Satechi R1 Aluminium tartó

Összehajtható és könnyedén mobilizálható alumínium tartó az iPad Pro, iPad és iPhone modellekhez.

Ár: bruttó 15 990 Ft


A Satechi számos jól eltalált kiegészítője közül az egyik igazán ötletes darab az R1 jelöléssel illetett iPad állvány, amely roppant elegáns alumínium kivitelű termék, ráadásul összehajtható, így teljesen mobilis, az iPad szállítására használt táskánk zsebében elszállítható, és bárhol kényelmesen használható. 

A Satechi R1 Aluminium Hinge Holder Foldable Stand nevű termék elegáns asztroszürke színben elérhető, eloxált alumínium kivitelű, rendkívül erős rögzítő elemekkel. Fém kivitele ellenére viszonylag könnyű: 337 gramm a tömege. Mérete pedig nem nagyobb a szükségesnél, hogy megtartson akár egy iPad Pro készüléket: 11,43 cm x 13,97 cm x 13,97 cm

A tartó kialakítása univerzális igényekhez igazodik: képes megtartani az iPhone készülékeket is, de akár a legnagyobb iPad modelleket is. A kihajtható csukló és a talp együttesen 270 fokban képes elmozdulni: a láb 180 fokban tud kinyílni, vagyis teljesen hátrafelé hajtható, míg a felső tartó rész is 90 fokban dönthető, így adódik össze a 270 fok. Ezen paraméter teszi lehetővé, hogy a tartót összecsukjuk, és ilyen formában könnyedén tudjuk szállítani.

A különféle szögek révén lehetőségünk van a FaceTime videó híváshoz vagy éppen egy Zoom konferenciához ideális állásra rögzíteni az iPad készüléket, amelyet egyaránt tudunk fekvő vagy álló módban tartani.

A Satechi R1 Aluminium Hinge Holder Foldable Stand belső tartó elemei gumi borításúak, hogy ne hagyjanak nyomot a használat során az iPad hátoldalában. Emellet a kialakítás univerzális, vagyis régebbi vaskosabb iPad modelleket éppúgy elhelyezhetünk, mint tokban tárolt példányokat.