Apple Watch Ultra 2

Űrtechnológiai minőségű titánból készült korrózió­álló, rendkívül masszív tok, GPS és GSM képességgel, kifejezetten extrém körülményekhez.

Indulóár: bruttó 364 990 Ft-tól


Az Apple Watch az elmúlt évek alatt számos területen hódított meg felhasználókat kiemelkedő képességei révén. Az Apple folyamatosan kutatta azokat az igényeket és területeket, ahol fejlődési lehetőségeknek volt még helye. Ez a terület pedig az extrém sportok világa: a rendkívüli körülmények egy hófedte hegység felfedezésekor, rekordkísérletek a sivatagi hőségben, vagy éppen elszánt búvárkodás az óceánban. Ezen területekre született meg a mindenki számára hasznos funkciókkal teli Apple Watch Ultra, amely 49 milliméteres átlójú kijelzőjével kellően nagy, titán burkolatával pedig ellenálló és strapabíró termék.

Az Apple Watch Ultra nem egy extrákkal felszerelt modell az Apple Watch generációk sorában, hanem egy teljesen új termék, amelynek megalkotása mögött több év tervezési munka zajlott. Ennek során az Apple nem csak élsportolókkal, de számos szakmailag mélyebben járó céggel is együtt működött, hogy az igényekhez jól igazodó terméket kínáljon.

Formaterv

Ennek egyik fontos eleme az anyagválasztás és kialakítás. A kissé robusztusnak tűnő órát úgy tervezték, hogy valóban minden körülmények között tűrje az igénybevételt. Ennek köszönhetően viszonylag nagy: 49 milliméteres átlóval rendelkezik, de ezt a kijelzőt körülveszi egy titán szegély, hogy erőteljes védelmet nyújtson a kijelzőnek. A mindig aktív Retina kijelzőt korund réteg fedi, amely a zafír fizikai tulajdonságával rendelkező, mesterségesen előállított anyag. 

Többek között ezen arculati és tervezési paramétereknek köszönhető az IP6X porállósági képesség, a MIL-STD 810H szabványnak való megfelelőség, illetve a 100 méterig garantált vízállóság (WR100 minősítés). 

A formaterv azonban nem csak a strapabíró kivitelt segíti, hanem jól átgondolt célokat is szolgál: például a kesztyűben való használat során előnyös, hogy nagyobb lett a mérete a digitális koronának, illetve hogy a főgomb kiemelkedik a készülék síkjából. 

Az Apple Watch Ultra másik oldalán található egy Action / Művelet gomb, amely számos területen biztosítja, hogy elérjünk olyan funkciókat, amelyhez le kellene venni a kesztyűnket, és a kijelzőn kellene megtalálnunk.

Szintén a formaterv része a szíjak megálmodása: a reklámokban leggyakrabban látott alpesi szíjat a hegymászás világából kölcsönözte az Apple: a mászópántok Z alakú rögzítője biztosítja az óra stabilitását, ugyanakkor a bekapcsolásnál a kétrétegű anyag különleges összeszövése révén rendkívül szoros rögzítést is nyújt. A tereppánt a klasszikus tépőzáras rögzítést nyújtja, ám még erőteljesebb tartással, mint a sima sportpántok. Az óceán szíjak pedig a merülésnél teszi lehetővé a stabil rögzítést, miközben elasztán anyaguk révén rugalmasak, így akár a búvárruha külsején való elhelyezéshez is képesek kitágulni.

Kijelző

Az Apple Watch Ultra meghatározó eleme a kijelző, amely 49 milliméteres átlójúra növekedett. Ez a valaha volt legnagyobb Apple Watch, ám kialakítása révén a korábbi 42, 44 és 45 milliméteres szíjakkal változatlanul kompatibilis maradt. Nagy méretű testében egy egészen új kijelző kapott helyet, amely akár 2000 nit fényerőre képes. Ez a duplája bármely más Apple Watch készüléknek. Köszönhetően a nagyobb kijelzőnek, egészen új számlapokat is alkotott az Apple, amelyeken még több hasznos információ fér el folyamatosan - ennek is köszönhető, hogy az Apple külső fejlesztővel, a Huish Outdoors céggel együttműködve úgynevezett búvárszámítógép funkcióval is ellátta az órát. (Egyúttal megfelel az EN13319 minősítésnek a búvárszámítógépek kategóriájában.)

Az Útjelző számlapon akár nyolc különféle funkció elfér, mint a tevékenységgyűrűk állapota, a napkelte és napnyugta, az iránytű, a hőmérséklet, a zenelejátszás, az időjárás és persze az idő. E számlap használata esetén a digitális koronát finoman elfordítva annak megjelenése fekete alapon pirosra változik, hogy éjjel ne világítson tolakodóan az óra, ugyanakkor a tartalmakat jól láthassuk. E tartalom víz alatt is jól érzékelhető, de egy éjjeli csónaktúra alkalmával sem zavar meg senkit a karóránk fénye ebben a módban.

A nagyobb kijelzőnek köszönhetően számos alapvető alkalmazás, mint a Fitnes / Fitnesz kiaknázza a rendelkezésére álló helyet, és a kisebb órákhoz képest eggyel több sort jelenít meg számunkra, vagyis kevesebbet kell görgetni ugyanazon információk megtekintéséhez.

Funkciók, amelyek sehol máshol nem érhetőek el

Az Apple Watch Ultra esetén az Apple teljesen a vázlat asztalról indult. Ennek köszönhetően számos paramétere egészen más, mint társaié. 

Alapvető adottság, hogy a termék rendelkezik GSM képességgel, vagyis nem kell drágább modellt választanunk, minden Apple Watch Ultra alapból képes virtuális SIM-kártya konfigurálására iPhone segítségével. 

Az Apple azonban továbbfejlesztette a globális helymeghatározás képességét is. A termékben lévő, műholdakkal kommunikálni képes antenna kétfrekvenciás, amely nem csak hangzatos, de segít a pontos pozíció megállapításban sűrű erdőben vagy éppen magas épületek között mozogva, ahol esetleg nincsen olyan pozícióban több műhold, hogy helyzetünket meg lehessen határozni. (A műholdas helymeghatározás, mint amilyen az amerikai haderő által életre hívott és fenntartott GPS, vagy az európai tudományos közösség által alkotott Galileo legalább három műhold helyzet adata alapján képes pontos helymeghatározásra. Ha csak két műholdra lát rá az óránk, már nem tökéletesen pontos a helyzet megállapítása.)

Az Apple Watch Ultra az L1 frekvencia mellett immáron a legújabb L5 frekvenciát is támogatja, rendkívül pontos helymeghatározást kínálva. 

A célközönség sportolók, kalandtúrázók, hegymászók körében előfordulhat baj, és ilyenkor különösen hasznos, hogy kétfrekvenciás helymeghatározás révén nagyon pontos a helyzet rögzítése. Továbbá van egy olyan funkció is, amely révén a közelben elhaladó emberek segítséget nyújthatnak: az Action / Művelet gomb hosszú nyomva tartása révén az óra 86 decibeles segélykérő hangot bocsát ki, amely akár 180 méterre elhallatszik. Ha bajba kerülünk, és potenciálisan emberi közelség áll rendelkezésünkre, ezzel a módszerrel jelezhetjük a közelben lévőknek, hogy segítségre szorulunk.

Az Apple Watch Ultra három mikrofonnal van felszerelve, amely révén a telefonbeszélgetések során még jobb a zajszűrése, amely előnyös például nagy szélben. Ilyenkor jól kiszűrhető a háttérzaj, és jobb a továbbított hang minősége.

Az egységen mélységmérő is található, amely 40 méterig képes meghatározni, hogy mennyit merültünk. Az óra a víz hőmérsékletét is képes kijelezni.

Akkumulátor

Mindezen hasznos extrákhoz természetesen kiemelkedő képességű akkumulátor is szükséges. Az Apple a nagyobb méretet kiaknázva 36 órás akkumulátor időt kínáló teleppel szerelte fel az órát, amely az alacsony töltöttségű módban akár 60 óráig kibírja. Utóbbit újragondolta a cég, és immáron nem csak nagyon korlátozott funkciók érhetőek el így, hanem inkább arról szól a képesség, hogy a felesleges extrákat kikapcsolva csak a számunkra fontos funkciókra fordítunk akku időt, ezzel nyújtva meg annak készenléti idejét.

Az Apple kifejezetten szempontnak tekintette, hogy az óra akkumulátora kibírjon egy triatlont, vagyis az úszásból, kerékpározásból és hosszútávfutásból álló összetett sportot egyetlen feltöltéssel, folyamatosan figyelve testünk adatait és globális helyzetünket.

Az extrém körülményekhez hozzátartozik, hogy az óra tolerálja a nagy hideget és a durva meleget is. Természetesen extrém időjárásban az akku élet gyengülhet és az óra működése némileg lassulhat, de ilyen körülmények között sem hagy cserben az Apple Watch Ultra.

Modellek és megrendelés

A termékekre egy év Apple garancia érvényes. Magánszemélyként vásárolva, magyarországi természetes személy nevére kiállított számla esetén a jótállás 3 év.

Óceán szíjjal szerelt változatok

Az óceán szíjat az Apple kifejezetten a búvárkodáshoz alkotta meg, ennek érdekében kiváló minőségű és vízállóságú elasztomerből készül. Cső­szerkezetes struktúrájának köszönhetően rugalmas, így kényelmesen viselhető a neoprén búvárruha felett is. A titán­csat és az állítható helyzetű titán­bújtató akkor is biztonságosan rögzíti a szíjat, amikor sportolás közben nagy sebességgel áramló víz éri az órát.

Apple Watch Ultra 2 - 49 mm titántok, kék Óceán szíj

100 méterig vízálló, úszásálló, és 40 méterig alkalmas hobbi­búvárkodásra, EN13319 tanúsítvánnyal rendelkezik
S9 SiP chip
Mélységmérő vízhőmérséklet-érzékelővel
IP6X porállósági tanúsítás
MIL-STD 810H szabvány szerint tesztelve
Testre szabható Action / Művelet gomb
Mindig bekapcsolt Retina kijelző, akár 3000 nites fényerő
Véroxigénszint-mérés, EKG mérés, pulzusszám figyelés
Értesítés szabálytalan szívritmusról
Kardiofitnesz-értesítések
Mobilhálózat képesség, kétfrekvenciás helymeghatározás
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

299 204 Ft + áfa

Bruttó 379 990 Ft

Apple Watch Ultra 2 - 49 mm titántok, fehér Óceán szíj

100 méterig vízálló, úszásálló, és 40 méterig alkalmas hobbi­búvárkodásra, EN13319 tanúsítvánnyal rendelkezik
S9 SiP chip
Mélységmérő vízhőmérséklet-érzékelővel
IP6X porállósági tanúsítás
MIL-STD 810H szabvány szerint tesztelve
Testre szabható Action / Művelet gomb
Mindig bekapcsolt Retina kijelző, akár 3000 nites fényerő
Véroxigénszint-mérés, EKG mérés, pulzusszám figyelés
Értesítés szabálytalan szívritmusról
Kardiofitnesz-értesítések
Mobilhálózat képesség, kétfrekvenciás helymeghatározás
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

299 204 Ft + áfa

Bruttó 379 990 Ft

Apple Watch Ultra 2 - 49 mm titántok, narancs Óceán szíjAkció

100 méterig vízálló, úszásálló, és 40 méterig alkalmas hobbi­búvárkodásra, EN13319 tanúsítvánnyal rendelkezik
S9 SiP chip
Mélységmérő vízhőmérséklet-érzékelővel
IP6X porállósági tanúsítás
MIL-STD 810H szabvány szerint tesztelve
Testre szabható Action / Művelet gomb
Mindig bekapcsolt Retina kijelző, akár 3000 nites fényerő
Véroxigénszint-mérés, EKG mérés, pulzusszám figyelés
Értesítés szabálytalan szívritmusról
Kardiofitnesz-értesítések
Mobilhálózat képesség, kétfrekvenciás helymeghatározás
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

287 393 Ft + áfa

Bruttó 379 990 Ft

Bruttó 364 990 Ft


Alpesi pánttal szerelt változatok

A hegymászó felszerelésre emlékeztető kialakítású alpesi pánt kétrétegű, gyárilag egybeszőtt kialakítású, amelynek rögzítését titán alapanyagú Z kapocs garantálja.

Apple Watch Ultra 2 - 49 mm titántok, kék Alpesi pánt (S)

100 méterig vízálló, úszásálló, és 40 méterig alkalmas hobbi­búvárkodásra, EN13319 tanúsítvánnyal rendelkezik
S9 SiP chip
Mélységmérő vízhőmérséklet-érzékelővel
IP6X porállósági tanúsítás
MIL-STD 810H szabvány szerint tesztelve
Testre szabható Action / Művelet gomb
Mindig bekapcsolt Retina kijelző, akár 3000 nites fényerő
Véroxigénszint-mérés, EKG mérés, pulzusszám figyelés
Értesítés szabálytalan szívritmusról
Kardiofitnesz-értesítések
Mobilhálózat képesség, kétfrekvenciás helymeghatározás

A szíj 130–160 mm körméretű csuklóra illik.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

299 204 Ft + áfa

Bruttó 379 990 Ft

Apple Watch Ultra 2 - 49 mm titántok, olíva Alpesi pánt (S)

100 méterig vízálló, úszásálló, és 40 méterig alkalmas hobbi­búvárkodásra, EN13319 tanúsítvánnyal rendelkezik
S9 SiP chip
Mélységmérő vízhőmérséklet-érzékelővel
IP6X porállósági tanúsítás
MIL-STD 810H szabvány szerint tesztelve
Testre szabható Action / Művelet gomb
Mindig bekapcsolt Retina kijelző, akár 3000 nites fényerő
Véroxigénszint-mérés, EKG mérés, pulzusszám figyelés
Értesítés szabálytalan szívritmusról
Kardiofitnesz-értesítések
Mobilhálózat képesség, kétfrekvenciás helymeghatározás

A szíj 130–160 mm körméretű csuklóra illik.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

299 204 Ft + áfa

Bruttó 379 990 Ft

Apple Watch Ultra 2 - 49 mm titántok, indigó Alpesi pánt (S)

100 méterig vízálló, úszásálló, és 40 méterig alkalmas hobbi­búvárkodásra, EN13319 tanúsítvánnyal rendelkezik
S9 SiP chip
Mélységmérő vízhőmérséklet-érzékelővel
IP6X porállósági tanúsítás
MIL-STD 810H szabvány szerint tesztelve
Testre szabható Action / Művelet gomb
Mindig bekapcsolt Retina kijelző, akár 3000 nites fényerő
Véroxigénszint-mérés, EKG mérés, pulzusszám figyelés
Értesítés szabálytalan szívritmusról
Kardiofitnesz-értesítések
Mobilhálózat képesség, kétfrekvenciás helymeghatározás

A szíj 130–160 mm körméretű csuklóra illik.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

299 204 Ft + áfa

Bruttó 379 990 Ft

Apple Watch Ultra 2 - 49 mm titántok, kék Alpesi pánt (M)

100 méterig vízálló, úszásálló, és 40 méterig alkalmas hobbi­búvárkodásra, EN13319 tanúsítvánnyal rendelkezik
S9 SiP chip
Mélységmérő vízhőmérséklet-érzékelővel
IP6X porállósági tanúsítás
MIL-STD 810H szabvány szerint tesztelve
Testre szabható Action / Művelet gomb
Mindig bekapcsolt Retina kijelző, akár 3000 nites fényerő
Véroxigénszint-mérés, EKG mérés, pulzusszám figyelés
Értesítés szabálytalan szívritmusról
Kardiofitnesz-értesítések
Mobilhálózat képesség, kétfrekvenciás helymeghatározás

A szíj 145–190 mm körméretű csuklóra illik.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

299 204 Ft + áfa

Bruttó 379 990 Ft

Apple Watch Ultra 2 - 49 mm titántok, olíva Alpesi pánt (M)

100 méterig vízálló, úszásálló, és 40 méterig alkalmas hobbi­búvárkodásra, EN13319 tanúsítvánnyal rendelkezik
S9 SiP chip
Mélységmérő vízhőmérséklet-érzékelővel
IP6X porállósági tanúsítás
MIL-STD 810H szabvány szerint tesztelve
Testre szabható Action / Művelet gomb
Mindig bekapcsolt Retina kijelző, akár 3000 nites fényerő
Véroxigénszint-mérés, EKG mérés, pulzusszám figyelés
Értesítés szabálytalan szívritmusról
Kardiofitnesz-értesítések
Mobilhálózat képesség, kétfrekvenciás helymeghatározás

A szíj 145–190 mm körméretű csuklóra illik.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

299 204 Ft + áfa

Bruttó 379 990 Ft

Apple Watch Ultra 2 - 49 mm titántok, indigó Alpesi pánt (M)

100 méterig vízálló, úszásálló, és 40 méterig alkalmas hobbi­búvárkodásra, EN13319 tanúsítvánnyal rendelkezik
S9 SiP chip
Mélységmérő vízhőmérséklet-érzékelővel
IP6X porállósági tanúsítás
MIL-STD 810H szabvány szerint tesztelve
Testre szabható Action / Művelet gomb
Mindig bekapcsolt Retina kijelző, akár 3000 nites fényerő
Véroxigénszint-mérés, EKG mérés, pulzusszám figyelés
Értesítés szabálytalan szívritmusról
Kardiofitnesz-értesítések
Mobilhálózat képesség, kétfrekvenciás helymeghatározás

A szíj 145–190 mm körméretű csuklóra illik.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

299 204 Ft + áfa

Bruttó 379 990 Ft

Apple Watch Ultra 2 - 49 mm titántok, kék Alpesi pánt (L)

100 méterig vízálló, úszásálló, és 40 méterig alkalmas hobbi­búvárkodásra, EN13319 tanúsítvánnyal rendelkezik
S9 SiP chip
Mélységmérő vízhőmérséklet-érzékelővel
IP6X porállósági tanúsítás
MIL-STD 810H szabvány szerint tesztelve
Testre szabható Action / Művelet gomb
Mindig bekapcsolt Retina kijelző, akár 3000 nites fényerő
Véroxigénszint-mérés, EKG mérés, pulzusszám figyelés
Értesítés szabálytalan szívritmusról
Kardiofitnesz-értesítések
Mobilhálózat képesség, kétfrekvenciás helymeghatározás

A szíj 165–210 mm körméretű csuklóra illik.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

299 204 Ft + áfa

Bruttó 379 990 Ft

Apple Watch Ultra 2 - 49 mm titántok, olíva Alpesi pánt (L)

100 méterig vízálló, úszásálló, és 40 méterig alkalmas hobbi­búvárkodásra, EN13319 tanúsítvánnyal rendelkezik
S9 SiP chip
Mélységmérő vízhőmérséklet-érzékelővel
IP6X porállósági tanúsítás
MIL-STD 810H szabvány szerint tesztelve
Testre szabható Action / Művelet gomb
Mindig bekapcsolt Retina kijelző, akár 3000 nites fényerő
Véroxigénszint-mérés, EKG mérés, pulzusszám figyelés
Értesítés szabálytalan szívritmusról
Kardiofitnesz-értesítések
Mobilhálózat képesség, kétfrekvenciás helymeghatározás

A szíj 165–210 mm körméretű csuklóra illik.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

299 204 Ft + áfa

Bruttó 379 990 Ft

Apple Watch Ultra 2 - 49 mm titántok, indigó Alpesi pánt (L)

100 méterig vízálló, úszásálló, és 40 méterig alkalmas hobbi­búvárkodásra, EN13319 tanúsítvánnyal rendelkezik
S9 SiP chip
Mélységmérő vízhőmérséklet-érzékelővel
IP6X porállósági tanúsítás
MIL-STD 810H szabvány szerint tesztelve
Testre szabható Action / Művelet gomb
Mindig bekapcsolt Retina kijelző, akár 3000 nites fényerő
Véroxigénszint-mérés, EKG mérés, pulzusszám figyelés
Értesítés szabálytalan szívritmusról
Kardiofitnesz-értesítések
Mobilhálózat képesség, kétfrekvenciás helymeghatározás

A szíj 165–210 mm körméretű csuklóra illik.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

299 204 Ft + áfa

Bruttó 379 990 Ft


Tereppánttal szerelt változatok

A vékony és könnyű tereppánt puha, dupla rétegű nejlon­szövetből készült, a tépőzáras kivitel révén pedig bármikor igényekhez igazítható a feszessége. 

Apple Watch Ultra 2 - 49 mm titántok, zöld - szürke Terep pánt (S/M)

100 méterig vízálló, úszásálló, és 40 méterig alkalmas hobbi­búvárkodásra, EN13319 tanúsítvánnyal rendelkezik
S9 SiP chip
Mélységmérő vízhőmérséklet-érzékelővel
IP6X porállósági tanúsítás
MIL-STD 810H szabvány szerint tesztelve
Testre szabható Action / Művelet gomb
Mindig bekapcsolt Retina kijelző, akár 3000 nites fényerő
Véroxigénszint-mérés, EKG mérés, pulzusszám figyelés
Értesítés szabálytalan szívritmusról
Kardiofitnesz-értesítések
Mobilhálózat képesség, kétfrekvenciás helymeghatározás

A szíj 130–180 mm körméretű csuklóra illik.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

299 204 Ft + áfa

Bruttó 379 990 Ft

Apple Watch Ultra 2 - 49 mm titántok, zöld - szürke Terep pánt (M/L)

100 méterig vízálló, úszásálló, és 40 méterig alkalmas hobbi­búvárkodásra, EN13319 tanúsítvánnyal rendelkezik
S9 SiP chip
Mélységmérő vízhőmérséklet-érzékelővel
IP6X porállósági tanúsítás
MIL-STD 810H szabvány szerint tesztelve
Testre szabható Action / Művelet gomb
Mindig bekapcsolt Retina kijelző, akár 3000 nites fényerő
Véroxigénszint-mérés, EKG mérés, pulzusszám figyelés
Értesítés szabálytalan szívritmusról
Kardiofitnesz-értesítések
Mobilhálózat képesség, kétfrekvenciás helymeghatározás

A szíj 145–220 mm körméretű csuklóra illik.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

299 204 Ft + áfa

Bruttó 379 990 Ft

Apple Watch Ultra 2 - 49 mm titántok, kék - fekete Terep pánt (S/M)

100 méterig vízálló, úszásálló, és 40 méterig alkalmas hobbi­búvárkodásra, EN13319 tanúsítvánnyal rendelkezik
S9 SiP chip
Mélységmérő vízhőmérséklet-érzékelővel
IP6X porállósági tanúsítás
MIL-STD 810H szabvány szerint tesztelve
Testre szabható Action / Művelet gomb
Mindig bekapcsolt Retina kijelző, akár 3000 nites fényerő
Véroxigénszint-mérés, EKG mérés, pulzusszám figyelés
Értesítés szabálytalan szívritmusról
Kardiofitnesz-értesítések
Mobilhálózat képesség, kétfrekvenciás helymeghatározás

A szíj 130–180 mm körméretű csuklóra illik.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

299 204 Ft + áfa

Bruttó 379 990 Ft

Apple Watch Ultra 2 - 49 mm titántok, kék - fekete Terep pánt (M/L)

100 méterig vízálló, úszásálló, és 40 méterig alkalmas hobbi­búvárkodásra, EN13319 tanúsítvánnyal rendelkezik
S9 SiP chip
Mélységmérő vízhőmérséklet-érzékelővel
IP6X porállósági tanúsítás
MIL-STD 810H szabvány szerint tesztelve
Testre szabható Action / Művelet gomb
Mindig bekapcsolt Retina kijelző, akár 3000 nites fényerő
Véroxigénszint-mérés, EKG mérés, pulzusszám figyelés
Értesítés szabálytalan szívritmusról
Kardiofitnesz-értesítések
Mobilhálózat képesség, kétfrekvenciás helymeghatározás

A szíj 145–220 mm körméretű csuklóra illik.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-2 hét)
Mennyiség:

299 204 Ft + áfa

Bruttó 379 990 Ft

Apple Watch Ultra 2 - 49 mm titántok, narancs - bézs Terep pánt (S/M)

100 méterig vízálló, úszásálló, és 40 méterig alkalmas hobbi­búvárkodásra, EN13319 tanúsítvánnyal rendelkezik
S9 SiP chip
Mélységmérő vízhőmérséklet-érzékelővel
IP6X porállósági tanúsítás
MIL-STD 810H szabvány szerint tesztelve
Testre szabható Action / Művelet gomb
Mindig bekapcsolt Retina kijelző, akár 3000 nites fényerő
Véroxigénszint-mérés, EKG mérés, pulzusszám figyelés
Értesítés szabálytalan szívritmusról
Kardiofitnesz-értesítések
Mobilhálózat képesség, kétfrekvenciás helymeghatározás

A szíj 130–180 mm körméretű csuklóra illik.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

299 204 Ft + áfa

Bruttó 379 990 Ft

Apple Watch Ultra 2 - 49 mm titántok, narancs - bézs Terep pánt (M/L)

100 méterig vízálló, úszásálló, és 40 méterig alkalmas hobbi­búvárkodásra, EN13319 tanúsítvánnyal rendelkezik
S9 SiP chip
Mélységmérő vízhőmérséklet-érzékelővel
IP6X porállósági tanúsítás
MIL-STD 810H szabvány szerint tesztelve
Testre szabható Action / Művelet gomb
Mindig bekapcsolt Retina kijelző, akár 3000 nites fényerő
Véroxigénszint-mérés, EKG mérés, pulzusszám figyelés
Értesítés szabálytalan szívritmusról
Kardiofitnesz-értesítések
Mobilhálózat képesség, kétfrekvenciás helymeghatározás

A szíj 145–220 mm körméretű csuklóra illik.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

299 204 Ft + áfa

Bruttó 379 990 Ft


Cégek, egyéni vállalkozások és önkormányzatok számára kedvező, tervezhető finanszírozási megoldás információ technológiai eszközök beszerzésére a konstrukció végén egyszerű megvásárlási lehetőséggel. 24 és 36 hónapos futamidővel.

Bővebben a GRENKE lízing megoldásáról…