Lead Trend A-Clip kábelkötegelő

Mágneses kábelcsévélő és rögzítő megoldás zöld és szürke elemekkel - kisebb és nagyobb átmérővel rendelkező csipeszek.

Ár: bruttó 4 000 Ft

A tajvani Lead Trend praktikus kiegészítők egész sorával teszi kényelmesebbé és tartósabbá az Apple eszközök felhasználóinak kábel használattal kapcsolatos pillanatait. Az A-Clip nevű termék csomagja négy darab rugalmas, mágnessel záródó és egyszerű nyomásra szétnyíló szilikon egységet tartalmaz, amelyek segítségével egyrészt kötegelni tudunk nagyobb hosszúságú kábelt, hogy az rendezetten heverjen és ne szerteszét tekereg- jen, másrészt például ruhánkhoz csíptethetünk egy fülhallgató kábelt ennek érdekében, hogy ne lógjon és lifegjen veszélyeztetve a saját épségét. 

A Lead Trend A-Clip kábel kötegelő megoldás bevallottan a ruhacsipesz inspirációjából merít, de természetesen a modern technika világához igazodva. Puha szilikon burkolata kellemes fogású, és az ujjunkkal könnyedén használható a mérete. A fémtartalom miatt egy csipesz 40 gramm tömegű, a nagyobbik egység mérete 12,5 mm x 35 mm x 33 milliméter. A csomag két kisebb és két nagyobb csipeszt tartalmaz: a nagyobb több kábel összefogására is alkalmas, míg a kisebb segítségével például a pólónkhoz csíptethetünk egy fülhallgató kábelt.

A kábelek fegyelmezett elhelyezése mellett az A-Clip előnye, hogy például a fejhallgatók általában hosszú kábelét az ingünkre is csíptethetjük, ezáltal elegánsan rögzíthetjük. A termék mágnese a kis mérete ellenére elég erős ahhoz, hogy hatékonyan összefogja a kábelek hosszából adódó esetleges felesleget. A fül- és fejhallgatók esetén ez azért is praktikus, mert ezeket az egységeket mobilan használjuk, és a szabadon lógó kábel könnyedén beakadhat, sérülhet. Egyes könnyed fülhallgatók esetén a hosszú kábel ki is húzhatja a fülünkből a fülhallgatót, így a kábel rögzítése azért is praktikus, hogy ezt elkerüljük. 

A termék háromféle csomagban érhető el: az egyik csomag négy darab sima szürke szilikoncsipeszt tartalmaz, a másikban két zöld és két szürke található, míg a negyedikben egy kék, egy rózsaszín, egy zöld és egy szürke - a színek kivitel révén a kábelt könnyebben találjuk meg, illetve több kábel közül egyszerűbben azonosíthatjuk. 

A Lead Trend A-Clip kábelkötegelő megoldás megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

Lead Trend A-Clip kábelkötegelő - szürke

Mágneses kábelcsévélő és rögzítő megoldás szürke elemekkel - kisebb és nagyobb átmérővel rendelkező csipeszek.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 149,61 Ft + áfa

Bruttó 4 000 Ft

Lead Trend A-Clip kábelkötegelő - zöld és szürke

Mágneses kábelcsévélő és rögzítő megoldás zöld és szürke elemekkel - kisebb és nagyobb átmérővel rendelkező csipeszek.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 149,61 Ft + áfa

Bruttó 4 000 Ft