Lead Trend mágneses kábel tartó megoldások

Mágneses kábeltartó gömb csomag három darab gömbbel fekete és fehér színben.

Indulóár: bruttó 1 990 Ft-tól

A Lead Trend cég által jegyzett kábel rögzítő megoldások közül az egyik leginkább ötletes konstrukció a Magnetic Cable Dot, amely egy olyan gömb, amibe belefűzhetjük a kábeleinket, és valamely mágnesezhető fémelemhez rögzíthetjük. Ez a termék olyankor praktikus, ha van a rögzítést kínáló fémegység a kábel elvezetés helyén. Ha nincsen, arra az esetre a Lead Trend Magnetic Cable Holder Plus csomag szolgál megoldással, amely egy ragasztható mágneses sáv, amelyre akár négy darab rögzítőgomb elhelyezhető. A végeredmény, hogy a kábeleink nem hullanak le, hanem tartósan megmaradnak az asztalhoz rögzítve. 

A Lead Trend Magnetic Cable Dot igazán okos megoldás, hiszen az elegánsan elvezetni kívánt kábeleket csupán át kell fűzni a gömbön, amely erős mágnessel bármilyen mágnesezhető fémhez rögzül, így például a bútorzat szerkezeti elemét képező elemekhez. Egy csomagban három gömb van, a gömb pedig egy-két vékony Apple kábel befogadására tökéletesen alkalmas, azokat stabilan megtartja. Ennek segítségével például az asztal tetejére felvezethetjük az USB-C töltőkábelünk végét, hogy az ne essen le az asztal mögé, amikor a MacBook Prót lehúzzuk róla, hanem mindig kéznél legyen. 

Több kábel ilyen módon való rögzítéséhez, illetve fa bútordarabok használata esetén lehet praktikus a Lead Trend Magnetic Cable Holder Plus megoldás, amely három gömböt tartalmaz, illetve egy rögzítő talapzatot. Ez nyom nélkül eltávolítható 3M ragasztó csíkkal van felszerelve, amely eltávolítás után vízzel lemosható, és más helyre is felragasztható. (Fontos, hogy a ragasztás előtt a felületet megfelelően portmentesítsük.) 

A kábel rögzítés eredményeként a kábeleink nem csúsznak le, és nem kell azzal vesződni, hogy asztalok háta mögül vadásszuk ki a becsúszott kábelt. Ha a gömb belsejében egy kábelt húzunk keresztül, annak van annyi szabad mozgása, hogy kihúzva a gépből a kábel visszacsúszik az asztal mögé, és csak a feje marad elől. Ezt azonban megragadva fel tudjuk húzni, és azonnal használatba venni. 

A Lead Trend mágneses kábel rögzítő megoldásai igazán hasznos kiegészítői a mindennapjainknak, és olyan területen nyújtanak forradalmi megoldást, amely nap mint nap kényelmetlen tud lenni, ám észrevétlen praktikával tehető mégis kényelmessé a rutinszerű használat. 

A Lead Trend Magnetic Cable Dot és a Magnetic Cable Holder Plus termékek megvásárolhatóak az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

Lead Trend Magnetic Holder Plus

Ragasztható mágneses rögzítő megoldás három darab kábeltartó gömbbel fekete és fehér színekben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

2 354,33 Ft + áfa

Bruttó 2 990 Ft

Lead Trend Magnetic Dot - színes

Mágneses kábeltartó gömb csomag három darab gömbbel rózsaszín, kék és fehér színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

1 566,93 Ft + áfa

Bruttó 1 990 Ft

Lead Trend Magnetic Dot - fekete és fehér

Mágneses kábeltartó gömb csomag három darab gömbbel fekete és fehér színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

1 566,93 Ft + áfa

Bruttó 1 990 Ft