Delock USB-C USB-B kábel („nyomtatókábel”)

USB 2.0 sebességű, nyomtatókhoz, hangkártyákhoz, digitális hangszerekhez használható, USB-B végződésű 1 méteres kábel, amelyet közvetlenül, adapter nélkül kapcsolhatunk az USB-C kapuval szerelt Mac gépekhez és iPad modellekhez.

Ár: bruttó 4 490 Ft


Az Apple USB-C váltása sokakat arra ösztönzött, hogy adapterek tömegeit szerezzék be, amelyek nem mindig azonos funkciót látnak el, és olykor nem is a legpraktikusabbak. Ezzel szemben a Delock olyan kábeleket kínál, amelyek révén adapterek nélkül élvezhetjük tovább a kiegészítőinket. 

Ebbe a sorba illeszkedik a Delock USB-C USB-B 2.0 kábele, közismert nevén nyomtatókábel, amely az USB 2.0 szabvány B variációjának négyzetes alakú variációját kínálja bármely Thunderbolt 3 vagy Thunderbolt 4 csatlakozós Mac számára. Ez a kábel természetesen nem csak nyomtatókhoz használható: ezt a csatoló felületet használja számos lapolvasó, illetve külső hangkártya is, amelyeket így szintén adapter nélkül kapcsolhatjuk a Mac-hez, vagy akár iPad Pro modellekhez.

A fekete színű kábel egy méter hosszúságú, USB 2.0 szabványa révén 480 Mb/s sebességű, maximum 3 Amper áramerősséget enged át. Vastagsága 3 milliméter.