgykövetőjét, akkor arra mód legyen.

Az AirBell Bike Mount nevű termék a kerékpárok kulacstartó részére kialakított csavarhelyeire illeszkednek - ezek a menetek minden kerékpáron szabványos távolságra vannak egymástól, így ha a biciklin gyárilag ott kulacstartó van, akkor annak átmeneti leszerelésével az alá, ha csak a befedett csavarhelyek vannak, akkor a menetekbe tudjuk rögzíteni az AirTag tartónkat.

A csomagban az AirTag biztonságos tárolására szolgáló két darab légkönnyű műanyag héj, valamint két darab csavar található, amellyel stabilan rögzíthető a tároló és benne az AirTag. A konstrukció ideális megoldás, ha mindenféle hivalkodás nélkül szeretnénk elhelyezni egy AirTag tárgykeresőt a kerékpárunkon.