AIINO Flow átlátszó Apple Watch védőtokok

Optikai minőségű, erős üveg előlappal és víztiszta polikarbonát kerettel rendelkező védőtok az Apple Watch Series 7 modellek méretében.

Ár: bruttó 4990 Ft


Az Apple Watch Series 7 modellek kijelző felülete még tovább növekedett, és bár csupán 1 milliméterrel lett nagyobb az átló, a korábbi Apple Watch Series 0-3 modelleknél 50%-kal, a Series 4-6 modelleknél közel 20%-kal nagyobb a felület. Ezt célszerű védelmezni valamilyen formában, és erre a területre jelent kiváló megoldást az AIINO Flow termékcsaládja, amely 41 mm és 45 mm méretben is elérhető, oldala kemény polikarbonát, teteje pedig optikai tisztaságú üveglap. 

Az AIINO Flow az olasz cégtől már több területen is megismert hibrid megoldása, amely kiválóan vegyíti a műanyag komponenseket ott, ahol rugalmasságra van szükség, és az üveget ott, ahol az a cél, hogy egyrészt működjön az érintésérzékenység, másrészt masszív és erőteljes védelem valósuljon meg. Az AIINO Flow Apple Watch védőtok éppen ezt teszi: az oldala rugalmas, hogy könnyedén felhelyezzük vagy szükség esetén levegyük az óráról - levenni akkor lehet szükséges, ha például vízben használjuk az eszközt, és szeretnénk a tok alatt áttörölni az óra felületét, hogy ne napokig álljon rajta a folyadék. A polikarbonát réteg a le- és felhelyezéskor karcmentesen távolítható el, így nem sérti fel az óra alumínium felületét. 

Az AIINO Flow előlapja, amely a teljes kijelzőt lefedi és védi, masszív, karcmentes, ellenálló és erőteljes védelmet nyújtó üveg. Ez az üveg optikai tisztaságú, vagyis teljesen átlátszó, nem rontja az óra láthatóságát és vizuális élményét, ugyanakkor tökéletesen továbbadja az ujjunk impulzusait, így a gombok lenyomásától a szöveges üzenetek karaktereinek berajzolásán át a számológép parányi karaktereinek eléréséig minden funkciót elérhetünk, amit a védelem nélkül is használtunk.

Az AIINO Flow fontos paramétere a gombokhoz való hozzáférés lehetősége és a hangszórók szabadon hagyása: a hangszórók helyén kivágás található a tokon, így az kiengedi a hangot a hangszóróból, és beengedi a hangot a mikrofonhoz. A digitális korona teljesen szabadon van hagyva, míg a bekapcsoló gomb le van fedve egy gombbal, amely az eredetileg azonos nyomás élményt biztosít, miközben védi a gomb anyagában színezett felületét. 

Az AIINO Flow megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől 41 mm-es és 45 mm-es változatokban az Apple Watch Series 7 modellekhez.

AIINO Flow Apple Watch (Series 7, 8, 9) 41 mm víztiszta védőtok

Erőteljes védőtok az Apple Watch Series 7, 8, 9 kisebbik, 41 milliméteres változatához víztiszta átlátszó kivitelben, amelynek előlapja tökéletesen átlátszó üveg, oldala pedig polikarbonát.

Megőrzi a készülék érintőkijelzőjének funkcionalitását. Könnyedén eltávolítható és felhelyezhető. Hozzáférést biztosít a gombokhoz és vezérlő szervekhez.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

3929 Ft + áfa

Bruttó 4990 Ft

AIINO Flow Apple Watch (Series 7, 8, 9) 45 mm víztiszta védőtok

Erőteljes védőtok az Apple Watch Series 7, 8, 9 nagyobbik, 45 milliméteres változatához víztiszta átlátszó kivitelben, amelynek előlapja tökéletesen átlátszó üveg, oldala pedig polikarbonát.

Megőrzi a készülék érintőkijelzőjének funkcionalitását. Könnyedén eltávolítható és felhelyezhető. Hozzáférést biztosít a gombokhoz és vezérlő szervekhez.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

3929 Ft + áfa

Bruttó 4990 Ft

AIINO Flow Apple Watch Ultra víztiszta védőtok

Erőteljes védőtok az Apple Watch Series Ultra 49 milliméteres karórához víztiszta átlátszó kivitelben, amelynek előlapja tökéletesen átlátszó üveg, oldala pedig polikarbonát.

Megőrzi a készülék érintőkijelzőjének funkcionalitását. Célirányosan eltávolítható és felhelyezhető. Hozzáférést biztosít a gombokhoz és vezérlő szervekhez.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

3929 Ft + áfa

Bruttó 4990 Ft