AIINO RockGlass kijelző tisztító folyadék

200 milliliter kiszerelésű, természetes anyagokból készült tisztítspré 15 x 15 centiméteres puha törlőkendővel.

Ár: bruttó 4990 Ft


A RockGlass fóliák gyártójaként az AIINO számára kézenfekvő dolog volt egy olyan tisztító megoldást kínálni, amelyet az üvegfólia vásárlói is használhatnak a termékek felhelyezése előtt a készülékek kijelzőjének megtisztítására. Így alkották meg az AIINO RockGlass Screen Cleaner Kit terméket, amely egy hatékony tisztítófolyadék és egy puha törlőkendő együttese. 

Okos eszközeink tisztítása manapság rendkívüli felelősség: az Apple a kijelzők felületén olyan rétegeket alkalmaz, amelyek bizonyos durva vegyszeres behatásra egészen komolyan tudnak sérülni, és az elérni kívánt hatás ellentettjét sikerül megvalósítani. Éppen ezen szempontokat figyelembe véve az AIINO RockGlass Screen Cleaner Kit csomagjában alkalmazott folyadék mind környezeti szempontból ideális összetételű, mind pedig a készülék kijelzője szempontjából optimális, nem tartalmaz alkoholt, ammóniát, színező és illatosító szereket sem. 

Az AIINO RockGlass Screen Cleaner Kit természetes alap- anyagokból készül, és a mellékelt puha törlőkendővel kombinálva hatékony, egyben kíméletes tisztító megoldást kínál az iPhone és iPad számára a fólia felhelyezést megelőzően, vagy akár a Mac kijelzője számára a mindennapi használat során. De természetesen az üvegfóliával borított készülékeinket is tisztíthatjuk, hiszen ennek elmulasztása okán idővel ezek a felületek igen szennyezetté válhatnak.

A gyártó 200 milliliteres kiszerelésben kínálja a folyadékot, amely akár egy évre elegendő, a csomagban - praktikus a kupakban elhelyezve - pedig 15 centiméter szélességű és hosszúságú, négyzet alakú törlőkendőt is biztosít. Ez a mosható kivitelű megoldás finoman törli a képernyőket, puha felülete pedig elnyeli azokat a szennyeződéseket, amelyeket durvább ruhával esetleg éppen végighúznánk a kijelzőn törlés közben, és ezzel karcolnánk meg a képernyő felületét.