AmpliTube X-VIBE modulációs pedál

Sokoldalú szoftver- és hardverintegráció otthoni, hobbi, stúdió vagy akár koncert használathoz, csúcstechnológiás jelfeldolgozó, kórus, flanger, és sok egyéb modulációs effektus.

Ár: bruttó 109 990 Ft


„Essen szét a ház!”

Az AmpliTube X-VIBE modulációs pedál révén színpadra viheti a tökéletes stúdióbeli gitárhangzását. Az IK Multimedia butik pedál sorozata 16 vadonatúj modulációs effektust tartalmaz az IK legújabb AmpliTube technológiáinak felhasználásával, és ugyanezen effektusok exkluzív virtuális X-GEAR változatával. A virtuális verzió használatával az AmpliTube 5 szoftverrel (az SE verziót tartalmazza a csomag) a beállítások rögzítése és módosítása hajtható végre, valamint előre beállított értékekként való mentése az X-VIBE pedálra való áttöltéshez a páratlan hangzás érdekében akár a színpadon, akár az otthoni stúdióban.

AmpliTube X-VIBE áttekintés

  • Sokoldalú szoftver- és hardverintegráció gitárosok számára

  • Csúcstechnológiás digitális jelfeldolgozó, mobil használatra alkalmas eloxált alumínium vázban

  • 16 különböző algoritmus, 50 gyári beállítás (300 tárolható előbeállítás)

  • Kórus, flanger, pörgés, stb. + Tap Tempo és BPM szinkron

  • Exkluzív virtuális X-VIBE verziót tartalmaz az AmpliTube 5-ben való használatra

  • USB port az előbeállítások kezeléséhez és rögzítési interfészként való használatra

  • Teljes MIDI implementáció, beleértve az AmpliTube 5 vezérlését

  • Olaszországban tervezték és gyártottákAz iparág élvonalába tartozó digitális jelfeldolgozó

Az AmpliTube X-VIBE az IK legújabb technológiáit használja a valós felszerelések hiperrealisztikus emulációihoz. A legmodernebb DSP (digital signal processor) beépített 16 csúcskategóriás algoritmust kínál, míg a speciális X-MODE további végtelen visszacsatolású effektusokat nyit meg. Összességében az X-SPACE elképesztő tisztaságot biztosít a színpadon azzal a valósághűséggel és villámgyors reakcióval, amelyet a felhasználók szeretnek az AmpliTube 5 szoftverben is.16 csúcskategóriás algoritmus

80-CHORUS

Ezt a modellt a '80-as években megjelent különféle kísérletek ihlették, amely révén összetett sztereó kóruseffektusokat hozhatunk létre. A beállítás reprodukálja a 80-as évek rockhangzásának szélességét és varázslatát.

CHORUS-1

Solina String Ensemble Keyboard Chorus effektus alapján. Ezt a vintage kórushangot a Solina String Ensemble Keyboard kiszélesedő kóruseffektusa ihlette, amely tökéletesen illeszkedik a gitárhangokhoz is.

CHORUS-X

A Roland RS sorozat alapján. Ez egy nagyon sokoldalú modell, amely Roland RS szintetizátorsorozatának kóruseffektusán alapul, és a gitárosok egyik kedvelt kórusává vált szerte a világon.

60-VIBE

Az Univox™ Uni-Vibe™ pedálon alapuló effektus. Ez a modell két üzemmódot kínál: chorus és vibrato. Legendás kórusmódja egy kórus/forgó hangszóró szimulátor, amelyet 1969-ben mutattak be. Ez a forgó hangsugárzóházhoz nagyon hasonló örvénylő hatást hozott létre, de folyamatos sebességszabályozással.

PHAZER-9

Az MXR® Phase 90-en alapul. Ez az effekt minden idők egyik legnépszerűbb fázispedálja. Az első osztályú gitárosok széles köre által használt egység egy kis csillogást adhat gitárszólóihoz, vagy sima, „nedves” hatást kelthet akkordok lejátszása és tompa pengetés közben.

PHAZER-10

Az MXR® Phaser 100-on alapul. Egy klasszikus analóg fázisvezérlő modellje, amely 4 különböző módot kínál, amelyeket különböző intenzitásuk és alakjuk jellemez.

PHAZER-CL

Ezt a modellt az egyik leginkább ikonikus és klasszikus analóg fáziseltolódási effektus ihlette, amelyet az 1970-es években hallottak.

FOX

A fOXX® Foot Phaser alapján. Egy korai vintage phaser egyedi és jellegzetes hangzással. A phaserek szabványos vezérlőin kívül egy visszacsatolási paramétert is kínál, amely lehetővé teszi, hogy a hangot sima fázósról éles modulált effektusra változtassa.

STONE

Electro-Harmonix® Small Stone alapú. Ez az effekt egy klasszikus analóg fázisváltó modellje, amely számos fázishatásra képes a gyengédtől a különös örvénylő hatásig. Elgondolkodhat azon, hogy miért nevezik „kicsinek”, amikor hallja.

ELECTRIC

Az Electro-Harmonix® Electric Mistress alapján. Ez a stomp box egy vintage flanger/szűrő mátrix modellje, amelyet sok jól ismert gitáros használt klasszikus hangzások eléréséhez. Bár elképesztő melege van, nagyon sokoldalú kórus- és csengőmodulációs hangzásokra is képes.

DOUBLER

Az MXR® Flanger Doubler duplázó üzemmódja alapján. Elsősorban a hangszer általános hangszínének vastagítására szolgál. Nagyon népszerű a '90-es évek power metaljában.

METALLIC

MXR® Flanger 117 alapján. Klasszikus flanger, amely a '80-as évek ízét idézi. Ennek ellenére egyetlen flanger sem felismerhetőbb, így ez tökéletes hard-rock és pszichedelikus tiszta hangokhoz.

ROTARY

Ez az effekt egy forgó hangsugárzó szekrény modellje. A forgó hangszórószekrények buja vibrato/kórus hatást keltenek, amely hangulatot és egy hatalmas harmadik dimenziót ad a hangzásnak.

TREMOLO

Teljesen testreszabható tremolo-effektus, amely szabályozza a moduláció burkolóját és hullámformáját, lehetővé téve, hogy a finom duzzadó ízről ütős hatásra állítsa be.

STEP-SLICER

Adjon hozzá programozott ritmikus részeket az akkordokhoz és frázisokhoz ezzel az erőteljes és kreatív ütemszinkronizált szeletelő effektussal. Beállítható úgy, hogy bármit létrehozzon a legcsodálatosabb tremolóktól a legösszetettebb ritmuseffektusokig, amelyek mindig tökéletes szinkronban maradnak a ritmussal.

STEP-FILTER

Erőteljes és mély ütemű szinkronizált szűrőhatás. Alkalmazhat Low / High és Band pass analóg modellezett szűrést a szabadon testreszabható mintákon, hogy barázda és ritmikus pulzálást adjon az alkatrészekhez. Ettől a gitár és a basszus hangja ritmikus szintetizátorként szólal meg, ha akarod!Páratlan integráció

Az AmpliTube X-VIBE tartalmaz egy hozzáillő virtuális verziót a Mac-kel való használatra és az előbeállítások létrehozására és mentésére, illetve az AmpliTube 5 SE egy példányát. Az így elérhető virtuális X-VIBE pedál az AmpliTube 5 bármely verziójában stompboxként, beépített szoftveres pedálként használható. Az IK Multimedia által biztosított 300 pedálbeállítás bármelyike módosítható az AmpliTube díjnyertes felületének kényelmével, és azok a hardver számára értelmezhető, áttölthető előbeállításként használhatóak. Az X-GEAR Librarian lehetővé teszi az előre beállított értékek mozgatását az X-GEAR pedálok és az AmpliTube között, így azok könnyen átszervezhetőek, módosíthatóak a hardverpedálon. (Pedálonként legfeljebb 300 előre beállított beállítást tárolhat.)

Részletes technikai paraméterek

A DOBOZ TARTALMA

X-VIBE pedál
USB-A / USB-B csatlakozókábel (1,5 méter)
Tápegység európai kábellel
4 tapadó gumitalp
Sorozatszámot tartalmazó kártya

MÉRETEK ÉS TÖMEG

Kiterjedés: 17,5 cm x 14,5 cm x 5,8 cm
Tömeg: 906 gramm

RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Mac® (64-bit)
Minimális rendszerkövetelmény: Intel® Core™ 2 Duo (Intel Core i5 legalább ajánlott), 4 GB RAM (legalább 8 GB ajánlott), macOS 10.10 vagy újabb. 3 GB szabad tárhely.
OpenGL 2 kompatibilis grafikus processzor szükséges

Támogatott bővítmény formátumok (64-bit): Audio Units, VST 2, VST 3, AAX.

Windows® (64-bits)
Minimális rendszerkövetelmény: Intel® Core™ 2 Duo or AMD Athlon™ 64 X2 (Intel Core i5 legalább ajánlott), 4 GB RAM (legalább 8 GB ajánlott). Windows® 7 vagy újabb. 3 GB szabad tárhely.
ASIO kompatibilis hangkártya szükséges
OpenGL 2 kompatibilis grafikus processzor szükséges

Támogatott bővítmény formátumok (64-bit): VST 2, VST 3, AAX.