AIINO USB mikró-USB adat- és töltőkábel

2,1 Amper átvitelére alkalmas, USB-A végű, 1,2 méter hosszúságú, mikró-USB szabványú adat- és töltőkábel fekete színben.

Ár: bruttó 3 990 Ft

Az AIINO számtalan kábel terméke közül nem hiányozhat a mikró-USB adat- és töltőkábel sem, amelyből 150 centiméter hosszúságú fekete színű példányt kínál a gyártó számos autós kiegészítőhöz, digitáls fényképezőgéphez, kamerához, külső akkumulátorhoz - termékek sokaságához, amelyen az USB-nek ez a szabványosított mikró változata található. Kábelt gyártani azonban szinte bárki tud, de az AIINO nem mulasztott el némi innovációt is beletenni a termékbe, ez pedig az elfordíthatóság: az AIINO kábel USB-A vége megfordítható, vagyis mindkét irányban becsatlakoztathatjuk.

A mikró-USB kaput még az USB-C megjelenése előtt szabványosította az Európai Unió azzal a céllal, hogy a piacon korábban jelen lévő kismillió variáció helyett egyetlen elterjedt szabvány legyen, így bárhol is járunk, lehetőség szerint könnyedén tudjuk tölteni eszközeinket az univerzális kábelek jóvoltából. Az AIINO USB-A mikró-USB kábele ennek a célnak tökéletesen megfelel, hiszen normál USB kapura csatlakozik, így onnan képes akár adatot szinkronizálni, ha egy számítógép van a túloldalon, illetve mindenképpen továbbít töltést. Az AIINO kábele 2,4 Amperes emelt töltés továbbítására alkalmas, vagyis azon eszközöket, amelyek ezt támogatják, gyorsabban tölti fel. 

Az USB-A kapunál gyakori kihívás volt, hogy becsatlakoztatáskor mindig fordítva próbálkoztunk. Az AIINO ezt a kihívást megoldotta egy olyan USB csatlakozó megtervezésével és megalkotásával, amely fordítva is bedugható, vagyis kétféleképpen csatlakoztatható. A konstrukció viszonylag egyszerű, és meglepő, hogy senki másnak nem volt igénye kivitelezni: a középső érintkező felület aszimmetrikus a szabvány definíciója szerint, ám ha a felső műanyag tömítő réteget kivesszük, és az érintkező lapka másik oldalát is réz csatlakozó fejekkel egészítjük ki, máris egy oda-vissza bedugható USB csatlakozót kapunk. 

Ez a megoldás igen ötletes, és sokkal kényelmesebbé teszi a használatot például autós töltőre csatlakoztatáskor, mert nem fordul elő, hogy fordítva hiába próbálnánk csatlakoztatni a termékeket, mivel nincsen fordított csatlakoztatás. 

Ez a paraméter rendkívül könnyűvé teszi a használatot, és kényelmes töltést biztosít otthoni környezetben éppúgy, mint autóban - a 150 centiméteres hosszúság révén akár a hátsó ülésig is magabiztosan elér. Az AIINO USB mikró-USB töltő- és adatkábel egyaránt használható adatok áttöltésére USB 2.0 sebességgel, illetve töltésre. A segítségével például az AIINO külső akkumulátorainkat is feltölthetjük. 

Az AIINO USB mikró-USB töltő- és adatkábel megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

AIINO USB mikró-USB adat- és töltőkábel

2,1 Amper átvitelére alkalmas, USB-A végű, 1,2 méter hosszúságú, mikró-USB szabványú adat- és töltőkábel fekete színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 141,73 Ft + áfa

Bruttó 3 990 Ft