CableJive duaLink 30-tűs szinkron elosztó

Két darab 30-tűs dokk konnektor csatlakozóval rendelkező USB-A adatkábel két iPod, régebbi iPhone vagy régi iPad szinkronizálására egy időben.

Ár: bruttó 5 000 Ft

Sokunkkal előfordult már, hogy egyszerre több iPod, iPad vagy iPhone kombinációját szerettük volna a Mac-re csatlakoztatni, de kevésnek bizonyultak a Mac-en lévő USB csatlakozók. Mi sem praktikusabb hát, mint egy olyan kábel, amely egyszerre két iPodot vagy iPhone-t tud a Mac-hez kapcsolni. 

Az Apple mobil készülékeinek szinkronizálására szolgáló iTunes program képes egyszerre több iPodot és iPhone-t kezelni. Így ha ezekből több van a gépre kapcsolva, mindegyik szinkronizálódik. A CableJive dualLink nevű terméke révén mindez úgy valósítható meg, hogy nem kell két USB portot lefoglalni: a kábel végén két dokk konnektor csatlakozó van, így a kábel révén egyszerre két termék is a Mac-re (vagy akár PC-re) kapcsolható. 

A CableJive dualLink kábel messze kielégíti az iPod és iPhone adatátviteli sebességét, így a duplázás miatt nem lassul a szinkronizálás vagy a másolás. Fontos azonban kiemelni, hogy a kábel nem biztosít töltést mindkét eszköz számára, így csak az adatkapcsolat valósítható meg ilyen módon. 

A CableJive dualLink kábel fekete színben elérhető, 20 cm hosszúságú. Megvásárolható az iJoe.hu-tól. 

CableJive DualLink dupla 30-tűs szinkron kábel

Két darab 30-tűs adatkábelvéggel rendelkező, rövid kivitelű fekete színű kábel. Töltést nem biztosít, adatkapcsolatra való kábel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 937,01 Ft + áfa

Bruttó 5 000 Ft