Twelve South SurfaceSnap bőr kábelrendező

Kiváló minőségű bőr kábelkötegelő csomag három egységgel, amelyek fém patenttel kapcsolják össze az átvezetett kábeleket. A bőr elem hátoldala nyom nélkül eltávolítható ragasztóval rögzíthető falra, fára, fémre és üvegre is.

Ár: bruttó 9 990 Ft


A mobil eszközeink töltése elengedhetetlen tevékenység, ám az ezekhez kapcsolódó kábelek ízléses, használaton kívüli időszakban észrevétlen elvezetésére léteznek igazán jól eltalált megoldások. Ilyet mutatott be a Twelve South cég a SurfaceSnap nevű csomagja formájában, amely patenttel ellátott, öntapadós bőr csatt, amelyet szinte bármilyen felületre felragaszthatunk, hogy töltési igény esetén egy kábelvég a rendelkezésünkre álljon. A termék világosszürke és fekete színben érhető el.

A Twelve South SurfaceSnap csomagja három darab bőr kábel rögzítőt tartalmaz. Ezek közül kettő pántja egy átvezetéssel rendelkezik - ide természetesen egynél több kábelt is behelyezhetünk, de a patent kinyitásakor mindegyik kiszabadul -, illetve egy darab dupla átvezetést tartalmaz, hogy olyan helyen alkalmazzuk, ahol például a Mac töltésére USB-C kábelt kell rögzíteni, az iPhone töltésére pedig Lightning kábelt. 

Mivel a bőr megoldás mind galambszürke, mind fekete kivitelben rendkívül visszafogott eleganciát képvisel, így bárhol alkalmazhatjuk - irodai asztal hátoldalán, szekrényünkön, vagy akár a Twelve South Curve lábán - ahogyan az egyik illusztráció is mutatja. A Twelve South SurfaceSnap ragasztója olyan anyagot alkalmaz, amely nyom nélkül eltávolítható bárhonnan, így ha például falra vagy igényes fa bútorzatra helyezzük, akkor sem kell aggódni, hogy nyomot hagy, vagy nem jön le teljes egészében.

A Twelve South SurfaceSnap jóvoltából a kábelek rögzítése sosem volt még ennyire elegáns!

A termék könnyű kábelek megtartására szolgál, tehát nem bír el tápegységet vagy hosszan felcsévélt vastag tápkábeleket.

Részletes technikai paraméterek

Dupla „szárnyú” kábelrögzítő: 1 darab a csomagban, amely 120 mm hosszúságú és 25 mm szélességű
Egy „szárnnyal” rendelkező kábelrögzítő: 2 darab a csomagban, amely 66 mm hosszúságú és 25 mm szélességű

Típusok:
12-2023 - galambszürke változat
12-2022 - fekete változat