AIINO USB-C VGA Adapter

Költséghatékony megoldás az USB-C és Thunderbolt 3 alapú Mac modellek klasszikus analóg videó kimenettel való ellátásához.

Ár: bruttó 4 990 Ft

A VGA kapcsolat már egy évtizeddel ezelőtt is elavultnak számított, a termékekről való eltűnése igen lassú. Aki gyakorta tart előadásokat idegen helyszíneken, nem ritkán találkozhat azzal a jelenséggel, hogy a projektorok a mai napig egyetlen VGA bemenetet kínálnak az előadás bemutatására. 

Az USB-C kapuval szerelt Mac gépek számára az AIINO USB-C VGA Adapter terméke jelenthet rendkívül költséghatékony megoldást a gép kivetítőre csatolására. Ez a kábel kompatibilis a MacBook 12” Retina modellek USB-C kapujával éppúgy, mint a MacBook Pro (Late 2016, Mid 2017) modellek Thunderbolt 3 képességű, szintén USB-C alakzatú csatlakozójával, valamint az iMac (Mid 2017) gépek Thunderbolt 3 képességű USB-C kapujával is.

Megjegyzés: A MacBook modellekhez az Apple USB-C Multiport VGA Adapter termék ajánlott, mert azon keresztül egyúttal tölteni is lehet a gépet, így nem fordulhat elő, hogy lemerül az előadás közben.

Bővebben az Apple USB-C Multiport VGA Adapter termékről…

Az AIINO USB-C VGA Adapter alkalmas a digitális videójel analóggá alakítására akár 1920 x 1200 képpontos nagy felbontású videóként, vagy a közkedvelt 1080p felbontás elérésével akár 60 Herz képfrissítési rátával. A megoldás használatához semmilyen kiegészítő nem szükséges, az csatlakozást követően működik. (Előfordulhat, hogy a megjelenítő nem kezel elég nagy felbontást, ebben az esetben a kimeneti felbontás méretét kell lentebb állítanunk a System Preferences / Rendszerbeállítások program Display / Kijelző panelén.) 

Az AIINO USB-C VGA Adapter kellően kis méretű ahhoz, hogy akár egy kis kézitáskában is el tudjuk helyezni, és mindig kéznél legyen, ha szükség van rá. A MacBook Pro modelleken elegendő csatlakozó van ahhoz, hogy a használat közben tölteni tudjuk az eszközt, és ne merüljön le a gép az erőforrás igényes prezentáció közben. 

Az AIINO az adapter színét az Apple átalakítókra jellemző hófehér árnyalatúra alkotta, amelyen csak az olasz gyártó jellegzetes logója töri meg a csillogást.  

Az AIINO USB-C VGA Adapter kompatibilis minden olyan Mac géppel, amelyen USB-C kapu található, legyen az USB 3.1 szabványú kapcsolat (a MacBook esetén) vagy Thunderbolt 3 kapu (a MacBook Pro és iMac esetén). 

AIINO USB-C VGA Adapter Akció

Költséghatékony megoldás az USB-C és Thunderbolt 3 alapú Mac modellek klasszikus analóg videó kimenettel való ellátásához.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 929,13 Ft + áfa

Bruttó 8 990 Ft

Bruttó 4 990 Ft