AM Labs tisztítósprék

Színes mikrotextil bevonatú törlő felülettel ellátott univerzális multimédia tisztító folyadék iOS eszközökre és Mac gépekre is.

Indulóár: bruttó 3 000 Ft-tól

Az AM Labs 1971 óta foglalkozik különféle tisztítószerek előállításával és forgalmazásával, és elsőként léptek be a mobil számítógépek és telefonok tisztításának piacára népszerű törlő megoldásokkal, amelyeket az iJoe.hu AAR több mint egy évtizede forgalmaz. A cég újabb arculati elemmel rendelkező, mobil használatra szánt megoldása a Mist nevű egység, amely a megszokott módon spré és törlő egyben. 

Az eszközeink alapos tisztítása nem feltétlenül merül fel a mindennapi használat során, hiszen a gép nem egyik napról a másikra válik szennyezetté, hanem hónapok alatt, így a folyamat nem látványos. A kutatások szerint azonban egy-egy billentyűzet vagy egy iPhone érintőkijelzője szennyezettebb lehet, mint gondolnánk. Mivel ujjaink napi szinten érintik a termékeket, a szennyeződés remek táptalaj a különféle baktériumok számára a terjedésre. Ezt akadályozza meg a rendszeres tisztítás, amely révén nem csak a látható szennyeződés tűnik el, hanem a láthatatlan is. 

Az AM Labs Mist tisztítóspréje újfajta összetétellel készült, amely révén nem tartalmaz alkoholt és ammóniát sem. Ennek köszönhetően bátran fújhatjuk kijelzőre, nem fogja annak bevonatát károsítani, oldani. Az AM Labs Mist csomagban 10,5 milliliter tisztítófolyadék található, amelyet egyszerűen fújással, a termék tetejének lenyomásával juttatunk a tisztítandó felületre. A törlést végrehajthatjuk valamilyen finom szemű kendővel, de a Mist külseje azért készült színes mikrotextil bevonatból, hogy annak segítségével csíkozás mentesen áttörölhessük a terméket. 

Maga a spré csomagolása egyébként rendkívül ötletes formaterv szerint valósult meg, hiszen a törlő hasáb egyben a spré. Nincsen kupak, nem kell lecsavarni semmit, és nem nyomódik ki akaratlanul az anyag, hiszen be kell nyomni a tetőt, amelyet a véletlen lenyomódástól véd a kerete. 

Az AM Labs gondol a környezetre is, és nem várja, hogy eldobjuk a tisztítót, helyette gazdaságos újratöltő csomagot kínál, amelyből majdnem hússzor telerakhatjuk a kicsiny spré dobozát. 

Az utántöltéshez ki kell húzni a törlő hasábból a sprét az aljánál, és lecsavarozni az ott lévő kupakot, majd egyszerűen feltölteni a kicsiny téglatestet a tisztítófolyadékkal. Az újratöltő tasak egy zacskó, amelyet kifogyva a műanyagflakonok gyűjtésére is szolgáló szelektív hulladék közé helyezhetünk. 

AM Labs Mist tisztítósprék

AM Labs Mist - kék törlővel

Kék színű mikrotextil törlővel borított kiszerelésben lévő, 10,7 milliliter mennyiségű, utántölthető kijelző tisztító megoldás mobil eszközök számára.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

2 362,20 Ft + áfa

Bruttó 3 000 Ft

AM Labs Mist - zöld törlővel

Zöld színű mikrotextil törlővel borított kiszerelésben lévő, 10,7 milliliter mennyiségű, utántölthető kijelző tisztító megoldás mobil eszközök számára.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

2 362,20 Ft + áfa

Bruttó 3 000 Ft

AM Labs Mist - szürke törlővel

Szürke színű mikrotextil törlővel borított kiszerelésben lévő, 10,7 milliliter mennyiségű, utántölthető kijelző tisztító megoldás mobil eszközök számára.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

2 362,20 Ft + áfa

Bruttó 3 000 Ft

AM Labs Mist - rózsaszín törlővel

Rózsaszín mikrotextil törlővel borított kiszerelésben lévő, 10,7 milliliter mennyiségű, utántölthető kijelző tisztító megoldás mobil eszközök számára.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

2 362,20 Ft + áfa

Bruttó 3 000 Ft

AM Labs Blast tisztítósprék

AM Labs Giant tisztítósprék

AM Labs Giant - kék törlővel

Kék színű törlőkendővel csomagolt, 175 milliliter kiszerelésű tisztító folyadék.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

5 118,11 Ft + áfa

Bruttó 6 500 Ft

AM Labs Giant - rózsaszín törlővel Akció

Rózsaszín törlőkendővel csomagolt, 175 milliliter kiszerelésű tisztító folyadék.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

4 716,54 Ft + áfa

Bruttó 9 990 Ft

Bruttó 5 990 Ft

AM Labs utántöltő folyadék

AM Labs Refill utántöltő folyadék

Az AM Labs tisztító megoldásainak utántöltésére szolgáló, gazdagágos kiszerelésű utántöltő folyadék zacskós kiszerelésben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 149,61 Ft + áfa

Bruttó 4 000 Ft