AmpliTube X-SPACE zengetőpedál

Sokoldalú szoftver- és hardverintegráció otthoni, hobbi, stúdió vagy akár koncert használathoz, csúcstechnológiás jelfeldolgozó a tiszta, modern zengetőkért + Spoilover/Trails funkció.

Ár: bruttó 99 990 Ft


„Essen szét a ház!”

Az AmpliTube X-SPACE zengetőpedál révén színpadra viheti a tökéletes stúdióbeli gitárhangzását. Az IK Multimedia butik pedál sorozata 16 vadonatúj zengetőeffektust tartalmaz az IK legújabb AmpliTube technológiáinak felhasználásával, és ugyanezen effektusok exkluzív virtuális X-GEAR változatával. A virtuális verzió használatával az AmpliTube 5 szoftverrel (az SE verziót tartalmazza a csomag) a beállítások rögzítése és módosítása hajtható végre, valamint előre beállított értékekként való mentése az X-SPACE pedálra való áttöltéshez a páratlan hangzás érdekében akár a színpadon, akár az otthoni stúdióban.

AmpliTube X-SPACE áttekintés

  • Sokoldalú szoftver- és hardverintegráció gitárosok számára

  • Csúcstechnológiás digitális jelfeldolgozó, mobil használatra alkalmas eloxált alumínium vázban

  • 16 különböző algoritmus, 50 gyári beállítás (300 tárolható előbeállítás)

  • Ikonikus hangzású tiszta, modern zengerő effektusok + Spillover/Trails funkció

  • Exkluzív virtuális X-SPACE verziót tartalmaz az AmpliTube 5-ben való használatra

  • USB port az előbeállítások kezeléséhez és rögzítési interfészként való használatra

  • Teljes MIDI implementáció, beleértve az AmpliTube 5 vezérlését

  • Olaszországban tervezték és gyártottákAz iparág élvonalába tartozó digitális jelfeldolgozó

Az AmpliTube X-SPACE az IK legújabb technológiáit használja a valós felszerelések hiperrealisztikus emulációihoz. A legmodernebb DSP (digital signal processor) beépített 16 csúcskategóriás algoritmust kínál, míg a speciális X-MODE további végtelen visszacsatolású effektusokat nyit meg. Összességében az X-SPACE elképesztő tisztaságot biztosít a színpadon azzal a valósághűséggel és villámgyors reakcióval, amelyet a felhasználók szeretnek az AmpliTube 5 szoftverben is.16 csúcskategóriás algoritmus

SHIMMER-1 

Komplex csillogás, amely erősödő zengést ad. A hangmagasság 1/4 félhangtól egészen egy oktávig terjedhet, sokféle, testreszabható váltóhangot létrehozva.

SHIMMER-2 

A Shimmer 2 abban különbözik az egyes változattól, hogy a visszacsatolásban nincs felhalmozódás, és a két különböző hangmagasságú hang párhuzamosan állítható, így egyedi harmonikusok hozhatók létre.

HALL 

Ez a modell újrateremti egy élő koncertterem hangulatát szabályozott lecsengéssel 1 és 9 másodperc közötti zengetési időtartománnyal, hogy a kisebb helyszínektől a nagyobb klubokig reprodukálja az ismert hangzást. A fejlett paraméterkészlettel, amely 3 sávos csillapító időzítést tartalmaz, a terem hangja nagyon finoman állítható, hogy mindig megtaláljuk a tökéletes elnyúlási hangzást érhessük el.

ROOM 

Ez a modell a helyiség harmadik dimenzióját adja hozzá a hanghoz, hogy az fizikai térbe kerüljön, és természetesebb hangzást érjünk el. A 3 sávos késleltető időzítőnek köszönhetően bármely szoba újraalkotható, végtelen lehetőségeket biztosítva. Időtartománya 0,5 és 3 másodperc között van, és nagyszerű lehetőséget kínál olyan zengetéshez, amely karaktert ad anélkül, hogy észrevenné magát a visszhangot.

CHAMBER 
Ez a modell azt a tipikus kamarahangzást kínálja, amely számos professzionális felvételi stúdióban megtalálható, és erősen visszaverődő és fényes hangot biztosít, amely tökéletes az agresszív zengető hangokhoz. Időtartománya 1-től 9 másodpercig terjed, mint a csarnokmodellnek, de a kamra sokkal karakteresebb és hangulatosabb.

CHURCH 
Ez a modell rendelkezik a leghosszabb elnyújtással, hogy reprodukálja a templomokban előforduló tipikus zengető hangot. Visszhangzási ideje 8 és 20 másodperc között mozog a legkisebb kápolnától a legnagyobb katedrálisig lefedve a potenciális hangzás érzeteket.

PLATE 

Ez a modell különféle ikonikus zengetéseket tud újrakreálni. Ideje 0,5 és 5 másodperc között van, az érzete pedig nagymértékben testreszabható az egyéni paraméterek segítségével, amelyek lehetővé teszik a különböző típusú zengések emulálását azáltal, hogy hangsúlyozzák bizonyos frekvenciák csillapítását, míg mások tompítását.

SPRING 

Ez egy testreszabható, dinamikusan kirobbanó modell, amely a gitárerősítőkre jellemzően telepített vintage dinamikus modulokat emulálja.

SWELL 

Ez egy duzzadó processzor, amely automatikusan fantasztikus elhalványuló duzzadó effektusokat tud létrehozni, majd testreszabható reverb nyomvonalat hoz létre álmodozó párnák vagy húrszerű hangok létrehozásához.

GATE

Ez egy testreszabható fojtott zengető, amely tetszés szerint levágja a zengési nyomvonalat, hogy texturált groove-ot adjon a játékhoz.

REVERSE 

Ez a modell tökéletes a fordított késleltetési nyomvonalak létrehozásához, amelyek elhalványulnak játék közben. A fordított burkoló 3 különböző módra állítható, hogy jobban illeszkedjen a produkcióhoz.

EARLY-REF 

Ez a modell a tipikus rövid tükröződéseket emulálja, amelyek egy kis helyiségben vagy térben hallhatók. Teljesen személyre szabható, hogy egyfajta hagyományos késleltetésből zümmögő korai visszaverődésű hangzásba kerüljön.

EXTREME 

Ez két jelfeldolgozó kombinációja egy modellben. Az egyik egy sima zengető, amelyet a második modulál, ami egy vintage phaser, amely extrém modulált végeket kölcsönöz.

ETHEREAL 

Ez egy rendkívül modulált stílus, amely mozgó, levegős pályákat hoz létre, és varázslatot kölcsönöz a vonalaknak.

BLOOM

Ez a zengető „felvirágoztatja” az egyszerű vezető elemeket, és nagyon gazdaggá és észrevehetővé teszi. Kiemelkedő hatású effektus, amely mozgást és hangulatot kölcsönöz a dallamoknak.

MAGNETIC

Ez egy térbeli zengető effektus, amelynek légies hangja van, hangsúlyos modulációs hatással, amely alacsony frekvencián a tér lebegő hatását kelti.


Páratlan integráció

Az AmpliTube X-SPACE tartalmaz egy hozzáillő virtuális verziót a Mac-kel való használatra és az előbeállítások létrehozására és mentésére, illetve az AmpliTube 5 SE egy példányát. Az így elérhető virtuális X-SPACE pedál az AmpliTube 5 bármely verziójában stompboxként, beépített szoftveres pedálként használható. Az IK Multimedia által biztosított 300 pedálbeállítás bármelyike módosítható az AmpliTube díjnyertes felületének kényelmével, és azok a hardver számára értelmezhető, áttölthető előbeállításként használhatóak. Az X-GEAR Librarian lehetővé teszi az előre beállított értékek mozgatását az X-GEAR pedálok és az AmpliTube között, így azok könnyen átszervezhetőek, módosíthatóak a hardverpedálon. (Pedálonként legfeljebb 300 előre beállított beállítást tárolhat.)

Részletes technikai paraméterek

A DOBOZ TARTALMA

X-SPACE pedál
USB-A / USB-B csatlakozókábel (1,5 méter)
Tápegység európai kábellel
4 tapadó gumitalp
Sorozatszámot tartalmazó kártya

MÉRETEK ÉS TÖMEG

Kiterjedés: 17,5 cm x 14,5 cm x 5,8 cm
Tömeg: 906 gramm

RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Mac® (64-bit)
Minimális rendszerkövetelmény: Intel® Core™ 2 Duo (Intel Core i5 legalább ajánlott), 4 GB RAM (legalább 8 GB ajánlott), macOS 10.10 vagy újabb. 3 GB szabad tárhely.
OpenGL 2 kompatibilis grafikus processzor szükséges

Támogatott bővítmény formátumok (64-bit): Audio Units, VST 2, VST 3, AAX.

Windows® (64-bits)
Minimális rendszerkövetelmény: Intel® Core™ 2 Duo or AMD Athlon™ 64 X2 (Intel Core i5 legalább ajánlott), 4 GB RAM (legalább 8 GB ajánlott). Windows® 7 vagy újabb. 3 GB szabad tárhely.
ASIO kompatibilis hangkártya szükséges
OpenGL 2 kompatibilis grafikus processzor szükséges

Támogatott bővítmény formátumok (64-bit): VST 2, VST 3, AAX.