AmpliTube X-DRIVE torzítópedál

Sokoldalú szoftver- és hardverintegráció otthoni, hobbi, stúdió vagy akár koncert használathoz, csúcstechnológiás jelfeldolgozó, torzítás, túlvezérlés, fuzz, összenyomás, kabinet emuláció.

Ár: bruttó 109 990 Ft


„Essen szét a ház!”

Az AmpliTube X-DRIVE torzítópedál révén színpadra viheti a tökéletes stúdióbeli gitárhangzását. Az IK Multimedia butik pedál sorozata 16 vadonatúj torzítóeffektust tartalmaz az IK legújabb AmpliTube technológiáinak felhasználásával, és ugyanezen effektusok exkluzív virtuális X-GEAR változatával. A virtuális verzió használatával az AmpliTube 5 szoftverrel (az SE verziót tartalmazza a csomag) a beállítások rögzítése és módosítása hajtható végre, valamint előre beállított értékekként való mentése az X-DRIVE pedálra való áttöltéshez a páratlan hangzás érdekében akár a színpadon, akár az otthoni stúdióban.

AmpliTube X-DRIVE áttekintés

  • Sokoldalú szoftver- és hardverintegráció gitárosok számára

  • Csúcstechnológiás digitális jelfeldolgozó, mobil használatra alkalmas eloxált alumínium vázban

  • 16 különböző algoritmus, 50 gyári beállítás (300 tárolható előbeállítás)

  • Torzítás, túlvezérlés, fuzz, összenyomás és egyebek + kabinet emuláció

  • Exkluzív virtuális X-DRIVE verziót tartalmaz az AmpliTube 5-ben való használatra

  • USB port az előbeállítások kezeléséhez és rögzítési interfészként való használatra

  • Teljes MIDI implementáció, beleértve az AmpliTube 5 vezérlését

  • Olaszországban tervezték és gyártottákAz iparág élvonalába tartozó digitális jelfeldolgozó

Az AmpliTube X-DRIVE az IK legújabb technológiáit használja a valós felszerelések hiperrealisztikus emulációihoz. A legmodernebb DSP (digital signal processor) beépített 16 csúcskategóriás algoritmust kínál, míg a speciális X-MODE további végtelen visszacsatolású effektusokat nyit meg. Összességében az X-SPACE elképesztő tisztaságot biztosít a színpadon azzal a valósághűséggel és villámgyors reakcióval, amelyet a felhasználók szeretnek az AmpliTube 5 szoftverben is.16 csúcskategóriás algoritmus

MODERN

Ez a túlvezérlés kellemes harmonikusokat ad a csőszerű hangzáshoz. Krémes telítettséget hoz létre egy szolid, meleg alsó véggel.

METAL

A BOSS® MT-2 alapján. Minden idők egyik legkedveltebb fémpedálja ihlette, tökéletes az extrém erősítéshez és kitartáshoz. Semmi sem hasonlítható ehhez a pedálhoz a tiszta torzítás kategóriában. Ütés, szín és jelenlét határozza meg, hogy tökéletes magas hangzású tónust alkosson a lába alá.

MONARCH

A Marshall® Guv'Nor alapján. Ez a pedál a '80-as évek kedvelt torzítópedáljának modellje egy olyan cégtől, amely elképesztő torzítású erősítőket gyárt.

CAT

ProCo® Rat™ alapú. A valaha volt egyik legkedveltebb torzítódoboz. A sima, enyhe ropogóstól az extrém foszlányszerű kitartásig, amely bodros ízzel egészül ki. Ez a pedál a '80-as évek elején történt megjelenése óta klasszikusnak számít.

ORANGE

BOSS® DS-1 alapján. Ez az egyik legsokoldalúbb torzítódoboz, amely valaha készült. A finom ropogtatástól a teljes őrületig ezt a pedált számtalan gitáros használta a klasszikus rocktól a grunge-ig minden stílusban.

YELLOW

BOSS® SD-1 alapján. Az egyik legkorábbi és leginkább gyűjthető japán pedál, ez az egyik legikonikusabb overdrive pedál, amelyet valaha készítettek. A finomtól a rendkívüliig erősebben nyomja az erősítőket anélkül, hogy feláldozná a támadás tisztaságát.

GREEN

Az Ibanez® Tube Screamer alapján. Ez a klasszikus túlvezérlő/torzító pedál egy modellje, amely minden idők legmeghatározóbb gitárosainak a túlvezérlő pedáljává vált. Segít megnövelni a középfrekvenciákat, így nagy tranziens válaszreakciót biztosít.

DIODE

Az MXR® Distortion+ alapján. Ez a modell tökéletes az erősítő fokozásához a könnyű túlhajtásoktól a sűrű torzításokig.

BLUE

Nagyon sokoldalú modell, amely a remekül illik a krémes jazz tónusokhoz és a ropogós blues vonalakhoz.

BOOSTER

Fokozó hatású effektus az erősítőbe jutó hangszerjáték szintjének növelésére, hogy harmonikusokat adjon és növelje az általános telítettséget a szólórészeknél, és amikor a hangszernek felül kell lépnie a többi hangot, ki kell emelkednie a zenekari összképből.

H-BOOST

Magas hangerősítő, amely növeli a hangszer jelenlétét, hogy fokozza az általános telítettséget, és csillogó magasságokat adjon a szólórészekhez, illetve olyan részekhez a produkcióban, amikor a hangszernek felül kell múlnia a többi hangszert és hangot.

CRUSH

Ez a modell megváltoztatja a bemeneti jel hangját a mintavételi frekvencia és a vágási frekvencia megváltoztatásával és a jel torzításával. Ez az effektus nagyon agresszív torz hangokat produkál, amelyek kifejezőbben, mint a túlvezérlő stompboxoktól megszoktuk. Az aluláteresztő szűrő nagyon kreatív, ha magas torzítási szinttel kombinálják.

OCTOFUZZ

Az MXR® Blue Box™ Octave Fuzz alapján. Ez a Fuzz/Octave stompbox őrült pezsgést ad a jelhez, majd két oktávval lejjebb duplikálja azt. Ez az egyik „leggonoszabb” és leginkább túlhajtó modell.

PURPLE

A Roger Mayer™ Octavia alapján. Ezt az effektust először a korai Jimi Hendrix daloknál használták. Ez egy pezsgést kölcsönző, frekvencia-kettőző áramkörrel rendelkező effektus, amely egy második hangot ad egy oktávval az alaphang fölött. Ezt először a „Purple Haze” és a „Fire”-nél használták, ha klasszikusokra szeretnénk hivatkozni.

FUZZACE

Az Arbiter® Fuzz Face® alapján. Ezt a hatást a klasszikus germánium tranzisztoros fuzz vintage effektus mintájára alakították ki. Általában ólomgitáron használják, ez az effektus az évek során népszerű torzító effektus maradt.

BIG-FUZZ

Az Electro-Harmonix® Big Muff Pi pedálon alapul. Ez egy ikonikus torzító pedál, amely kiállta az idő próbáját. Ez a pedál a sima kitartástól és tömörítéstől az erős buzz-saw torzításig képes a hangokra, így tökéletes az indie és az alternatív rockhoz.Páratlan integráció

Az AmpliTube X-DRIVE tartalmaz egy hozzáillő virtuális verziót a Mac-kel való használatra és az előbeállítások létrehozására és mentésére, illetve az AmpliTube 5 SE egy példányát. Az így elérhető virtuális X-DRIVE pedál az AmpliTube 5 bármely verziójában stompboxként, beépített szoftveres pedálként használható. Az IK Multimedia által biztosított 300 pedálbeállítás bármelyike módosítható az AmpliTube díjnyertes felületének kényelmével, és azok a hardver számára értelmezhető, áttölthető előbeállításként használhatóak. Az X-GEAR Librarian lehetővé teszi az előre beállított értékek mozgatását az X-GEAR pedálok és az AmpliTube között, így azok könnyen átszervezhetőek, módosíthatóak a hardverpedálon. (Pedálonként legfeljebb 300 előre beállított beállítást tárolhat.)

Részletes technikai paraméterek

A DOBOZ TARTALMA

X-DRIVE pedál
USB-A / USB-B csatlakozókábel (1,5 méter)
Tápegység európai kábellel
4 tapadó gumitalp
Sorozatszámot tartalmazó kártya

MÉRETEK ÉS TÖMEG

Kiterjedés: 17,5 cm x 14,5 cm x 5,8 cm
Tömeg: 906 gramm

RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Mac® (64-bit)
Minimális rendszerkövetelmény: Intel® Core™ 2 Duo (Intel Core i5 legalább ajánlott), 4 GB RAM (legalább 8 GB ajánlott), macOS 10.10 vagy újabb. 3 GB szabad tárhely.
OpenGL 2 kompatibilis grafikus processzor szükséges

Támogatott bővítmény formátumok (64-bit): Audio Units, VST 2, VST 3, AAX.

Windows® (64-bits)
Minimális rendszerkövetelmény: Intel® Core™ 2 Duo or AMD Athlon™ 64 X2 (Intel Core i5 legalább ajánlott), 4 GB RAM (legalább 8 GB ajánlott). Windows® 7 vagy újabb. 3 GB szabad tárhely.
ASIO kompatibilis hangkártya szükséges
OpenGL 2 kompatibilis grafikus processzor szükséges

Támogatott bővítmény formátumok (64-bit): VST 2, VST 3, AAX.