Twelve South HoverBar Tower

Nagy magasságú, stabil tartó megoldás az iPad modellekhez alumínium alapanyagból sokoldalúan dönthető tartó résszel.

Ár: bruttó 58 000 Ft


Az iPad készülékek számos élethelyzetben hasznos kiegészítői lehetnek a mindennapjainknak: főzés, sportolás, szórakozás, zenetanulás, kijelző kibővítés - csak néhány olyan klasszikus funkció, amelynél előnyös, ha nem kézben kell tartani az iPad készüléket, hanem az valamilyen módon áll. A Twelve South számos megoldást alkotott az évek alatt erre a feladatkörre, és legsokoldalúbb, bátor kivitelű termékük a Twelve South HoverBar Tower, amely nem csak univerzális tartó és állvány, de komoly magassággal is rendelkezik, hogy akár a földön elhelyezve képes legyen szem magasságba emelni az iPadet.

A Twelve South HoverBar Tower olyan élethelyzetekre jelent megoldást, amikor az iPadet a lehető legrugalmasabb pozíciókban kell tartani. A termék előnye továbbá, hogy nem valamihez kell illeszteni, hanem önállóan alkalmas a feladata ellátására, vagyis tartalmazza a talpat, a tartó rudat, a rugalmas kart és az univerzális tartót is. 

Az egység 91,5 centiméteres magasságtól egészen 158,75 centiméteres magasságig képes emelni a benne elhelyezett iPadet, 3 kilogrammos súlyozású talpa révén pedig kellően stabil akár olyan feladatoknál, amikor egy eseményen szeretnénk iPad alapú bejelentkezési lehetőséget kínálni a látogatóknak, vagy egyszerűen sorszámhúzó berendezésként használnánk az iPadet. 

A masszív és nehéz talpba három részből álló, összetekerhető cső illeszkedik, amely a hajlítható és dönthető csuklóval ellátott kart tartja. Erre helyezhető a gömbcsuklóval ellátott iPad tartó megoldás, amely az iPad mini modellektől az iPad Pro példányokig minden iPad eszközt képes befogadni és stabilan megtartani. Az iPad tartó legkisebb szélessége 133 mm, legnagyobb szélessége 220 mm, tehát ennek megfelelően tud az iPadtől eltérő, más gyártók által kínált eszközöket is befogadni.

Köszönhetően a hajlítható tartó résznek, a termék ideális megoldás minden olyan helyzetben, amikor a padlón szeretnénk elhelyezni a talpat, és onnan emelni magasra az iPad kijelzőjét. 

Az illusztrációkon látható Apple Fitnes+ felhasználás mellett a népszerű Zwift otthoni kerékpáros szettek esetén is ideális lehet egy iPad hatalmas kijelzőjén figyelni a környezetet és a teljesítményünket, illetve a mozgást segítő videókat. A Twelve South HoverBar Tower révén igényeinkhez állíthatjuk az iPad dőlésszögét és magasságát, hogy kényelmes legyen a rálátás. 

A Twelve South HoverBar Tower megoldja a hálószobai iPad alapú filmnézést is, mert nem kell az ágyban tartani a készüléket, és kényelmetlenül előre bámulni, hanem ideális szögben tarthatjuk a kijelzőt, amíg nézünk valamilyen produkciót, utána pedig egyszerűen odébb tolhatjuk az útból és álomba merülhetünk.

Hasonlóan ideális a konyhai használat, ahol a receptek vagy főzős videók megtekintéséhez szeretnénk használni az iPad kijelzőjét anélkül, hogy ráfröccsenne valamilyen konyhai melléktermék. A Twelve South HoverBar Tower magasról képes belógatni a kijelzőt ahhoz, hogy lássuk a szükséges információkat. 

És persze nem szabad elfeledni a zenészeket sem, akik kottát vagy éppen oktató videót tudnak fajmagasságban nézni, ha leülnek egy kényelmes székre a hangszeren játszani.

Részletes technikai paraméterek

Alapanyag: alumínium

Minimális karmagasság: 914,4 mm
Maximális karmagasság: 1587,5 mm

Talp szélesség: 133 mm
Talp mélység: 220 mm

iPad tartó minimális szélesség: 133 mm
iPad tartó maximális szélesség: 220 mm

Tömeg: 3,95 kg (ebből a talp 3,06 kg)