Apple USB-C 3,5 mm fejhallgató adapter

Az iPad Pro és a Mac gépek USB-C kapujára csatlakoztatható analóg minijack átalakító klasszikus fül- és fejhallgatók, hangszórók csatlakoztatásához.

Ár: bruttó 4490 Ft

Az Apple alapvetően az iPad Pro (2018 és újabb) modellekhez alkotta meg USB-C 3,5 mm minijack adapterét, amely révén az analóg hang kimenet nélküli termékhez lehetőségünk van klasszikus minijack csatlakozós fül- vagy fejhallgatót csatlakoztatni. 

A kicsiny átalakító úgynevezett TRRS kialakítású, vagyis a bemeneti része is működik, tehát alkalmas arra, hogy a minijack csatlakozós EarPods és egyéb fülhallgatók vagy fejhallgatók mikrofonjának jelét is továbbítsa. 

A terméket az Apple az iPad Pro modellekhez ajánlja, de mint szabványos USB-C eszköz, természetesen a MacBook Pro, MacBook Air és MacBook modellekhez is használható, amely révén több csatornán is tudunk analóg hangot bevinni a Mac irányába például hang felvétel céljából egy arra alkalmas szoftverbe. A kábel USB-C végén egy analóg-digitális átalakító chip található, amely digitális jellé alakítja az analóg hangot, amely a minijack kábelen keresztül bejut a termékbe. 

Az egység hossza 7 centiméter. Fehér színben elérhető. 

Az Apple USB-C 3,5 mm fejhallgató adapter megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. [MU7E2ZM/A]