Lead Trend Twist

Kábelvég rugalmasságot biztosító szilikonrugó.

Ár: bruttó 3 000 Ft

A tajvani Lead Trend praktikus kiegészítők egész sorával teszi kényelmesebbé és tartósabbá az Apple eszközök felhasználóinak kábel használattal kapcsolatos pillanatait. A TWIST nevű termék csomagja négy darab rugalmas, orsó tésztára vagy fúrófejre emlékeztető szilikon egységet tartalmaz, amelyek célja, hogy a kábel végére illesztve megvédje a fejet a durva meghajlástól, a kábelvég törésétől és a termék meghibásodásától. 

A Lead Trend Twist csomagot a Lightning kábelfejek és a MagSafe töltők végének megtörése inspirálta, és a szilikon végecske célja, hogy stílusosan akadályozza a kábelfejet a túlzott hajlástól. Ki ne tapasztalta volna már, hogy ez erőteljesen meghajlított Lightning kábel fejénél a külső burkolat meggyűrődik, feltorlódik, majd idővel darabokban leválik, és a kábel előbb elveszíti esztétikusságát, aztán pedig a funkcionalitását. A MagSafe töltők esetén a helyzet akár durvább is lehet, hiszen a belül megfeszülő kábel elszakad, a külső burok pedig átég. 

A Lead Trend Twist ezeket a problémákat hivatott elhárítani azzal, hogy ad egyfajta merevséget a kábelfejeknek, és azok nem hajolnak meg annyira erőteljesen, vagyis a meghibásodáshoz vezető körülményt elhárítják. A termék háromféle csomagban érhető el: az egyik csomag négy darab sima szürke szilikonrugót tartalmaz, a másikban két zöld és két szürke található, míg a negyedikben egy kék, egy rózsaszín, egy zöld és egy szürke - a színek kivitel révén a kábelt könnyebben találjuk meg, illetve több kábel közül egyszerűbben azonosíthatjuk.

Felmerül a kérdés, hogy a szilikongumi hogy nem csúszkál el a kábelen. A megoldást úgy alakították ki a tajvani tervezők, hogy a rugó egyik vége gyűrűben végződik, amely rásimul az Apple kábelvég megvastagított részére, és onnan nem vándorol el. Ennek köszönhetően a használat során végig stabil marad.

A Lead Trand Twist révén megnyújthatjuk az Apple kábeleink élettartamát, és egyedi stílussal is felruházhatjuk őket. A barátságosan árazott termék remek ajándék lehetőség akkor is, ha a komolyabb ötletekből kifogytunk, de szeretnénk hasznos kiegészítőt nyújtani a megajándékozottnak. 

A termék megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

Lead Trend Twist - színes

Kábelvég rugalmasságot biztosító szilikonrugó - színes szett szürke, kék, rózsaszín és zöld elemekkel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

2 362,20 Ft + áfa

Bruttó 3 000 Ft

Lead Trend Twist - szürke

Kábelvég rugalmasságot biztosító szilikonrugó - négy darab szürke rugóval.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

2 362,20 Ft + áfa

Bruttó 3 000 Ft

Lead Trend Twist - szürke és zöld

Kábelvég rugalmasságot biztosító szilikonrugó - négydarabos szett szürke és zöld elemekkel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

2 362,20 Ft + áfa

Bruttó 3 000 Ft