Mac Pro biztonságizár adapter

Mac Pro Security Lock Adapter (mf858zm/a) Kensington védelmi megoldások csatlakoztatásához

Ár: bruttó 9990 Ft

A fekete színű, elődeihez képest új arculatú Mac Pro számítógépek kapcsán felmerült egy olyan kihívás, amely az elődöknél nem: mégpedig a termék tömege okán könnyebb mozgathatóság jelentette biztonsági kockázat. Az Apple gyárilag nem kínál Kensington lakat foglalatot a Mac Pro házán, ezt egy utólag megvásárolható kiegészítő, a Mac Pro Security Lock Adapter nevű egység segítségével teszik elérhetővé. 

A Mac Pro Security Lock Adapter segítségével megvalósul a Kensington lakat csatlakoztatási lehetőség, vagyis lezárhatjuk a gépet: rögzíthetjük azt akár az asztalhoz, csőhöz, kijelzőhöz, vagy valami stabil, könnyedén nem megmozdítható tárgyhoz. Mi több, a gép belsejéhez sem lehet hozzáférni a használatával, vagyis nem tudják kilopni a tárhelyet a Mac Pro belsejéből illetéktelenek. Az egység a Mac Promasszív alumínium házába kapaszkodik, és eltávolítása csak komolyabb idő befektetésével és a Mac Pro házának jelentős megrongálásával lehetséges.

Az egység hasznos lehet olyan környezetekben, ahol többen is hozzáférhetnek a nagy értékű számítógéphez, de szeretnénk garantálni annak maximális biztonságát. Kompatibilis a Kensington MicroSaver Lock, Kensington Combination Laptop Lock, Kensington Portable Combination Laptop Lock, Kensington WordLock Portable Combination Laptop Lock zárakkal. 

A Mac Pro Security Lock Adapter szerszámok nélkül felhelyezhető a gépre, és használata nem tesz kárt a Mac Pro burkolatában sem. 

Kompatibilis a Mac Pro 2013 szériával. (Cilinder alakú Mac Pro modell.) 

A Mac Pro Security Lock Adapter megvásárolható az iJoe.hu-tól.