SanDisk Ultra mikró-SD memóriakártyák

32 GB és 1 TB kapacitás közti, 120 MB/s olvasási és 104 MB/s írási sebességet biztosító, C10, U1, A1 minősítésű mikró-SD kártyák SD adapterrel.

Ár: bruttó 80 000 Ft


A SanDisk Ultra mikró-SD kártya termékcsalád széles körű kapacitásokkal és számos felhasználási terület számára kellően gyors elérési teljesítménnyel kínál ideális adattárolási megoldást. A rendkívül kis méretű kártyák olvasásához a csomagban SD adapter is található.

Az iJoe.hu kínálatában elérhető FiiO lejátszókhoz a gyártó kifejezetten ezt a kártya típust ajánlja, de optimális a termék például a DJI drónokban, számos akciókamerában való használatra is. 

A SanDisk Ultra kártya család számos minősítésének megfelelő 120 MB/s folyamatos olvasási teljesítményt képes biztosítani, amely révén igen gyors a rögzített adatok letöltése. Ez történhet akár iPhone készülékre a mellékelt normál méretű SD-kártya adapter és egy Apple Lightning SD Card Adapter segítségével, vagy akár iPad Pro és Mac tárhelyére például a SanDisk SD kártyaolvasó megoldás révén. Mivel a csomagban van a nagy méretű kártya adapter, így bármilyen normál SD-kártya olvasóban is letölthetjük a kártya tartalmát. 

A SanDisk Ultra memóriakártyák UHS-I minősítésűek, amely a 100 MB/s fölötti teljesítményre utal - ez általában elegendő a 4K videó rögzítéshez az akciókamerák és drónok részéről, mivel ennél nagyobb adattömeget nem rögzít egyik termék sem ebben a kategóriában.

Köszönhetően az elképesztően nagy kapacitásoknak, rendkívül nagy mennyiségű mozgóképet tudunk rögzíteni a kártyákon, és nem kell attól tartanunk, hogy elfogy a tárkapacitás, hiszen akár 512 GB vagy 1 TB méretű termékek is elérhetőek a SanDisk Ultra termékvonalon. A FiiO lejátszók esetén is fontos a nagy tárkapacitás, hiszen a nagy felbontású zenei tartalmak nagy fájlméreteket is jelentenek. 

A SanDisk Ultra memóriakártyák 10 év garanciával kerülnek forgalomba.