AmpliTube X-TIME késleltetőpedál

Sokoldalú szoftver- és hardverintegráció otthoni, hobbi, stúdió vagy akár koncert használathoz, csúcstechnológiás jelfeldolgozó sokoldalúan szabályozható visszahangokkal.

Ár: bruttó 109 990 Ft


„Essen szét a ház!”

Az AmpliTube X-TIME késleltetőpedál révén színpadra viheti a tökéletes stúdióbeli gitárhangzását. Az IK Multimedia butik pedál sorozata 16 vadonatúj késleltetőeffektust tartalmaz az IK legújabb AmpliTube technológiáinak felhasználásával, és ugyanezen effektusok exkluzív virtuális X-GEAR változatával. A virtuális verzió használatával az AmpliTube 5 szoftverrel (az SE verziót tartalmazza a csomag) a beállítások rögzítése és módosítása hajtható végre, valamint előre beállított értékekként való mentése az X-TIME pedálra való áttöltéshez a páratlan hangzás érdekében akár a színpadon, akár az otthoni stúdióban.

AmpliTube X-TIME áttekintés

  • Sokoldalú szoftver- és hardverintegráció gitárosok számára

  • Csúcstechnológiás digitális jelfeldolgozó, mobil használatra alkalmas eloxált alumínium vázban

  • 16 különböző algoritmus, 50 gyári beállítás (300 tárolható előbeállítás)

  • Teljesen új késleltetési algoritmusok, a magnetofon visszhang effetustól a kristálytisztaságig

  • Vezérlők a Tap Tempo, BPM szinkron és Spillover/Trails funkciók számára

  • Exkluzív virtuális X-TIME verziót tartalmaz az AmpliTube 5-ben való használatra

  • USB port az előbeállítások kezeléséhez és rögzítési interfészként való használatra

  • Teljes MIDI implementáció, beleértve az AmpliTube 5 vezérlését

  • Olaszországban tervezték és gyártottákAz iparág élvonalába tartozó digitális jelfeldolgozó

Az AmpliTube X-TIME az IK legújabb technológiáit használja a valós felszerelések hiperrealisztikus emulációihoz. A legmodernebb DSP (digital signal processor) beépített 16 csúcskategóriás algoritmust kínál, míg a speciális X-MODE további végtelen visszacsatolású effektusokat nyit meg. Összességében az X-TIME elképesztő tisztaságot biztosít a színpadon azzal a valósághűséggel és villámgyors reakcióval, amelyet a felhasználók szeretnek az AmpliTube 5 szoftverben is.16 csúcskategóriás algoritmus

VTG-TAPE

Klasszikus szalagvisszhang finom húzás effektussal, amely vezérelhető és manipulálható kísérleti lo-fi visszhang ismétlésekhez, extra kreativitást hozva bármilyen játékba. Az összes tipikus szalagvisszhang jellemzővel és árnyalattal rendelkezik, hogy valódi szalaghangot hozzon a lába alatt fekvő pedálba.

MOD-TAPE

Az IK Tape Echo modern visszhangzást hoz létre a mélység és a sebesség további modulációs vezérlőivel, hogy mozgást generáljon a késleltetett ismétlések során, miközben megőrzi mindazokat a tipikus jellemzőket, amelyek miatt a szalag visszhangja oly kedvelt az elektromos gitár effektusok között.

ANALOG

Ez az analóg késleltetés harmonikusan gazdag, és „feszíthető”, hogy színt és a konzol-előerősítők jellegzetes telítettségét adja hozzá a játékhoz, ami tökéletesen illeszkedik a hangszerből származó közvetlen hangzásba. Hangzása még tovább formálható felül- és aluláteresztő szűrőivel.

DIGITAL

Kristálytiszta digitális késleltetett hang, tökéletes a nagy hűségű „nedves” jelhez (digitálisan feldolgozott jel). Ezenkívül rendelkezik egy duplázási móddal is, amely szélességet ad a késleltetéshez, nagyszerű megoldás bármilyen hang kiszélesítésére és a teljes sztereó mező kitöltésére.

PING-PONG

Ezt a késleltetést úgy tervezték, hogy tökéletes mozgó pingpongot, oda-vissza hatást biztosítson. A késleltetés balra és jobbra ismétlődik. A szokásos ping-pong mintán kívül egy másik módot is kínál a bal-közép-jobb ismétlések pásztázásához, és egy barázdás „kör alakú” effektust ad hozzá.

PATTERN

Ez a tökéletes modell az inspiráció megtalálásához. 16 különböző késleltetési mintát tartalmaz, amellyel kísérletezhet és új ritmikai ötleteket találhat. A szabványos késleltetett ismétlések mellett az utolsó 8 minta fordított ismétléseket is tartalmaz, hogy minden sort valóban a következő szintre emeljen.

DUAL

Két késleltetés egyben, amely sorba vagy párhuzamosan állítható, hogy csodálatos sztereó hangzást biztosítson. A második késleltetés az elsőre reagál, de független keveréssel, visszacsatolással és idővel, amely az ökölkésleltetési idő arányában van kifejezve.

REVERSE

Csodálatos fordított ismétlések, amelyek csodálatos késleltetési végeket hoznak létre. A fordított ismétlés mellett egy nem fordított ismétlés is keverhető a késleltetési minta barázdás részének megőrzése érdekében.

REV-PONG

Ez egy fejlett ping-pong késleltetési effektus. A késleltetett hangot egy modulálható reverbre küldik. A ping-pong minta második koppintását is meg lehet fordítani, hogy valóban nagyon egyedi hangzást kapjunk.

SWELL

Gyengéd és környezeti duzzanat-késleltetés a lassú vonalak felerősítéséhez. A duzzadó effektusnak független ideje és mélysége van, így szinkronizálható a késleltetéssel, vagy őrültebben tolható a szinkronizálás nélküli sebességre. Oldallánc móddal rendelkezik, hogy mindig nyomon kövesse a játékot, és a megfelelő időben duzzad.

DUCK

Egy késleltetés, amely lehetővé teszi, hogy hatalmas mennyiségű „nedves” jelet (feldolgozott jel) és visszacsatolást kapjon, miközben a „száraz” jelet (feldolgozatlan, nyers jel) a legfelső fokban megtartja azáltal, hogy lecsökkenti a késleltetett jelet minden alkalommal, amikor a „száraz” jelet lejátssza. A kibocsátás egymástól függetlenül módosítható, hogy lassú és gyors emelkedéseket is hozzáadhassunk a késleltetéshez.

PITCH

Olyan késleltetés, amely felfelé vagy lefelé hangol az eredeti hanghoz képest, így eltérő hangmagasságokat hoz létre az ismétlések során. Két hangmagasságú hangot tartalmaz, hogy kettős hangzású hatást érjen el, így egy ujjal pengetve könnyedén „vonalfalat” hozzon létre a késleltetések révén.

HARM

Késleltetés, amely az eredeti hanghoz képest felfelé vagy lefelé harmonizál, hogy könnyen késleltetett akkordokat hozzon létre egyetlen hang lejátszásával a kettős harmonikusoknak köszönhetően. Harmonizálja bármelyik szólószólamát egy késleltetett második vagy harmadik harmónia hozzáadásával, amely követi az Ön példáját.

DIRTY

„Piszkos” hatás érhető el ezzel a telített és torz késleltetéssel az éles ismétlések és az agresszív nyújtások miatt. Független sebességgel és keveréssel is rendelkezik, hogy valóban megtalálja a tökéletes „szemcsét” és „szennyeződést” a késleltetési vonalakban.

SLAPBACK

Az 1950-es évek hangulata hozható vissza ezzel a hihetetlen visszaható késleltetéssel, amely egy modulált szűrővel is rendelkezik, amely a sztereó spektrumban mozgatja a visszhangot, hogy ezt az előkelő hangzást modern késleltetési effektussá alakítsuk.

ARCTIC

Ez a késés tele van buja és véget nem érő elnyújtásokkal. A késleltetést egy flangerre, majd egy shimmerre (vibráló) küldi a pedál testreszabható hangmagassággal, ezáltal bármilyen beállítás mellett rendkívül modulált és éteri lesz. Ez nagyon modern késleltetési vonalakat hoz létre, amelyek kiválóak a természetes ambiens hangokhoz.Páratlan integráció

Az AmpliTube X-TIME tartalmaz egy hozzáillő virtuális verziót a Mac-kel való használatra és az előbeállítások létrehozására és mentésére, illetve az AmpliTube 5 SE egy példányát. Az így elérhető virtuális X-TIME pedál az AmpliTube 5 bármely verziójában stompboxként, beépített szoftveres pedálként használható. Az IK Multimedia által biztosított 300 pedálbeállítás bármelyike módosítható az AmpliTube díjnyertes felületének kényelmével, és azok a hardver számára értelmezhető, áttölthető előbeállításként használhatóak. Az X-GEAR Librarian lehetővé teszi az előre beállított értékek mozgatását az X-GEAR pedálok és az AmpliTube között, így azok könnyen átszervezhetőek, módosíthatóak a hardverpedálon. (Pedálonként legfeljebb 300 előre beállított beállítást tárolhat.)

Részletes technikai paraméterek

A DOBOZ TARTALMA

X-TIME pedál
USB-A / USB-B csatlakozókábel (1,5 méter)
Tápegység európai kábellel
4 tapadó gumitalp
Sorozatszámot tartalmazó kártya

MÉRETEK ÉS TÖMEG

Kiterjedés: 17,5 cm x 14,5 cm x 5,8 cm
Tömeg: 906 gramm

RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Mac® (64-bit)
Minimális rendszerkövetelmény: Intel® Core™ 2 Duo (Intel Core i5 legalább ajánlott), 4 GB RAM (legalább 8 GB ajánlott), macOS 10.10 vagy újabb. 3 GB szabad tárhely.
OpenGL 2 kompatibilis grafikus processzor szükséges

Támogatott bővítmény formátumok (64-bit): Audio Units, VST 2, VST 3, AAX.

Windows® (64-bits)
Minimális rendszerkövetelmény: Intel® Core™ 2 Duo or AMD Athlon™ 64 X2 (Intel Core i5 legalább ajánlott), 4 GB RAM (legalább 8 GB ajánlott). Windows® 7 vagy újabb. 3 GB szabad tárhely.
ASIO kompatibilis hangkártya szükséges
OpenGL 2 kompatibilis grafikus processzor szükséges

Támogatott bővítmény formátumok (64-bit): VST 2, VST 3, AAX.