WHOOSH! Screen Shine Duo

Különleges összetételű, alkoholtól és oldószerektől mentes kijelző tisztító spré törlőkendővel és utántöltő flakonnal.

Ár: bruttó 3 990 Ft

Minden, amit megérintünk, a műszaki cikkeinkre kerül - ezzel az alap gondolattal ijeszti a gyanútlan felhasználókat az amerikai WHOOSH!, amely újfajta higiéniai megközelítést vezetett be az információtechnológiai eszközök területén. Tény, hogy a telefonunk vagy épp az iPad kijelzője gyakorta áldozata annak, hogy bármilyen kézzel megérintjük: főzés közben, tornateremben izzadtan, tömegközlekedésen kapaszkodásra használt kézzel, vagy épp kertészkedés során. Az Apple ugyan ügyel arra, hogy az eszközeinek felülete taszítsa a szennyeződések megtapadását, de a készülékek koszolódása elkerülhetetlen, és egy olyan mindennapos használati felület esetén, mint az iPhone kijelzője, nem szeretnénk, hogy több hónapig burjánzó mikroszkopikus baktériumflóra képződjön. 

A WHOOSH! mögött álló csapat eredetileg autókozmetikai megoldásokat készített: ám egy véletlen baleset folytán az autótisztító folyadék rákerült egy iPad kijelzőjére. Ez utána úgy csillogott, mintha új volna, és a csapat némileg módosítva az összetételt, be is mutatta a tisztító folyadékot Las Vegas-ban a Consumer Electronics Show keretében, ahol 2014 leginkább innovatív termékének díját is elnyerte.

A WHOOSH! kijelző tisztító családja, a Screen Shine termékvonal többféle igény figyelembevételével készült. Bármilyen Apple kijelzőn használhatjuk, vagyis alkalmas a MacBook Pro tisztítására, az iPhone és iPod modellek, az iPad készülékek és az Apple Watch letakarítására is. A tisztítófolyadék nem tartalmaz semmilyen hozzáadott szilárd anyagot, ami karcolná a felületet, és oldószerektől is mentes.

A kijelzők épsége mellett az egészségünkre sem ártalmas: nem marad hátra kártékony permet, illetve nem tartalmaz az emberi szervezetre ártalmas anyagot, alkohol- és ammóniamentes. A gyártó a termék mellé finom törlőkendőt kínál, és a felületek letörlése azzal javasolt. Ez az antimikrobiális, rendkívül finom és puha textil úgy tisztítja meg a kijelzőket, mintha akkor vennénk ki őket a csomagból. 

A WHOOSH! által szabadalmazott különleges összetétel vékony réteget képez az eszköz felületén, amely megerősíti a készülékek zsiradéktaszító képességét, így nem csak letakarítja az eszköz felületét, de fokozza annak taszító képességét. 

A WHOOSH! Screen Shine Duo csomag kettő sprét tartalmaz: egy 8 milliliteres kicsiny verzió akár a táskánkban is elfér, míg a 100 milliliteres változat egyrészt otthon vagy irodánkban lehet hasznos, másrészt belőle utántölthetjük a 8 milliliteres változatot. 

A csomag részét képezi a 15 x 15 centiméteres antimikrobiális törlőruha, amely javasolt az eszközök áttörlésére. 

A WHOOSH! Screen Shine Duo csomag megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

Whoosh! Screen Shine Duo tisztítóspré

Különleges összetételű, alkoholtól és oldószerektől mentes kijelző tisztító spré törlőkendővel és utántöltő flakonnal.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 141,73 Ft + áfa

Bruttó 3 990 Ft