Satechi fejhallgató állvány vezeték nélküli töltővel

Elegáns alumínium fejhallgató állvány beépített Qi vezeték nélküli töltővel az iPhone készülékekhez.

Ár: bruttó 24 990 Ft


Satechi 2-in-1 Headphone Stand with Wireless Charger

Az AirPods Max elegáns asztali tárolására és töltésére is alkalmas a Satechi 2-in-1 Headphone Stand with Wireless Charger nevű terméke, amely USB-C bemenete és töltő kimenete mellett beépített Qi töltővel is rendelkezik az iPhone és az AirPods Pro számára. A konstrukció elegáns anyagválasztása révén tökéletes megjelenést biztosít az Apple eszközökkel teli ökoszisztémában. 

A Satechi 2-in-1 Headphone Stand with Wireless Charger stabil talpa a gyártó számos egyéb termékére emlékeztet, előoldalán természetesen LED fénnyel, amely folyamatos készenléti jelzést ad a termék működéséről. A Satechi márkának elkerülhetetlen velejárója a világítás, amelyet legalább annyi felhasználó kifogásol, mint ahányan szeretik a visszajelzésnek ezt a formáját. 

Satechi 2-in-1 Headphone Stand with Wireless Charger

A talp maga a Qi töltő: a termékhez külön megvásárolható, legalább 20 Watt teljesítményű USB-C töltő megoldások valamelyike, akár a Satechi számos ilyen terméke, vagy akár egy Mac-en lévő szabad USB-C kapu is képes elegendő töltést biztosítani a másik USB-C port és a Qi töltő felület számára. Ez a tartó fekvő állapotban fogadja az iPhone készüléket, és maximum 7,5 Watt teljesítménnyel tudja azt tölteni. Köszönhetően MagSafe technológiás kialakításának, az iPhone 12 és újabb szériákat stabilan rögzíti töltés közben, amely révén a leghatékonyabb a töltődés, a régebbi iPhone készülékeket is tölti, de azok nem rögzíthetőek mágnesesen. Az AirPods Pro legújabb változatát és az AirPods 3 fülhallgatót szintén MagSafe technológiával rögzíti az állvány, hogy hatékonyan tölthesse a készülékeket. 

A talpon túl persze a Satechi 2-in-1 Headphone Stand with Wireless Charger elegáns része maga a fejhallgató állvány, amely fényesre csiszolt alumínium felületű, magassága révén pedig tökéletesen elfér rajta az AirPods Max akár tokban, akár tokja nélkül. Mivel a fejhallgató alsó részére fut be a Lightning töltőkábel, a Satechi ügyelt arra, hogy a kábel is kényelmesen elférjen a talp és az AirPods Max között. 

Az állvány felső része puha gumis bevonatú, így bármilyen fejhallgatót használunk, a kemény fém tartó rész nem érintkezik a fejhallgató pántjával. 

Az AirPods Max töltésére úgy van lehetőség, hogy a Satechi 2-in-1 Headphone Stand with Wireless Charger hátoldalán kettő USB-C kapu található: az egyiken kapja az egység a tápellátást valamilyen USB-C forrásból, a másik pedig lehetőséget ad akár az AirPods Max gyári USB-C Lightning töltőkábelének csatlakoztatására, vagy egy jóval rövidebb, például Satechi szövet bevonatú USB-C Lightning kábelnek a használatára. Ezáltal az AirPods Max és az iPhone is mindig töltődni tud a passzív időszakaiban, és feltöltött állapotban tudjuk leemelni őket az elegáns állványukról.

A Satechi azokra is gondolt, akik a fejhallgatóhoz mellékelt egyméteres kábelt használják: az állvány alumínium elemének külső oldalán egy kábel csévélésre alkalmas rögzítő rész is található, amelyre a felesleges hosszt feltekerhetjük.