AIINO PopUp tapasztható állvány

A MacBook Pro modellek aljára tapasztható, folyamatosan a gépen tartható, hajtogatható állvány a kényelmes kijelző pozíció elérésére.

Ár: bruttó 6990 Ft

Az AIINO egy igazán ötletes megoldása az a miniállvány a MacBook Pro termékvonalhoz, amely mindig kéznél van, ha szükségünk van rá, gyakorlatilag súlytalan, és stabilan gépelési pozícióba tudja emelni a gépet úgy, hogy közben a Touch Bar és Touch ID funkciókról sem kell lemondanunk. Az AIINO PopUp barátságos árazású kiegészítő, amely fizikai paraméterein túl azt a vonzó képességet is magában hordozza, hogy mindig velünk van.

Az AIINO PopUp egy fekete színű, viszonylag vékony műbőr lap, amelyet a MacBook Pro vagy MacBook Air gépek aljára ragaszthatunk. Mindössze egy érme vastagságát idézi, vagyis összecsukott állapotában észrevétlen. Tömege pedig csupán 80 gramm, így nem fokozza jelentős mértékben a pehelykönnyű Mac gépek tömegét. A termék az eltávolítást és újra felhelyezést tolerálni képes, nyom nélkül eltávolítható speciális ragasztóanyagot tartalmaz, mint az iparág több iPhone tokja is. A gép aljának közepére ragasztva az állványt az nagyon minimális elemelkedést okoz, így pusztán az állvány felrakását nem is érzékeljük. Amikor azonban a hajtás élek mentén az állvány középső részét kiemeljük, az stabilan megemeli a gép hátsó részét, így az a nyak számára ideálisabb magasságba emeli a kijelzőt, megőrizve egyúttal a saját billentyűzeten való gépelés lehetőségét, illetve az ujjkövető kényelmes használatát. Az állvány nem emeli meg a gép elejét, amely azért rendkívül előnyös, mert a klasszikus állványok külső billentyűzet és egér használatát feltételezik, ám a Touch Bar megjelenése óta az eddigieknél is nagyobb élmény és haszon a gép saját billentyűzetének használata. Az emelt pozíció révén íróasztali használat mellett nem kell kíméletlenül lehajolnunk, ezáltal egészségesebb lesz a hát-, váll- és nyaktartásunk. 

Amikor pedig távozunk az adott helyszínről, egyszerűen össze tudjuk csukni az állványt, így az pillanatok alatt eltűnik. Részletes technikai paraméterek

Méret: 23 cm x 18 cm x 0,2 centiméter
Tömeg: 80 gramm
Teherbírás: 8 kilogramm
Kompatibilitás: MacBook Air, MacBook Pro 13”, MacBook Pro 15”, iPad, iPad Air, iPad Pro
A ragasztóanyag alumíniumra van optimalizálva. Műanyagra ragasztása nem ajánlott!